Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To w starych i zasikanych moga sie pojawic;) chociaz osobiscie nie slyszalam takiego przypadku. tak naprawde ile osob tyle opinii.sa nawet zwolennicy zwyklych piankowych.my tez nie wiedzielismy co powinnismy wybrac.ale polozna nas przekonala i juz nie kombinuje.
-
Co do materacyka, ja mam właśnie piankowy, jest oddychający i utwardzany po bokach dla dzidzi, kiedy będzie już stawał w łóżeczku. Płaciłam coś ok 250 zł. Firmy nie pamiętam, kupiliśmy w hurtowni w Warszawie.
SS podoba mi się ten adamex. My ciągle jeszcze wybieramy, ale nie wykluczone, że będzie to lupo comfort lub barletta właśnie
ss lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Nynusia wrote:Stokrotka ja wybrałam fioletowy
jasny też mi się podobał ale właśnie bałam sie o zabrudzenia
Naleśnikiuwielbiam ale mi robicie smaka!!
Co do Camarelo wybrałam go ze względu na wagę bo owszem znalazłam też tańsze ale cięższe a tu nie dość ze jest wysoki to duża gondola sprawnie bardzo się go składa i rozkłada to jeszcze jest lekki.
Polkosia ja bym brała pianka-kokos u mnie chyba ten zamawiamy albo pianka gryka kokos
Heh Nynusia to tak jak ja - też ze względu na wagę go wzięliśmy bo ja będę tachać na piętroI za tą cenę... właśnie są podobne może trochę tańsze, ale cięższe zwykle.
I materac tak samo mam pianka - kokos, ale gruby 10 cm. już pisałam kiedys, nie te standardówki 6tki co są na aukcjach zwykle z łóżeczkami.
Co do tej gryki to ostatnio czytałam chyba na tym portalu mamazone, że po mniej więcej 3 latach raczej trzeba je wyrzucić, bo coś tam się jednak może z tym dziać, niekoniecznie jak dziecko będzie sikać na materacAle z drugiej str. przecież dłużej i tak dziecko nie będzie z tego materaca korzystać, a drugiemu i tak powinno kupić się nowy materacyk, więc każdy wybierze co mu odpowiada. Ja tam uważam, że te wszystkie wynalazki typu lateksy i gryki to trochę przereklamowane i nabijanie na kasę, ciągle coś nowego wymyślają. Moim zdaniem materac powinien być dość twardy i przepuszczać powietrze, a te wszystkie 'antyodleżyny, antyalergiczne' to troszkę już pic na wodę. Ale to tylko moje zdanie.
-
My dziś kupiliśmy lateksowy:) dałam mężowi wybór... czytał, czytał. czytał...az padło na lateksowy:)
a to cos na poprawę humoru:P ludie to mają pomysły
http://polozna.blog.pl/2015/07/21/okropna-pogoda/#comments
annggela, Magnosia, Nynusia, onka, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A ja właśnie patrzę na łóżeczka - chcę takie zwyczajne w kolorze białym i na aukcji znalazłam właśnie opcję już materacem no i nie wiem czy to dobra oferta. Tam jest gryka-pianka-kokos.
Stokrotka Ty coś pisałaś że na aukcjach są tylko 6-stki materace, tzn że są złe? nie znam się na tym jeszcze.
Aaa i kurcze przed chwilką zgrzeszyłam, zjadłam czekoladową pyszną muffinkę!!! aż się boję zmierzyć cukier
.
http://allegro.pl/biale-lozeczka-z-szuflada-materac-danpol-g-p-k-i5085875218.html -
ola.321 wrote:A ja właśnie patrzę na łóżeczka - chcę takie zwyczajne w kolorze białym i na aukcji znalazłam właśnie opcję już materacem no i nie wiem czy to dobra oferta. Tam jest gryka-pianka-kokos.
Stokrotka Ty coś pisałaś że na aukcjach są tylko 6-stki materace, tzn że są złe? nie znam się na tym jeszcze.
Aaa i kurcze przed chwilką zgrzeszyłam, zjadłam czekoladową pyszną muffinkę!!! aż się boję zmierzyć cukier
.
http://allegro.pl/biale-lozeczka-z-szuflada-materac-danpol-g-p-k-i5085875218.html
Ola , ja dziś na drugie śniadanie zjadłam 3 ryżowce z żółtym serem i pastą z suszonych pomidorów, brzoskwinie i muffinkę z kawą z mlekiem:) cukier 112:) ja w ogóle mogę jeśc słodycze:)) ale nie za często korzystam z tego przywilejuola.321 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
ola.321 nie wiem, czy na wszystkich aukcjach takie są, bo ja kupowałam oddzielnie, ale nawet jak czasem wchodziłam w komentarze sprzedających to ludzie pisali, że materac w opisie jest np.8mka a tak naprawde przyszła 6stka. I my kupiliśmy normalnie w sklepie, żeby zobaczyć faktyczną grubość. A czy są złe? Nie wiem, pewnie nie, w końcu podejrzewam, że większość rodziców kupiło takie materacyki dzieciom i nic im nie dolega, ale jak ja sobie zmierzyłam ile to te 6 cm to strasznie cieniutkie mi się wydawały i pomyślałam, że jak już taki 1 - 1,5 roczny chłopak będzie na nim spał to się szybciej odkształci, a nawet dzieci ponad 2 letnie śpią jednak w łóżeczkach i dlatego wybrałam ten gruby. Ale mówię - nie mam pojęcia, czy tamte są złe czy dobre
Tak tylko na swój rozum wybrałam
ola.321 lubi tę wiadomość
-
jacusianka - łał! no właśnie ja też jakiegoś wielkiego problemu ze słodyczami nie mam ale zazwyczaj jeżeli już jadłam to minimalną ilość na smaka i to raz z tyg, a dziś zaszalałam i 1,5 godz po 2 śniadaniu zjadłam i była pyszna. Energia mi wróciła i mam smaka na więcej
.
a co do materaca to może zamówię łóżeczko bez materaca a materac dokupię... Zakręcona dziękuję za linka. -
Angela jaki wielki śliczny synuś:* rośnie kawal pociechy dla mamy
)
Ja kupuję wózek Camarelo Carea jakoś tak 3w1 tylko na kolor sie nie zdecydowałam jeszcze chciałam beżowy tylko kumpela mi mówi ze to taki ponury kolor a przeciez różu nie wezmę. Takze beż albo siwy wchodzi w grę. Ostatnio widziałam znajomą z tym wózkiem i musze powiedzieć ze jest świetny i na pewno dla wysokich ludzi)
A materac będę miała używany do łóżeczka niewiem z czego jest . Wiem ze jest mega gruby i twardy i na takim wychowałam moją pierwszą córcię to i drugą wychowam. Jest zawinięty w folię i tyle lat czeka na swoją kolejlili_madlen, annggela lubią tę wiadomość
-
annggela słodki ten Twój synuś dobrze ze wszystko super
nic tylko sie cieszyć !!
zakocona tak jak wole psy tak cudowne jest to zdjęcie !!
My kupiliśmy materac gryka-pianka-kokos , niby noworodka kładzie sie na stronie tam gdzie kokos (bo twardy) a od 6 miesiaca przekłada się materac na grykęIle ludzi tyle opinii ..
Super się prezentuje ten wózek ADAMEX - bardzo ladna kolorystyka...
My już także wybraliśmy wózek no i także CAMARELOTylko że model CARERA 3w1 z fotelikiem MAXI COSI
Ale narobiłyście apetytu tymi naleśnikami
ss, annggela lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Ja kupuję wózek Camarelo Carea jakoś tak 3w1 tylko na kolor sie nie zdecydowałam jeszcze chciałam beżowy tylko kumpela mi mówi ze to taki ponury kolor a przeciez różu nie wezmę. Takze beż albo siwy wchodzi w grę. Ostatnio widziałam znajomą z tym wózkiem i musze powiedzieć ze jest świetny i na pewno dla wysokich ludzi
)
Battinka ja jestem nieduża, tzn., że źle będzie mi się z tym wózkiem jeździć??