Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka Ja z D nie raz się posprzeczam ale to normalne w zwiazkach ale tez uważam ze mam chyba życie cukierkowe ... Masakra
A co do bioder mnie od paru dni codziennie bola: ( w szpitalu na USG powiedzieli ze mam lykac 2x1 paracetamol i , ze mały uciska mi nerw jakiś po prostu ale Ja paracetamolu nie lykam tak i zamiaru nie mam się faszerowac w ten sposób bo Ja mam mega chory żołądek od lat przez leki a juz wystarczajaco ich się nalykalam i lykam ... No jakoś sobie poradze -
A więc zanim zapomnę
Jaroszka R zgadza się co do wyjazdu no i nie wiadomo czy w mojej sytuacji gin na taki wyjazd się zgodzi...prawie 500km mamy...
Stokrotka dzięki za info o chusteczkach bo moje poprzednie pudełko popsuł R a fajne jest. No i chusteczki dla samej siebie nawilżające bym chciała
Ola jaka duża Dzidzia
Mikejla z właścicielką to żarty jakieś...chyba jej odbija na starość
A grupa krwi i u mnie była arhd a to d to dodatni :* mam nadzieje że i u Ciebie tak będzie
Zakocona chyba dobrze pamiętam że Twój tż to L? Chciałam dodać że jako matka tego maluszka zabrałabym go i wyprosiła tak niemiłą osobę. Nie dać do rąk siostrzeńca?to prędzej starej kobiecie bałabym się dać czy nie upusci nagle bo zaslabnie...
Chodziły za mną uszka smażone to właśnie sb ugotowałam a na obiadek będę smażyćna śniadanie płatki już zjedzone....po 14 wraca R więc z racji lenia idę na necie pooglądać wózki
Chciałabym wiedzieć czy któraś kupiła do max 1200,- za wózek 3w1 bo więcej nie planuję wydać chyba że tańszy wozek a fotelik osobno. Nie wiem czy dostane ten fotelik od ciotki R i jestem w kropce...
A co do rodzinki R to ja czasem nie mam nerwów i siły. Ahhh rodzinka...stokrotka25, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Mikejla ja tez mam kuchnie w zestawie , jak ogladalismy mieszkanie pytalam czy to zostaje on mowi ze tak ze to tu jest i tyle , matko placic za to, kochana ty bierz jakas osobe co dobrze zna niemiecki i idzccie do tej babki to zalatwic normalnie nie przez maile , mowie Ci tak bedzie najlepiej bo ona wie ze wy PL i korzysta z naiwnosci bo wie ze sie nie postawicie , a mieszkanie w 3 miesiace na pewno znajdziecie !
-
Ja teściową mam w Grecji dzwoni co jakiś czas, ale szczerze to my się nawet nie poznałyśmy. Z moją mamą codziennie klepie meile, zawsze była moją skarbnicą wiedzy - fajnie by było, jakby moja Madzia miała mnie za taką
Ta właścicielka mieszka w jakimś innym mieście, jeszcze by tego brakowało żeby mnie tu nachodziła... -
No tak, tylko jak mam znaleźć mieszkanie to już takie, które będzie nam pasować i żeby się znów nie trzeba było stresować
a akurat 3 miechy to mi do porodu zostały... a teraz jadę do Pl i nie będę mogła z mężem jeździć i oglądać mieszkań, a on też czasem taki... ja muszę pilnować wszystkiego (ale moja mamusia broni zięcia hehe mówi, że są faceci, którym taka baba jest potrzebna
)
-
Szczęśliwa masz absolutna racje ! Tez bym tego przez meile nie zalatwiala . Bo to rozmowa do dupy Ty swoje ona swoje Ci odpisze
Palla My mamy 3w1 za 1500 złtakże ja nie pomoge musisz poszukać na necie. Tam na pewno cos znajdziesz
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
PauLLa, dobrze pamiętasz
Matka dziecka to ma relacje z matką podporządkowane.. Matka za WIELE rzeczy płaci i WIELE rzeczy sponsoruje im (choć ma jeszcze dwóch synów, ale oni pracujący są..). No i widać jakie są gigantyczne różnice w relacjach pomiędzy babcią a synami córki, a babcią a córką syna. Wnuki (a szczególnie pierwszy) to najwspanialszy i najukochańszy na świecie chłopiec, a wnuczkę ledwo kiedy widuje "bo nie ma czasu" (bo siedzi albo w kościele, albo u córki, albo na spotkaniach wspólnoty...). Cholernie mnie to denerwuje. I L tak samo..
-
Paula ja jeszcze nie kupiłam wózka, ale zdecydowaliśmy się na ten:
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/camarelo-wozek-3w1-z-fotelem-q-sport-chrome_p_869.html
Któraś z dziewczyn podawała linka do niego i nam się spodobał, cena przystępna jak na wózek 3w1 nowy, a jak bez chromów to jeszcze chyba troszkę taniej. Nam też na cenie zależało i żeby już 3w1 było. -
Mikejla wrote:No tak, tylko jak mam znaleźć mieszkanie to już takie, które będzie nam pasować i żeby się znów nie trzeba było stresować
a akurat 3 miechy to mi do porodu zostały... a teraz jadę do Pl i nie będę mogła z mężem jeździć i oglądać mieszkań, a on też czasem taki... ja muszę pilnować wszystkiego (ale moja mamusia broni zięcia hehe mówi, że są faceci, którym taka baba jest potrzebna
)
-
Ej spokojnie z ta gr krwi, ja mam - i nie bylo potrzeby oznaczac u meza bo lekarz powiedzial ze bede specjalnie traktowana, mozna by powiedziec obrazowo tak jak jakby ojciec byl nie znany.przy pierwszej ciazy to nie problem, przy drugiej cos tam podaja jakies przeciwciala.mnie lekarz uspokoil na poczatku ciazy i nie zaprzatam sobie tym glowy;)
-
Zgadzam sie z Zakrecona
Moja kolezanka znalazla na necie pojechala ogladnac i od razu bylo ich , tutaj ida reke bo im tez zalezy
a ja czekam na D usmaze nalesniki i sie bede zajadacJeszcze 3 dni i zapominam o wszytskich smutkach i jade sie relaksowac do PL
Trzeba dokupic wyprawke dla malego , wiec tym bardziej nie moge sie doczekacjaroszka lubi tę wiadomość