WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla,sliczne zdjęcie:)dzidzia i piesek hehe.
    Szczeliwa Mamusiu,to pochwal sie co kupiłaś:) ja uwielbiam takie rzeczy oglądać:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek obejrzalam właśnie , podziwiam ich za opanowanie ! ! !
    Ale jak my byśmy musiały tak urodzić tez pewnie staralybysmy się zrobić same to jak najlepiej i na spokojniej bo panika juz w takim momencie nie pomoże

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurcze ja to podziwiam faceta. Jego głos był tak opanowany a jeszcze musiał prowadzić auto. Szacun dla niego :D Myślę, że ona pewnie była przygotowana na to, że może urodzić w aucie skoro tak daleko mieli do szpitala.
    Zakręcona, na pewno by tak było. Panika to najgorsze co może być.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo niestety ale to prawda , jak człowiek panikuje to komplikuje się odrazy wszystko z niemocy ...

No koleś ma mistrza

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    W końcu sobota, jeszcze 10 dni pracy mi zostało!!!
    Miałam okropną noc, pokłóciłam się z mężem i nie wiem jak mu dać nauczkę, albo do zrozumienia, że postępuje źle.
    Nie spałam zbyt wiele, a najbardziej mnie wkurza, że on dalej mówi, że przesadzam.
    Poza tym bolą mnie biodra w nocy, że spać na boku nie idzie...
    Aj jakiś nie mój dzień dziś będzie.

P.S Dziewczyny piękne piesiaki :)

wnid9vvjodizjocx.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton nic wielkiego tylko bodziaki i spodenki na lato bo akurat wyczailam promocje :)

Muffinka oj wspolczuje , tak to z tymi facetami jest niestety ... Ale nie smuc sie kochana :*

Tak mnie zaciekawilyscie ze musze odszukac link do tego porodu i obejrzec to :D

EDIT: o matko !!!!! dostalabym zawalu :D
    Ale z drugiej strony ile to roznych przypadkow niektore kobiety rodza tyle h bole itd a oni tylko droga do szpitala ojeeeeej ! Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:57

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi sie tez wlasnie udalo obejrzeć:) masakra, szacun dla gościa i dla kobitki,ze w sumie tez nie panikowala,tylko wyciagnela dziecko spod siebie hehe:) oby nasze porody tez tak krótko trwaly;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka,te chlopy to dziwne stworzenia... Ja czasami sie dziwie jak to możliwe,ze zupełnie inaczej mysla niż my kobiety. Ja czasami nie mogę dojść roku rozumowania mojego męża.. Obyscie sie pogodzili!

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was. Czytam na bieżąco ale nie mam za bardzo czasu wcinac sie w rozmowy... U nas ok w srode mamy wizyte mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze dzidzia rosnie bo brzuszek stoi w miejscu waga tez bo mam na plus 3 kg w sumie to dwa bo kg na poczatku stracilam po czym 3kg zyskalam :-) no ale ja od początku jestem na diecie cukrzycowej o czym wiecie :-) brzuszek tez mi sie nie kiedy napina ale to niby dzidzia sie obraca bo ktg skorczy nie zarejestrowalo. Wstawie wam moj brzuszek ale w kolejnym poscie bo pisze z tel i ciężko ogarnąć

Blondik lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to miłe, ze pamietalyscie o mnie, wlasnie nadrobiłam zaległości z wczorajszego dnia ;)
    U fryzjera kiepsko było,bo płakałam i sie martwiłam....fryzura taka sobie,kolor tez jakiś z dupy....nie ma sie czym chwalić....

Dzisiaj rowniez nie będę sie udzielać za duzo, bo jest garden party, jak wspominałam, świętujemy roczek mojego drugiego siostrzenca :) ależ sie najem!!!! Mmmmmmm

Pisalyscie wcześniej o mokrych majtkach, ja mam to samo :D wiec to raczej normalne!

szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha Jaroszka smaczyscie ! :D
    To co ona Ci zrobiła na głowie , pierwszy raz u tego fryzjera bylas ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3e5f398425.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8514054657b7.jpg sorki ze obrocone ale nie ogarne zeby je zrobic tak hak byc piwinno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:26

szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Muffinka1019, BATTINKA, lili_madlen lubią tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3e5f398425.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8514054657b7.jpg sorki ze obrocone ale nie ogarne zeby je zrobic tak hak byc piwinno
    Śliczny brzunio ! :D

Aguś26 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to szkoda, ze nie jesteś zadowolona... Ja sobie chyba zafunduje po porodzie jakas krotka fryzurkę, cos takiego jak Ty masz,tylko bez farbowania:) czuje ze musze cis zmienić, tylko u mnie w miescie nie ma dobrego fryzjera...

Aguś,śliczny masz brzuszek,faktycznie nie duży:) ja to mam wrażenie,jak patrz na na wasze brzuchy,ze ja mam gigantyczny;) szczególnie wieczorem jest wielki,bo rano zawsze mniejszy:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 jak zrobiłaś że widać miniaturki? :) Zmotywowałaś mnie i zrobiłam selfie z brzuszkiem żeby Wam wrzucić, tylko nie wiem jak żeby nie trzeba było linku kopiować

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wejdą na naforum.zapodaj.net i wklej zdjęcie a później wklej link z BBC cos takiego na samym dole będzie :)

Super brzusio :*

Jaroszka miłego świętowania ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:54

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Aguś26 jak zrobiłaś że widać miniaturki? :) Zmotywowałaś mnie i zrobiłam selfie z brzuszkiem żeby Wam wrzucić, tylko nie wiem jak żeby nie trzeba było linku kopiować
    Tez korzystam z tej strony co szczesliwa mamusia i kopiuje ten 3 link

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:04

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale od rana się rozpisałyście :P

Ja zastanawiam się nad tym monitorem oddechu.
    Mały co prawda będzie od początku w naszej sypialni ale nie wiem czy umiałabym spokojnie spać.. :/
    Mąż mówi że elektroniczna nianie tylko by kupił.. Ahh już sama nie wiem.
    Nawet nie mam nikogo znajomego kto używał monitora żeby podpytać..
    Rodzina twierdzi że to jest niepotrzebne. I sama wolałabym żeby nie musiał się przydać....

A co do futrzastych pupilów: Ja np. Od różnych ludzi słyszę, że jak pojawi sie dziecko to pies nam sie znudzi i nie będzie czasu dla niego poza tym to brudno z niego i przy dziecku trzeba uważać i nie ufać a nawet wręcz ze jak dziecko sie pojawi to POWINNIŚMY go oddać. :/

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • annggela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maximmum wrote:
    Ale od rana się rozpisałyście :P

Ja zastanawiam się nad tym monitorem oddechu.
    Mały co prawda będzie od początku w naszej sypialni ale nie wiem czy umiałabym spokojnie spać.. :/
    Mąż mówi że elektroniczna nianie tylko by kupił.. Ahh już sama nie wiem.
    Nawet nie mam nikogo znajomego kto używał monitora żeby podpytać..
    Rodzina twierdzi że to jest niepotrzebne. I sama wolałabym żeby nie musiał się przydać....

A co do futrzastych pupilów: Ja np. Od różnych ludzi słyszę, że jak pojawi sie dziecko to pies nam sie znudzi i nie będzie czasu dla niego poza tym to brudno z niego i przy dziecku trzeba uważać i nie ufać a nawet wręcz ze jak dziecko sie pojawi to POWINNIŚMY go oddać. :/

Bzdura z tym pupilem ! Jak bym miala za nic bym nie oddala chyba ze by dziecku zagrazal ale jesli masz pupile odchowane to nie stanowia zagrozenia

polkosia lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1353 1354 1355 1356 1357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ