WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :) to fajna pamiątka bedzie i tez nie szaleje z częstotliwością, nawet w sumie mało regularnie mam.... niektóre laski co tydzień sobie robią :)

Sa tak znakomicie widać kręgosłup! I czuć tez .... W nocy :)

mam jeszcze jedna fotkę z 9 tygodnia, ale nie pasuje do kolekcji :p szczupla byłam wtedy jeszcze:) :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/958cd5350e54.jpg

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno kazdej z nas sie tak kregoslup wygial bo to normalne, tylko idealnie to na tych zdjeciach widac;)
    A co do bioder to powiem wam dziewczyny cieszcie sie, bo ja nie rozeszlam sie w biodrach ani cm i gin mi w czw powiedziala ze bedziemy to obserwowac bo dziecko duze i moge sobie nie poradzic przy porodzie...:(

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dość szybko mi ciążowy brzuszek wyskoczył ... Wlasnie tak około 9 tygodnia taki nagłe hopsa!

Ok juz Was nie zasypuje zdjęciami !!! Koniec :D teraz Wy!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss kurczę to nieciekawie! A czy moga ci sie jeszcze biderka rozejść?

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka trzymam kciuki!!! Daj znać co wyjdzie :D

Zakręcona super film, czytalam jego wszystkie książki a nawet czytam nadal :)

Jaroszka zasypuj ! Ekstra się ogląda ;)

My tez szukalismy jakiegoś filmu ale klops, my tylko horrory i thrillery wiec kiepsko, wczoraj ogladalismy horror ale D wyłączył w połowie bo za bardzo się balam i się martwil o małego :*

A obejrzalabym jakąś komedie żeby płakać ze śmiechu ale ciężko z takimi niestety :(

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kasiulka ja zrobiłam dokładnie tak samo ! Kupiłam wąskie spodnie ciążowe w h&m takie z dziurami to był 4 miesiąc tez! I nie chodziłam w nich od conajmniej półtora miesiąca....chyba muszę sprawdzić, czy dei wcisnę....ale pewnie nie :)

kasiulka87 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mowila ze bedziemy to obserwowac, bo jeszcze jest troche czasu, no ale dziwne ze jeszcze nic a nic:( ale np pisaly kiedys dziewczyny ze czuja spojenie czyli cos sie tam rozchodzi, a ja jeszcze nic takiego nie czulam jesli chodzi o ból spojenia...no nie ciekawie:/

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa jaki to był horror ?

Komedie musisz obejrzeć ta francuska koniecznie! Za jakie grzechy dobry Boże , ja to sie bardzo śmiałam na kac vegas :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mnie od kilku dobrych tygodni spojenie strasznie boli. Na początku nie wiedziałam o co Polkosi chodziło z tym spojeniem, to teraz juz wiem :P

Co do ciasta - połowę zrobiłam tak, a do drugiej połowy dodałam trochę zaczynu i trochę mąki i wyrobiłam od nowa. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :D

polkosia lubi tę wiadomość

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Tak mowila ze bedziemy to obserwowac, bo jeszcze jest troche czasu, no ale dziwne ze jeszcze nic a nic:( ale np pisaly kiedys dziewczyny ze czuja spojenie czyli cos sie tam rozchodzi, a ja jeszcze nic takiego nie czulam jesli chodzi o ból spojenia...no nie ciekawie:/

Ja tez nie miewam boli spojenia...wiec to chyba nie zawsze oznacza , ze sie biodra rozchodzą....
    Fajnego masz lekarza, ze w ogóle zwraca na to uwagę, bo ja mam wiele szczuplych koleżanek, które z trudem urodziły, a byc moze jakby lekarz zwrócił na to uwagę to by sie inaczej skończyło....
    I co on tak patrzy na ciebie i mówi: oooo pani w ogóle sie nie rozeszła w biodrach czy on to na fotelu sprawdza? A moze cię mierzy???

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po mnie widać po prostu ze biodra się rozszerzyły trochę zresztą przed ciaza miałam dość galante mimo ze jakąś gruba nie byłam:)
    Jaroszka mnie pierwsze zaokrąglenie pojawiło się tez kolo 9 tyg ale mega mega maleńkie i oczywiście zauważalne tylko dla mnie i D mojego ale co My porównujemy hahaha wiele" lat" do tylu: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • kasiulka87 Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, rosnie pierwsza partia !! :) podpatrzylam wlasnie w piekarniku :D a jak pachnie! Tylko teraz jagody z nich wyplywaja. Jak nie urok to.. :P ale grunt ze rosna!

kasiulka87
    p19uugpj4gj52rmg.png
    bl9c82c3a80l5w83.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to był Naznaczony 3 , a ta francuska oglądałam i kac tez także ciężko, my to kinomani jesteśmy to ciężko , juz tylko horrory i thrillery to z 2014/15 oglądamy bo juz limit z 20 lat wyczerpany :D

Kasiulka na pewno wyjdzie!
    SS, biedna :* ale na pewno będzie dobrze, jakbys nie rodziła to tylko ważne żeby zdrowy dzisziu był, nie przejmuje sie :*

ss lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny :)

mi tez niewygodnie w spodniach, ktore dostalam od siostry i nosilam w okolicach 5go mca. ale sie nie mierzę, nie bede sie dolowac ;)

dzięki za odpowiedzi co do niań elektronicznych. ja znalazłam jeszcze stronkę z opiniami o różnych rzeczach i z rankingami produktów: http://www.sw-elzbieta.com. może Wam się przyda.

my dzis odebralismy fotelik samochodowy i kupiliśmy odtwarzacz cd/mp3 do Młodego do pokoju. chciałam obejrzeć jeszcze pościele firmy Gluck (tam znalazłam sporo fajnych wzorów), ale się okazało, że jednak nie ma sklepu tam, gdzie miał być :( macie może coś tej firmy? dobrej jakości mają rzeczy?

• ss Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak weszlam do niej to powiedziala ze bardzo maly brzuszek mam i ze zaraz sobie posprawdzamy co u dzidziulka, jak tam wody itd,potem sie zwazylam i wyszlo ze przez miesiac przybralam tylko 700g czyli dokladnie tyle co synek.no i zapytala jak z jeansami sprzed ciazy bo widzi po mnie ze chyba tylko brzuszek rosnie a tu przy biodrsch sie nic nie dzieje.no i potwierdzilam ze bez problemu wchodze z jeansy.no i tak dalej sie rozmowa potoczyla ze duzy chlopczyk i bedzie na to zwracala uwage.

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Blondik lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS to tak jak u mnie, ja teraz przez miesiąc i tydzień 800 gram , wiec to dzidzius. i w jeansach dalej chodze, taka nasza natura po prostu:)

Okna oj ja nie pomoge :( ale ,może po patrz na allegro i później opinie może cos się uda znaleźć :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu a Funy games ogladaliscie? Tez niezly horror:)

Ja tez się mieszcze w swoje jeansy i nie tyle przybralam w tylku (wrecz wcale), co mam wrazenie ze w udach.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mieszcze się w jeansy z przed ciąży które fakt były trochę luzniejsze na mnie jak schudlam a raz są w sam raz chociaż w pasie juz na styk totalnie .
    Ale w 4 miesiącu kupilam spodnie , miałam tydzień ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj Ja tez kocham horrory i komedie jak znacie jakieś dobre horrory to dawajcie tytuły: D bo komedie chyba wszystkie widziałam juz jakie istnieją: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam swoje dwa ulubione horrory, właśnie Funny games i Nieznajomych. Jedyne na ktorych faktycznie sie balam, a nie smialam ;)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
‹‹ 1356 1357 1358 1359 1360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ