X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia makaron podsmazany z cukrem ? :D pierwsze słyszę: P
    Ale no może smaczne Ja na słodko makaronów nie cierpie hihi
    Ja dziś na kolacje mleko z płatkami , rano tez było dziś mam mega fazę na jedzenie ich od paru dni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia jaka duża córcia:)

Kurde jakie to juz są fajne kluseczki rosną jak na drożdżach juz po 1,5kg :) szok!
    Sama jestem ciekawa ile wazy moja fasola :D a idę 27.07.

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nynusia makaron podsmazany z cukrem ? :D pierwsze słyszę: P
    Ale no może smaczne Ja na słodko makaronów nie cierpie hihi
    Ja dziś na kolacje mleko z płatkami , rano tez było dziś mam mega fazę na jedzenie ich od paru dni

Ja jak smażę makaron z jajkiem to też posypuję potem cukrem i cynamonem :) Mniam mniam :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to czasami smaze makaron z jajkiem ale z sola i pieprzem na słodko nie jadlam:)
    Ja mam USG kolejne 11.08 ciekawa jestem ile mój Oskarek ważyć bedzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gotuje makaron potem na patelni rozpuszczam dość dużą ilość masła i cukru i w tym smaże czasem jak mi się chce to troszkę dłużej do "podpalenia " makaronu a czasem tylko chwilę

Magnosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moje dziecko pierwszy raz stopkę albo rączkę mi wypchnelo ale dość nisko bo w podbrzuszu i właśnie czulam jakby skora miała mi peknac hahaha ale cudnie <3

madu, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze jak czytam o tych tesciowach to sie ciesze ze tak daleko mieszkamy i mamy dobre kontakty ale to przez odleglosc na miejscu pewnie nie byloby tak kolorowo ...

a z tymi ubrankami Polkosiu to chyba masz racje kolezanka mysli ze jej oddasz jej + Twoje po Klementysi , a ja na Twoim miejscu bym spakowala i dala jej ten wor tych obkupkanych i nie do uzycia bo pozniej zwali na Ciebie , ze to Twoja mała bo ona przeciez dala dobre...\

Zkrecona uwielbiam te uczucie tez <3

a co do ciuszkow tez lubie ciuchole ale w PL u nas tak za bardzo nie ma a w Pl mam swoje ulubione :)

Smaka zrobilyscie i u mnie na obiad jutro leczo ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Ja dziś pierwszy raz zobaczylam to u siebie ze jakąś kończyna sama wypchnieta ! :D
    Bo takto widze jak się wierci , pol brzucha albo cały lata albo fałuje cos , kopie a teraz ewidentnie wyciągniętą noga lub ręką hahaha fajneeeewww !

Lexie, Blondik lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tak , mega uczucie jak widzisz w jednym miejscu i mozesz sie dotknac z malenstwem ! <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ! <3

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!

Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie! :-) Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać ;-)

Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa :-), to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam :-D
    Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...

https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c

Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym :-D, a ja ciągle mam coś do roboty :-P Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?! <3 ), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką :-D, albo... piekę ciasta :-D W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.

Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą) :-D
    Zapraszam na herbatkę z ciastkiem! :-D

84aaca8f695c1cffgen.jpg
    cc96e39e925cd118gen.jpg

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, madu, Bąbelek, jaroszka, nick nieaktualny, lili_madlen, ss, Nynusia, Lexie, soraya lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka wow !!!! Ci to za ciacho , co jest na gorze beza?
    Ale mi w brzuszko zaburczalo , tez chce <3 MNIAM <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeej Rewianka to nie fair !! :) Ja chcę babeczkę :) mmm, smacznego :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:
    Hej Dziewczyny!

Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie! :-) Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać ;-)

Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa :-), to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam :-D
    Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...

https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c

Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym :-D, a ja ciągle mam coś do roboty :-P Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?! <3 ), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką :-D, albo... piekę ciasta :-D W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.

Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą) :-D
    Zapraszam na herbatkę z ciastkiem! :-D

84aaca8f695c1cffgen.jpg
    cc96e39e925cd118gen.jpg
    Kobieto juz biegne do Ciebie !!!!!! A to ciasto mnie zauroczylo ! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja po późnym obiedzie a też mi zaburczało po tym widoku :)

szczesliwa_mamusia21, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja teraz muszę przez Ciebie cos zjeść slodkiego a nic nie mam: : p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja w ogóle to w lumpkach lepsze ciuchy znajduję niż ludzie wydają, na szczęście nie odziedziczę dużo ciuszków bo tylko ta znajoma mi z PL przywiozła kilka sztuk, choć coś już mówiła, ze jak będzie w sierpniu to też coś przywiezie, na szczęśćie okazało się, że będę miała córcię a ona ma po synku <ufff>

Wczoraj robiłam selekcję rozmiarową i okazuje się, że muszę dokupić te malutkie ciuszki na 56 bo mam tylko 2 pary bodziaków i jedną czapusię.
    A w większych rozmiarówkach to mam albo unisex albo raczej na chłopca :D tak się bałam, że będzie chłopiec, że aż chłopięce ciuszki kupowałam :P

jak to tak sie balas, ze bedzie chlopiec?

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka cudne te Twoje wypieki. Zamawiam jedna babeczke ;]

atdc6iyehd9qphks.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotko oj mi dalej burczy i standardowo musze zjesc platki no coz musi mi to wystarczyc :D Zakrecona tez nie mam czym zastapic takich babeczek :( Ide na platki !!!

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa Mamusiu - tak, to beza :-D Zostały mi białka z jajek do masy budyniowej do babeczek, więc wykorzystałam na bezę i wyszło super :-) A pod bezą śliweczki ;-)

Przepraszam, jeżeli pokusiłam, a już zwłaszcza przepraszam dziewczyny z cukrzycą, które pewnie muszą uważać na takie przyjemności :-/ Niestety, za mną ciągle chodzi coś słodkiego, a wolę jeść swoje, niż ze sklepu, no więc ratuję się jak mogę ;-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

‹‹ 1392 1393 1394 1395 1396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ