Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka no widzisz udalo sie ! Az zglodnialam
Nie no dziewczynki fajnie tu ale musze leciec szybko jakas kolacja do lozka i seans
Śpijcie dobrze , jak najmniej podrozy do łazienki i samych pieknych snow ! Do juuterka :*kasiulka87, jaroszka lubią tę wiadomość
-
kasiulka, stwierdzam, że dni do dupy, są do dupy ;P!
W ogóle to zachodząc w ciążę nie wyobrażałam sobie nawet, jak bardzo ona wpływa na organizm i psychikę. Że hormony będą mną tak rzucać, że będę tak wyczerpana, że będę myśleć ze łzami w oczach "jak to kobiety przechodzą więcej niż 2x"..
A chwilę potem ze wzruszeniem i uśmiechem na ustach myśleć "ależ to cudowne" patrząc jak brzucho się ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:49
jaroszka, kasiulka87 lubią tę wiadomość
-
jaroszka, no właśnie nie znalazłam.. Teraz w ciąży to ja nawet moich ukochanych kryminałów czytać nie mogę, tak mnie wszystko straszy.. Sny i tak mam koszmarne, więc wolę sobie nie dodawać jeszcze. Próbowałam obejrzeć super serial "hannibal" najnowszy sezon, ale stwierdziłam, że to nie dla mnie jednak obecnie
No i L mi kupił kolejną książkę Lutza, ale leży nieotwarta, bo się boję zacząć czytać
jaroszka lubi tę wiadomość
-
A ja powiem Wam, że też nie sądziłam, że tak będą mi te hormony buzować i myślałam, że to lekka ściema... A teraz widzę po sobie, że naprawdę mam dokładnie takie kłopoty
Ze skrajności w skrajność, co chwilę
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja się na ostatniej wizycie u gina pytałam czy mam wąskie biodra i czy nie są za małe. "Gdzie tam!". Gin mówił, że kobiety z rzeczywiście za wąskimi biodrami to znikomy promil kobiet. Że dziecka czaszka jest niesamowicie elastyczna i potrafi się fantastycznie dopasować dopasować do otworu miednicy. I żebym się tym w ogóle nie stresowała, a skupiła na tym, żeby dziecko urodzić. Że hormony podczas porodu również działają cuda.
jaroszka, a dla mnie jego książki były nudneJa Grishama lubiłam, ale ostatnie jego książki to straszny chłam, kocham książki Cobena, Christie i teraz wielbię Lutza. Nie wiem czy jest lepszy autor kryminałów niż on. Świetnie pisze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:57
-
U mnie podobnie z ruchami młodej często jak mi przywali to aż sykne. Dziś rano na przykład sprzedała mi 3 kopy w zebra wiec szybko mnie to dobudzilo. Czasami siedząc w pracy tak szaleje ze ludzie patrzą na mój brzuch bo tak to już widać. Jednak najczęściej się rozpycha kopniaki może da z 5 6 dziennie ale jak już da to omg.
Dzięki dziewczynki za słowa pocieszenia u mnie to od wczoraj leci ze zdwojoną siła przez bol -
Ooo nie ! Musialam na chwilę wrócić i napisać co mi się właśnie przytrafiło. Robię sobie płatki podgrzalam trochę mleko wsyppalam płatki klasę się do łóżka biorę łyżkę jem..... I jak wzielam tak szybko wyplulam na 2 metry !!! Okropnie skisniete mleko, lecie szybko do D mowie prboj bo jest skisniete , a ja myślał am ze może smak mi się zmienił a ono normalne ale jha codziennie karton mleka wiec dziwne, on wzial troszkę i faktycznie!!! Co najlepsze ? Mleko kupione dziś w lidlu i właśnie otwarte a! Wachamy w kartonie i smierdzi jak nie wiem !!!! No chyba będę teraz za każdym razem wachac, nowe zepsute mleko tego jeszcze nie widziałam...
No to takie moje wyzalenie na wieczórzajadam Monte i zaczynamy film, buziaki kochane :*
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Zakocona moze złe ksiazki wybierałas, bo te jego najnowsze rzeczywiście nie powalają, ale np wróg bez twarzy albo poziom śmierci dla mnie ekstra! Ja jestem w ogóle zachwycona bohaterem uwielbiam Jacka
Dla mnie z kolei Coben jest nudny chyba sie facet wypalił, ale Lutza czytałam i rzeczywiście fajne!!! -
Szczęśliwa dlatego ja omijam Lidla i biedronke.....tez nieraz sie przejechałem z reszta moja koleżanka pracuje w unileverze i mówiła, ze do tych sklepów trafia inny produkt pomimo, ze nazwa ta sama....jest gorszy skład....masakra
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ale masz czas na to kochana jeszcze hihi ciesz się póki nie odczuwasz bólu. Ja się czasem zastanawiam czy mam terrorystke w brzuchu hihi nawet rano mamie nie da pospać.
A możesz po prostu mieć spokojne dzieciątko i dlatego też nie robi takich gwałtownych ruchów -
moj kuzyn na biotechnologii miał jakieś praktyki czy coś w biedrze i okazuje się że nawet coca-cola tam ma nieco inny skład niż w innych sklepach. Co nie zmienia faktu, że bywają tam dobre produkty- wino np
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość