Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny
to fajna pamiątka bedzie i tez nie szaleje z częstotliwością, nawet w sumie mało regularnie mam.... niektóre laski co tydzień sobie robią
Sa tak znakomicie widać kręgosłup! I czuć tez .... W nocy
mam jeszcze jedna fotkę z 9 tygodnia, ale nie pasuje do kolekcji :p szczupla byłam wtedy jeszcze:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/958cd5350e54.jpg -
Napewno kazdej z nas sie tak kregoslup wygial bo to normalne, tylko idealnie to na tych zdjeciach widac;)
A co do bioder to powiem wam dziewczyny cieszcie sie, bo ja nie rozeszlam sie w biodrach ani cm i gin mi w czw powiedziala ze bedziemy to obserwowac bo dziecko duze i moge sobie nie poradzic przy porodzie... -
Kasiulka trzymam kciuki!!! Daj znać co wyjdzie
Zakręcona super film, czytalam jego wszystkie książki a nawet czytam nadal
Jaroszka zasypuj ! Ekstra się ogląda
My tez szukalismy jakiegoś filmu ale klops, my tylko horrory i thrillery wiec kiepsko, wczoraj ogladalismy horror ale D wyłączył w połowie bo za bardzo się balam i się martwil o małego :*
A obejrzalabym jakąś komedie żeby płakać ze śmiechu ale ciężko z takimi niestetyjaroszka lubi tę wiadomość
-
O kasiulka ja zrobiłam dokładnie tak samo ! Kupiłam wąskie spodnie ciążowe w h&m takie z dziurami to był 4 miesiąc tez! I nie chodziłam w nich od conajmniej półtora miesiąca....chyba muszę sprawdzić, czy dei wcisnę....ale pewnie nie
kasiulka87 lubi tę wiadomość
-
Tak mowila ze bedziemy to obserwowac, bo jeszcze jest troche czasu, no ale dziwne ze jeszcze nic a nic:( ale np pisaly kiedys dziewczyny ze czuja spojenie czyli cos sie tam rozchodzi, a ja jeszcze nic takiego nie czulam jesli chodzi o ból spojenia...no nie ciekawie:/
-
no mnie od kilku dobrych tygodni spojenie strasznie boli. Na początku nie wiedziałam o co Polkosi chodziło z tym spojeniem, to teraz juz wiem
Co do ciasta - połowę zrobiłam tak, a do drugiej połowy dodałam trochę zaczynu i trochę mąki i wyrobiłam od nowa. Zobaczymy czy coś z tego wyjdziepolkosia lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Tak mowila ze bedziemy to obserwowac, bo jeszcze jest troche czasu, no ale dziwne ze jeszcze nic a nic:( ale np pisaly kiedys dziewczyny ze czuja spojenie czyli cos sie tam rozchodzi, a ja jeszcze nic takiego nie czulam jesli chodzi o ból spojenia...no nie ciekawie:/
Ja tez nie miewam boli spojenia...wiec to chyba nie zawsze oznacza , ze sie biodra rozchodzą....
Fajnego masz lekarza, ze w ogóle zwraca na to uwagę, bo ja mam wiele szczuplych koleżanek, które z trudem urodziły, a byc moze jakby lekarz zwrócił na to uwagę to by sie inaczej skończyło....
I co on tak patrzy na ciebie i mówi: oooo pani w ogóle sie nie rozeszła w biodrach czy on to na fotelu sprawdza? A moze cię mierzy??? -
Po mnie widać po prostu ze biodra się rozszerzyły trochę zresztą przed ciaza miałam dość galante mimo ze jakąś gruba nie byłam:)
Jaroszka mnie pierwsze zaokrąglenie pojawiło się tez kolo 9 tyg ale mega mega maleńkie i oczywiście zauważalne tylko dla mnie i D mojego ale co My porównujemy hahaha wiele" lat" do tylu: p -
Jaroszka to był Naznaczony 3 , a ta francuska oglądałam i kac tez także ciężko, my to kinomani jesteśmy to ciężko , juz tylko horrory i thrillery to z 2014/15 oglądamy bo juz limit z 20 lat wyczerpany
Kasiulka na pewno wyjdzie!
SS, biedna :* ale na pewno będzie dobrze, jakbys nie rodziła to tylko ważne żeby zdrowy dzisziu był, nie przejmuje sie :*ss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny
mi tez niewygodnie w spodniach, ktore dostalam od siostry i nosilam w okolicach 5go mca. ale sie nie mierzę, nie bede sie dolowac
dzięki za odpowiedzi co do niań elektronicznych. ja znalazłam jeszcze stronkę z opiniami o różnych rzeczach i z rankingami produktów: http://www.sw-elzbieta.com. może Wam się przyda.
my dzis odebralismy fotelik samochodowy i kupiliśmy odtwarzacz cd/mp3 do Młodego do pokoju. chciałam obejrzeć jeszcze pościele firmy Gluck (tam znalazłam sporo fajnych wzorów), ale się okazało, że jednak nie ma sklepu tam, gdzie miał byćmacie może coś tej firmy? dobrej jakości mają rzeczy?
-
Jak weszlam do niej to powiedziala ze bardzo maly brzuszek mam i ze zaraz sobie posprawdzamy co u dzidziulka, jak tam wody itd,potem sie zwazylam i wyszlo ze przez miesiac przybralam tylko 700g czyli dokladnie tyle co synek.no i zapytala jak z jeansami sprzed ciazy bo widzi po mnie ze chyba tylko brzuszek rosnie a tu przy biodrsch sie nic nie dzieje.no i potwierdzilam ze bez problemu wchodze z jeansy.no i tak dalej sie rozmowa potoczyla ze duzy chlopczyk i bedzie na to zwracala uwage.
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusiu a Funy games ogladaliscie? Tez niezly horror:)
Ja tez się mieszcze w swoje jeansy i nie tyle przybralam w tylku (wrecz wcale), co mam wrazenie ze w udach.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość