WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka no widzisz udalo sie ! Az zglodnialam :)

Nie no dziewczynki fajnie tu ale musze leciec szybko jakas kolacja do lozka i seans :)

Śpijcie dobrze , jak najmniej podrozy do łazienki i samych pieknych snow ! Do juuterka :*

kasiulka87, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiulka, stwierdzam, że dni do dupy, są do dupy ;P!

W ogóle to zachodząc w ciążę nie wyobrażałam sobie nawet, jak bardzo ona wpływa na organizm i psychikę. Że hormony będą mną tak rzucać, że będę tak wyczerpana, że będę myśleć ze łzami w oczach "jak to kobiety przechodzą więcej niż 2x"..
    A chwilę potem ze wzruszeniem i uśmiechem na ustach myśleć "ależ to cudowne" patrząc jak brzucho się rusza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:49

jaroszka, kasiulka87 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, a do obejrzenia online tez nie ma?

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, no właśnie nie znalazłam.. Teraz w ciąży to ja nawet moich ukochanych kryminałów czytać nie mogę, tak mnie wszystko straszy.. Sny i tak mam koszmarne, więc wolę sobie nie dodawać jeszcze. Próbowałam obejrzeć super serial "hannibal" najnowszy sezon, ale stwierdziłam, że to nie dla mnie jednak obecnie :P No i L mi kupił kolejną książkę Lutza, ale leży nieotwarta, bo się boję zacząć czytać :P

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja powiem Wam, że też nie sądziłam, że tak będą mi te hormony buzować i myślałam, że to lekka ściema... A teraz widzę po sobie, że naprawdę mam dokładnie takie kłopoty :P Ze skrajności w skrajność, co chwilę ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, ale ja sie cieszę bardzo!!! I serio nie mogłam sie doczekać aż bedzie widać ciaze...w dupie mam te kilogramy ;) poprostu ciekawi mnie to :)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ja sie zaczytuję w serii o Reacherze autora Lee Child!!! Jeżeli lubisz takie klimaty sensacja, kryminał to jest mega!!!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się na ostatniej wizycie u gina pytałam czy mam wąskie biodra i czy nie są za małe. "Gdzie tam!". Gin mówił, że kobiety z rzeczywiście za wąskimi biodrami to znikomy promil kobiet. Że dziecka czaszka jest niesamowicie elastyczna i potrafi się fantastycznie dopasować dopasować do otworu miednicy. I żebym się tym w ogóle nie stresowała, a skupiła na tym, żeby dziecko urodzić. Że hormony podczas porodu również działają cuda.

jaroszka, a dla mnie jego książki były nudne :P Ja Grishama lubiłam, ale ostatnie jego książki to straszny chłam, kocham książki Cobena, Christie i teraz wielbię Lutza. Nie wiem czy jest lepszy autor kryminałów niż on. Świetnie pisze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:57

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaa ja tez wszystkim gadałem, ze mnie temat hormonów nie dotyczy, ze jestem wciąż ta sama Gośką i w ogóle co Wy gadacie! ;) ale przekonałam sie w końcu, ze i mnie ten temat dotyczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:59

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie najgorzej z tym było w 1. trymestrze. Co chwila inny humor dosłownie.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie z ruchami młodej często jak mi przywali to aż sykne. Dziś rano na przykład sprzedała mi 3 kopy w zebra wiec szybko mnie to dobudzilo. Czasami siedząc w pracy tak szaleje ze ludzie patrzą na mój brzuch bo tak to już widać. Jednak najczęściej się rozpycha kopniaki może da z 5 6 dziennie ale jak już da to omg.

Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia u mnie to od wczoraj leci ze zdwojoną siła przez bol

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo nie ! Musialam na chwilę wrócić i napisać co mi się właśnie przytrafiło. Robię sobie płatki podgrzalam trochę mleko wsyppalam płatki klasę się do łóżka biorę łyżkę jem..... I jak wzielam tak szybko wyplulam na 2 metry !!! Okropnie skisniete mleko, lecie szybko do D mowie prboj bo jest skisniete , a ja myślał am ze może smak mi się zmienił a ono normalne ale jha codziennie karton mleka wiec dziwne, on wzial troszkę i faktycznie!!! Co najlepsze ? Mleko kupione dziś w lidlu i właśnie otwarte a! Wachamy w kartonie i smierdzi jak nie wiem !!!! No chyba będę teraz za każdym razem wachac, nowe zepsute mleko tego jeszcze nie widziałam...

No to takie moje wyzalenie na wieczór ;) zajadam Monte i zaczynamy film, buziaki kochane :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do horrorów nie nie i jeszcze raz nie! Jestem chyba zbyt dupowata do oglądania horrorów :D

madu, aanaa lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona moze złe ksiazki wybierałas, bo te jego najnowsze rzeczywiście nie powalają, ale np wróg bez twarzy albo poziom śmierci dla mnie ekstra! Ja jestem w ogóle zachwycona bohaterem uwielbiam Jacka :) :)
    Dla mnie z kolei Coben jest nudny chyba sie facet wypalił, ale Lutza czytałam i rzeczywiście fajne!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wrócę do tych ruchów/ kopniaków.....zaczynam sie stresowac, bo moj dzieciak naprawdę jest delikatny....nigdy mnie nie zabolało nic....a widzę, ze Wy wszystkie jesteście "bite":)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa dlatego ja omijam Lidla i biedronke.....tez nieraz sie przejechałem z reszta moja koleżanka pracuje w unileverze i mówiła, ze do tych sklepów trafia inny produkt pomimo, ze nazwa ta sama....jest gorszy skład....masakra

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde przez chwile mnie nie było, a ile do nadrobienia...jutro poczytam. podłączaliśmy neta bezprzewodowego z mężem :D bo pajace wysłali modem i zostawili sąsiadowi...a miałabym już normalnego neta we wtorek. porażka. no, ale daliśmy rade ;)

• kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nieszczególnie, jaroszka :) jeszcze mnie tak nie kopnęła, żeby zabolało. Na szczęście :P Poza tym gdzie masz łożysko? Bo ja na przedniej ścianie, wiec trochę amortyzuje :)

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ale masz czas na to kochana jeszcze hihi ciesz się póki nie odczuwasz bólu. Ja się czasem zastanawiam czy mam terrorystke w brzuchu hihi nawet rano mamie nie da pospać.
    A możesz po prostu mieć spokojne dzieciątko i dlatego też nie robi takich gwałtownych ruchów

l22nhdgeccid541p.png
  • kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj kuzyn na biotechnologii miał jakieś praktyki czy coś w biedrze i okazuje się że nawet coca-cola tam ma nieco inny skład niż w innych sklepach. Co nie zmienia faktu, że bywają tam dobre produkty- wino np :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ