Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja co miesiąc trzaskam sobie fotki w tym samym staniku i majtkach, mniej więcej to samo ujęcie i ostatnio robiłam w 20 tc i dzisiaj strzeliłam,czyli tj. 25 tc....i różnica diametralna! Pomijam brzuch, ale dupa i uda to masakra i pod biustem juz ledwo sie zapielam! Któraś tez robi takie eksperymenty? Zaraz moze Wam wrzuce....tylko to w sumie każdy moze zobaczyć, ale dobra co tam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 19:01
-
13 tydzień:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d0734b92e9c.jpg
20 tydzień:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bf1ea01333d.jpg
25 tydzień:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ade2c4b8bd82.jpgszczesliwa_mamusia21, Natka88, ZakręconaOna, onka, Nynusia, zakocona, Little Frog, BATTINKA, madu, Aguś26, agania, lili_madlen, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
wow, jaroszka, ale brzusio!
fajnie widać zmiany, ja żałuję że nie robilam takich zdjęć.
Swoją drogą, czy któraś z Was wie może czy da radę odratować ciasto drożdżowe jeśli dałam za ciepłe mleko i nie wyrosło? Czy jest sens w ogóle próbować piec te jagodzianki? -
Jaroszka suoper te zdjęcia ! A to nie ma reguły każdemu inaczej
Kasiulka nie chcecie dolowac ale chyba nic z tego bo ja tak ostatnio zrobił am upieklam i niestety kiszka, ale może nie jest tak źle u Ciebie i wyrośnie, chyba ze nie chcesz tracić farszyku i jutro sprobojesz
Mikejla cos Ty ja wiatraki wszędzie widzę, a mieszkam w małym miasteczku ale patrz na sklepy z właśnie takimi sprzętami, real, media Markt, tam na pewno beda -
poszukałam w necie sposobów na uratowanie ciasta drożdzowego i zrobiłam to co polecali w jednym z nich, tj. postawiłam to ciasto na 20 min nad garnkiem z gorącą wodą i przykryłam ściereczką, trochę wyrosło (czyli jeszcze część drożdży przeżyło jak rozumiem
). Zobaczymy jaki będzie efekt
Jak będzie czym, to się pochwalę. W ogóle dziś mam taki dzień że nic kompletnie mi nie idzie…
jaroszka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Jaroszka swiente te fotki !
Ja mam fotki swoje w niektórych tyg przy lustrze robione itp jak bym złożyła moze być co z tego było hihi ale takich konkretnych jak Ty nie mam a miałam robić: (
Jejku przysnelo mi sie z D w salonie a teraz lezymy i oglądamy film" List w butelce"
A dziś na obiad robilam zupke grzybowa mniaaaaam a mój jadł aż uszy się trzesly:) tak lubi ta zupke
Śluz ze mnie dzisiaj taki wodnisty leci ze chodze ciągle z papierem się podcieram , masakra jakie to męczące .jaroszka lubi tę wiadomość
-
mi też się tak wygiął i pewnie stąd te nieprzespane noce i bóle. A jaroszka nie przejmuj się, mi też poszło w uda i w tyłek
Myślałam że tylko brzuszek mi urósł ale w którymś momencie zaczęły mi się ocierać uda przy chodzeniu (a nigdy się nie stykały) no i się zmierzyłam i klops… Pisałam już kiedyś że w biodrach przybyło mi 10 cm! więc nie Ty jedna
Martwię się czy zmieszczę się w którekolwiek dzinsy sprzed ciąży. nie mowiąc o tym że jakoś w 4 miesiącu kupiłam takie wąskie spodnie ciążowe z h and m-u w ktore aktualnie nie wchodzi mi tylek
jaroszka lubi tę wiadomość