Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No kurcze ja to podziwiam faceta. Jego głos był tak opanowany a jeszcze musiał prowadzić auto. Szacun dla niego
Myślę, że ona pewnie była przygotowana na to, że może urodzić w aucie skoro tak daleko mieli do szpitala.
Zakręcona, na pewno by tak było. Panika to najgorsze co może być. -
Hej!
W końcu sobota, jeszcze 10 dni pracy mi zostało!!!
Miałam okropną noc, pokłóciłam się z mężem i nie wiem jak mu dać nauczkę, albo do zrozumienia, że postępuje źle.
Nie spałam zbyt wiele, a najbardziej mnie wkurza, że on dalej mówi, że przesadzam.
Poza tym bolą mnie biodra w nocy, że spać na boku nie idzie...
Aj jakiś nie mój dzień dziś będzie.
P.S Dziewczyny piękne piesiaki
-
Agaton nic wielkiego tylko bodziaki i spodenki na lato bo akurat wyczailam promocje
Muffinka oj wspolczuje , tak to z tymi facetami jest niestety ... Ale nie smuc sie kochana :*
Tak mnie zaciekawilyscie ze musze odszukac link do tego porodu i obejrzec to
EDIT: o matko !!!!! dostalabym zawalu
Ale z drugiej strony ile to roznych przypadkow niektore kobiety rodza tyle h bole itd a oni tylko droga do szpitala ojeeeeej ! Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczyloWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:57
-
Witam was. Czytam na bieżąco ale nie mam za bardzo czasu wcinac sie w rozmowy... U nas ok w srode mamy wizyte mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze dzidzia rosnie bo brzuszek stoi w miejscu waga tez bo mam na plus 3 kg w sumie to dwa bo kg na poczatku stracilam po czym 3kg zyskalam
no ale ja od początku jestem na diecie cukrzycowej o czym wiecie
brzuszek tez mi sie nie kiedy napina ale to niby dzidzia sie obraca bo ktg skorczy nie zarejestrowalo. Wstawie wam moj brzuszek ale w kolejnym poscie bo pisze z tel i ciężko ogarnąć
Blondik lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki to miłe, ze pamietalyscie o mnie, wlasnie nadrobiłam zaległości z wczorajszego dnia
U fryzjera kiepsko było,bo płakałam i sie martwiłam....fryzura taka sobie,kolor tez jakiś z dupy....nie ma sie czym chwalić....
Dzisiaj rowniez nie będę sie udzielać za duzo, bo jest garden party, jak wspominałam, świętujemy roczek mojego drugiego siostrzencaależ sie najem!!!! Mmmmmmm
Pisalyscie wcześniej o mokrych majtkach, ja mam to samowiec to raczej normalne!
szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba3e5f398425.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8514054657b7.jpg sorki ze obrocone ale nie ogarne zeby je zrobic tak hak byc piwinno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 14:26
szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Muffinka1019, BATTINKA, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Jaroszka to szkoda, ze nie jesteś zadowolona... Ja sobie chyba zafunduje po porodzie jakas krotka fryzurkę, cos takiego jak Ty masz,tylko bez farbowania:) czuje ze musze cis zmienić, tylko u mnie w miescie nie ma dobrego fryzjera...
Aguś,śliczny masz brzuszek,faktycznie nie duży:) ja to mam wrażenie,jak patrz na na wasze brzuchy,ze ja mam gigantyczny;) szczególnie wieczorem jest wielki,bo rano zawsze mniejszy:)
-
Mikejla wrote:Aguś26 jak zrobiłaś że widać miniaturki?
Zmotywowałaś mnie i zrobiłam selfie z brzuszkiem żeby Wam wrzucić, tylko nie wiem jak żeby nie trzeba było linku kopiować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:04
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ale od rana się rozpisałyście
Ja zastanawiam się nad tym monitorem oddechu.
Mały co prawda będzie od początku w naszej sypialni ale nie wiem czy umiałabym spokojnie spać..
Mąż mówi że elektroniczna nianie tylko by kupił.. Ahh już sama nie wiem.
Nawet nie mam nikogo znajomego kto używał monitora żeby podpytać..
Rodzina twierdzi że to jest niepotrzebne. I sama wolałabym żeby nie musiał się przydać....
A co do futrzastych pupilów: Ja np. Od różnych ludzi słyszę, że jak pojawi sie dziecko to pies nam sie znudzi i nie będzie czasu dla niego poza tym to brudno z niego i przy dziecku trzeba uważać i nie ufać a nawet wręcz ze jak dziecko sie pojawi to POWINNIŚMY go oddać. -
Maximmum wrote:Ale od rana się rozpisałyście
Ja zastanawiam się nad tym monitorem oddechu.
Mały co prawda będzie od początku w naszej sypialni ale nie wiem czy umiałabym spokojnie spać..
Mąż mówi że elektroniczna nianie tylko by kupił.. Ahh już sama nie wiem.
Nawet nie mam nikogo znajomego kto używał monitora żeby podpytać..
Rodzina twierdzi że to jest niepotrzebne. I sama wolałabym żeby nie musiał się przydać....
A co do futrzastych pupilów: Ja np. Od różnych ludzi słyszę, że jak pojawi sie dziecko to pies nam sie znudzi i nie będzie czasu dla niego poza tym to brudno z niego i przy dziecku trzeba uważać i nie ufać a nawet wręcz ze jak dziecko sie pojawi to POWINNIŚMY go oddać.
Bzdura z tym pupilem ! Jak bym miala za nic bym nie oddala chyba ze by dziecku zagrazal ale jesli masz pupile odchowane to nie stanowia zagrozeniapolkosia lubi tę wiadomość