Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:
a ja czekam na D usmaze nalesniki i sie bede zajadacJeszcze 3 dni i zapominam o wszytskich smutkach i jade sie relaksowac do PL
Trzeba dokupic wyprawke dla malego , wiec tym bardziej nie moge sie doczekac
ja też robię naleśniki hihii też sie nie mogę doczekać żeby dokupić parę drobiazgów!!!!
stokrotka25 - fajny wózek czego ja wcześniej go nie widziałam tutaj na forum!! i jaki tani jak na 3w1 z aluminiowym stelażem. Biorę hehe
I już jeden problem z głowystokrotka25, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Stokrotka mam ten sam
a jaki kolor zamówiłaś ??
Tak właśnie wydawało mi się, że to Ty dawałaś linka, ale nie byłam pewna
Ja jeszcze nie zamawiałam, w sierpniu będziemy zamawiać, bo mój to już się nie może doczekać nowego wozu dla synusia
A bierzemy czarny z siwymi wstawkami i oczywiście z chromem musiał byćNynusia lubi tę wiadomość
-
Nynusia podobał mi się też ten przedostatni beżowy, ale jak na listopad i później zimę to chyba nie bardzo, jeszcze ta torba na dole też w tym kolorze, może się nie doprać później. Mikejla ciesze się, że chociaż w czymś pomogłyśmy i masz 1 z głowy
-
Po porodzie badaja grupe krwi dzidziusiowi od razu i wtedy wiedza co robic;) bo rownie dobrze moze sie okazac ze dziecko ma taka sama grupe krwi.
no i mikejla nie koniecznie jestes z konfliktu, troche o tym poczytalam na poczatku ciazy i mozliwe jest ze oboje rodzicow ma + a dziecko -wlasnie u moich rodzicow tak jest, naprawde spokojnie;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 12:35
-
zakocona wrote:"mój ci on"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5af4ba900d64.jpg
Wczoraj miałam na kolanach ośmiotygodniową kicię, tricolorkę, mieszankę z persem. Hanka jaka spokojna była, chyba słyszała jak mała mruczyBlondik lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny