Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nynusia makaron podsmazany z cukrem ?
pierwsze słyszę: P
Ale no może smaczne Ja na słodko makaronów nie cierpie hihi
Ja dziś na kolacje mleko z płatkami , rano tez było dziś mam mega fazę na jedzenie ich od paru dni
Ja jak smażę makaron z jajkiem to też posypuję potem cukrem i cynamonemMniam mniam
-
kurcze jak czytam o tych tesciowach to sie ciesze ze tak daleko mieszkamy i mamy dobre kontakty ale to przez odleglosc na miejscu pewnie nie byloby tak kolorowo ...
a z tymi ubrankami Polkosiu to chyba masz racje kolezanka mysli ze jej oddasz jej + Twoje po Klementysi , a ja na Twoim miejscu bym spakowala i dala jej ten wor tych obkupkanych i nie do uzycia bo pozniej zwali na Ciebie , ze to Twoja mała bo ona przeciez dala dobre...\
Zkrecona uwielbiam te uczucie tez
a co do ciuszkow tez lubie ciuchole ale w PL u nas tak za bardzo nie ma a w Pl mam swoje ulubione
Smaka zrobilyscie i u mnie na obiad jutro leczo ! -
Szczęśliwa Ja dziś pierwszy raz zobaczylam to u siebie ze jakąś kończyna sama wypchnieta !
Bo takto widze jak się wierci , pol brzucha albo cały lata albo fałuje cos , kopie a teraz ewidentnie wyciągniętą noga lub ręką hahaha fajneeeewww !Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie!Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać
Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa, to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam
Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...
https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c
Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym, a ja ciągle mam coś do roboty
Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?!
), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką
, albo... piekę ciasta
W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.
Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą)
Zapraszam na herbatkę z ciastkiem!
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, madu, Bąbelek, jaroszka, onka, lili_madlen, ss, Nynusia, Lexie, soraya lubią tę wiadomość
-
~Rewianka~ wrote:Hej Dziewczyny!
Jakie duże już te Wasze Dzieciaczki - cudownie!Ja USG III trymestru mam dopiero za 2 tygodnie, ale już się oczywiście nie mogę doczekać
Jeżeli chodzi o materacyk, bo dziś była o tym mowa, to ja chyba kupię lateksowy 14 cm. Już sobie coś upatrzyłam
Chociaż ta vlogerka nie jest dla mnie żadnym autorytetem, to jednak skutecznie mnie zniechęciła do połączenia gryka-kokos, poniżej link do filmu...
https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c
Niestety codziennie za Wami nie nadążam, bo piszecie w tempie ekspresowym, a ja ciągle mam coś do roboty
Albo sprzątam (czy to już syndrom wicia gniazda?!
), albo gotuję, albo się uczę, albo buszuję w internecie za wyprawką
, albo... piekę ciasta
W sobotę była W-Ztka, która już się skończyła, więc musiałam dziś zrobić coś nowego.
Oto moje dzisiejsze wypieki (mam nadzieję, że się wyświetlą)
Zapraszam na herbatkę z ciastkiem!
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Ja w ogóle to w lumpkach lepsze ciuchy znajduję niż ludzie wydają, na szczęście nie odziedziczę dużo ciuszków bo tylko ta znajoma mi z PL przywiozła kilka sztuk, choć coś już mówiła, ze jak będzie w sierpniu to też coś przywiezie, na szczęśćie okazało się, że będę miała córcię a ona ma po synku <ufff>
Wczoraj robiłam selekcję rozmiarową i okazuje się, że muszę dokupić te malutkie ciuszki na 56 bo mam tylko 2 pary bodziaków i jedną czapusię.
A w większych rozmiarówkach to mam albo unisex albo raczej na chłopcatak się bałam, że będzie chłopiec, że aż chłopięce ciuszki kupowałam
jak to tak sie balas, ze bedzie chlopiec? -
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusiu - tak, to beza
Zostały mi białka z jajek do masy budyniowej do babeczek, więc wykorzystałam na bezę i wyszło super
A pod bezą śliweczki
Przepraszam, jeżeli pokusiłam, a już zwłaszcza przepraszam dziewczyny z cukrzycą, które pewnie muszą uważać na takie przyjemnościNiestety, za mną ciągle chodzi coś słodkiego, a wolę jeść swoje, niż ze sklepu, no więc ratuję się jak mogę
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość