Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
chodzi Ci o neutrocyty? bo nie wiem co to neutrogili...
jezeli tak to ja tez mam to podwyższone do 70 jest norma ja mam 73
Hematolog nie widzi problemu. Wzrost neutrocytow jest calkowicie naturalny w ciazy
EDIT: jeszcze zapomnialam o leukocytach o to tez sie nie martw rowniez lekkie podwyzszenie zdarza sie w ciazyGeneralnie morfologia w ciazy odbiega od normy, dlatego nie mozna na te normy patrzec i porównywać
Podsumowując nic sie nie martw!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 21:33
Fatim, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Co do zzo, to powyżej 3 czy 4 cm już się nie podaje, bo nie ma sensu... To nie jest tak, że odmawiają na złość czy z braku kasy. Po prostu wtedy już nie działa jak trzeba (z tego, co dowiedziałam się w SR).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:27
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aleksandra90 - ja zażywam od 3 miesiąca ciąży Omegamed Optima Forte, bardzo dobrze się czuję, wyniki mam w normie. Tzn. hemoglobina i hematokryt też trochę mi spadły, ale tak jak jaroszka pisze, to podobno naturalne w II trymestrze. Także ja jestem zadowolona z suplementu, ale nie mam porównania - tylko strasznie drogie to cholerstwo, zamawiam przez neta, bo jest duża różnica.
Zorro - u mnie rusza się z przerwami, też musi kiedyś spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:50
Zorro lubi tę wiadomość
-
Ja od pewnego czasu zaczynam myśleć, że coś jest nie tak z moją wagą. Boję się, że za mało tyję i nie wiem czy na sam koniec mi poprostu strzeli waga do góry czy mam się czym martwić. Czekam do piątkowej wizyty i zaczynam się denerwować
madu lubi tę wiadomość
-
kochana spokojnie co do wagi , kazda w ciazy kobieta tyje roznie moja znajoma przez cala ciaze 3 kg tylko miała na plusie a lekarz mowił ze zdarza sie i nie ma co sie martwic takze chyba mozesz byc spokojna
a Ja sie martwie o siebie , 17 + mam ;/ a przysiegam , ze nie jem duzo i nie jem tłusto i słodyczy ;(