Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis dusze miesko w rekawie i robie do tego kluseczki slaskie i tarta marchewke;) tak mnie jakos naszlo wczoraj;)
a jutro chyba to
http://www.biedronka.pl/pl/recipe,id,1340,name,Makaron-z-cytrynowymi-pulpecikami
robila ktoras? Czasem fajne maja te przepisy ,np schab duszony w soku jablkowym uwielbiam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 14:33
lili_madlen lubi tę wiadomość
-
Nynusia - ja chyba też taki kupię
tzn ten co wstawiła Zakręcona - lub ten w zestawie z łóżeczkiem z allegro
- ten kokos-pianka-gryka.
ss - ale mi smaka zrobiłaś na kluseczki śląskie z mięskiem!! mniamZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Mikejla może spaghetti a la carbonara ?
* szynka konserwowa w kostkę + cebulka = przesmażamy
* jak się zrumieni zdejmujemy z ognia i wlewamy śmietankę 12%
* dodajemy serek topiony, wstawiamy na mały ogień az sie roztopi i zagęści sos
* zdejmujemy z ognia dodajemy pieprz,szczypiorek posiekany i ząbek czosnku przecisniety przez praskę
podajemy z makaronemczas przygotowania max 20-30 min
ZakręconaOna, Nynusia, ss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja ide do tego TESCO bo zleniwieję do końca przez to siedzenie w domu
Dziś tylko umyłam naczynia z wczoraj i powiesiłam pranie. Jutro posprzątam w sypialniach bo dziś mi się nie chce
Idę może coś małej kupię
A pies będzie wył przez cały czas jak mnie nie będzie ;/
Miałam Wam już kiedyś pisać, dostałam kilka ciuszków od znajomej... ale szmatymasakra... i jakoś tak sceptycznie zaczęłam podchodzić do ciuszków po innych dzieciach. nie wiem jak można dać coś takiego.
Robimy drugiego Dziedzica
-
onka wrote:ja właśnie staję do garów - będzie leczo z żółtej cukinii
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma niektórzy tak dają byle by się pozbyć ... Ja bym się wstydzila takie gowniane dac , zniszczone .
Mika Ja np. Lubie z Moim D i robię krokiety ze szpinakiem i serem feta w środku , z mieskiem mielonym , można zrobić z kapusta i mięsem mielonym / grzybami ( chociaż ja osobiście nie lubię) można robić z szynka i serem żółtym ... Przeróżne pomysły są. -
Krokiety ja lubie z pieczarkami i zoltym serem,albo szpinak i feta i bardzo mocno doprawiam farsz.
jak ktoras ma takie proste przepisy jak na ta carbonare to piszcie;)
robilam kiedys carbonare i pamietam ze boczek wedzony podsmazalam z cebula i taki zapach wedzonki to mialo, naprawde dobre,choc ja boczku nie lubie to jak go tak dobrze wysmaze do jakiejs potrawy to moze byc;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 15:02