X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia makaron podsmazany z cukrem ? :D pierwsze słyszę: P
    Ale no może smaczne Ja na słodko makaronów nie cierpie hihi
    Ja dziś na kolacje mleko z płatkami , rano tez było dziś mam mega fazę na jedzenie ich od paru dni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia jaka duża córcia:)

Kurde jakie to juz są fajne kluseczki rosną jak na drożdżach juz po 1,5kg :) szok!
    Sama jestem ciekawa ile wazy moja fasola :D a idę 27.07.

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nynusia makaron podsmazany z cukrem ? :D pierwsze słyszę: P
    Ale no może smaczne Ja na słodko makaronów nie cierpie hihi
    Ja dziś na kolacje mleko z płatkami , rano tez było dziś mam mega fazę na jedzenie ich od paru dni

Ja jak smażę makaron z jajkiem to też posypuję potem cukrem i cynamonem :) Mniam mniam :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to czasami smaze makaron z jajkiem ale z sola i pieprzem na słodko nie jadlam:)
    Ja mam USG kolejne 11.08 ciekawa jestem ile mój Oskarek ważyć bedzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotuje makaron potem na patelni rozpuszczam dość dużą ilość masła i cukru i w tym smaże czasem jak mi się chce to troszkę dłużej do "podpalenia " makaronu a czasem tylko chwilę

Magnosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moje dziecko pierwszy raz stopkę albo rączkę mi wypchnelo ale dość nisko bo w podbrzuszu i właśnie czulam jakby skora miała mi peknac hahaha ale cudnie <3

madu, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jak czytam o tych tesciowach to sie ciesze ze tak daleko mieszkamy i mamy dobre kontakty ale to przez odleglosc na miejscu pewnie nie byloby tak kolorowo ...

a z tymi ubrankami Polkosiu to chyba masz racje kolezanka mysli ze jej oddasz jej + Twoje po Klementysi , a ja na Twoim miejscu bym spakowala i dala jej ten wor tych obkupkanych i nie do uzycia bo pozniej zwali na Ciebie , ze to Twoja mała bo ona przeciez dala dobre...\

Zkrecona uwielbiam te uczucie tez <3

a co do ciuszkow tez lubie ciuchole ale w PL u nas tak za bardzo nie ma a w Pl mam swoje ulubione :)

Smaka zrobilyscie i u mnie na obiad jutro leczo ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Ja dziś pierwszy raz zobaczylam to u siebie ze jakąś kończyna sama wypchnieta ! :D
    Bo takto widze jak się wierci , pol brzucha albo cały lata albo fałuje cos , kopie a teraz ewidentnie wyciągniętą noga lub ręką hahaha fajneeeewww !

Lexie, Blondik lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak , mega uczucie jak widzisz w jednym miejscu i mozesz sie dotknac z malenstwem ! <3

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ! <3

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie! :-) Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać ;-)

Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa :-), to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam :-D
    Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...

https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c

Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym :-D, a ja ciągle mam coś do roboty :-P Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?! <3 ), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką :-D, albo... piekę ciasta :-D W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.

Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą) :-D
    Zapraszam na herbatkę z ciastkiem! :-D

84aaca8f695c1cffgen.jpg
    cc96e39e925cd118gen.jpg

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, madu, Bąbelek, jaroszka, onka, lili_madlen, ss, Nynusia, Lexie, soraya lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka wow !!!! Ci to za ciacho , co jest na gorze beza?
    Ale mi w brzuszko zaburczalo , tez chce <3 MNIAM <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeej Rewianka to nie fair !! :) Ja chcę babeczkę :) mmm, smacznego :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:
    Hej Dziewczyny!

Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie! :-) Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać ;-)

Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa :-), to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam :-D
    Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...

https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c

Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym :-D, a ja ciągle mam coś do roboty :-P Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?! <3 ), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką :-D, albo... piekę ciasta :-D W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.

Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą) :-D
    Zapraszam na herbatkę z ciastkiem! :-D

84aaca8f695c1cffgen.jpg
    cc96e39e925cd118gen.jpg
    Kobieto juz biegne do Ciebie !!!!!! A to ciasto mnie zauroczylo ! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja po późnym obiedzie a też mi zaburczało po tym widoku :)

szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja teraz muszę przez Ciebie cos zjeść slodkiego a nic nie mam: : p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja w ogóle to w lumpkach lepsze ciuchy znajduję niż ludzie wydają, na szczęście nie odziedziczę dużo ciuszków bo tylko ta znajoma mi z PL przywiozła kilka sztuk, choć coś już mówiła, ze jak będzie w sierpniu to też coś przywiezie, na szczęśćie okazało się, że będę miała córcię a ona ma po synku <ufff>

Wczoraj robiłam selekcję rozmiarową i okazuje się, że muszę dokupić te malutkie ciuszki na 56 bo mam tylko 2 pary bodziaków i jedną czapusię.
    A w większych rozmiarówkach to mam albo unisex albo raczej na chłopca :D tak się bałam, że będzie chłopiec, że aż chłopięce ciuszki kupowałam :P

jak to tak sie balas, ze bedzie chlopiec?

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka cudne te Twoje wypieki. Zamawiam jedna babeczke ;]

atdc6iyehd9qphks.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotko oj mi dalej burczy i standardowo musze zjesc platki no coz musi mi to wystarczyc :D Zakrecona tez nie mam czym zastapic takich babeczek :( Ide na platki !!!

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusiu - tak, to beza :-D Zostały mi białka z jajek do masy budyniowej do babeczek, więc wykorzystałam na bezę i wyszło super :-) A pod bezą śliweczki ;-)

Przepraszam, jeżeli pokusiłam, a już zwłaszcza przepraszam dziewczyny z cukrzycą, które pewnie muszą uważać na takie przyjemności :-/ Niestety, za mną ciągle chodzi coś słodkiego, a wolę jeść swoje, niż ze sklepu, no więc ratuję się jak mogę ;-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

‹‹ 1392 1393 1394 1395 1396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ