Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia na wyniku jest, że "spora ilość bakterii".
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
http://www.biedronka.pl/pl/recipe,id,1340,name,Makaron-z-cytrynowymi-pulpecikami
dziewczyny "makaroniary" przetestowany przepis, pyszniutkie;) ja jednak nastepnym razem dam mniej cytryny bo za bardzo to cytrynowe jak dla mnie ale poza tym mniam;)madu lubi tę wiadomość
-
ja miałam sporo ponad normę bakterii ostatnio i mam się nie przejmować. u kobiet w ciąży może być ich więcej. mnie tam nic nie piecze, jak siku robię ani nic, więc słucham gina i olewam po prostu. badanie mam przed kolejną wizytą powtórzyć tylko i tyle.
polkosia lubi tę wiadomość
-
ss wyszło mi jeszcze: nabłonki płaskie pojedyncze w polu widzenia, krwinki białe od 3 do 5 w polu widzenia, no i dość liczne bakterie
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Kciuki zaciśnięte
Maju pij ta zurawinke dziewczyny wiedza co mówią, na pewno pomoże !
My juz po obiadku leżymy i regenerujemy siły.
Mikejla chyba cos jest u nas w powietrzu bo mnie tez główka bolo z trzy dni juz choć juz coraz mniej.
Paula Ty to masz przygody... !
-
No to będę sobie pić
dzieki dziewczyny! A badanie z ciekawości powtórzę w przyszłym tygodniu i tyle.
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
szczesliwa_mamusia21 wrote:
Mikejla chyba cos jest u nas w powietrzu bo mnie tez główka bolo z trzy dni juz choć juz coraz mniej.
No u mnie przez chwilę lunął deszcz już tak sie cieszyłam i przestał nadal upałmożliwe całkiem, może to z tych upałów jestem osłabiona i się ból mnie czepił. No nic głaszczę się po brzuszku i zapominam
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Paula to mój nawet wiekszy od Twojego, jejku ciekawe ile bedzie mial na następnym USG, pewnie sie wybiore jakoś w 32/33 tygodniu.
Wiecie co? coś musi być w tym badaniu usg nieprzyjemnego dla dzieciaczka, bo mój się cały czas chował, uciekał od tej głowicy. -
ss wrote:no i jeszcze dobrze sie przygotuj do pobrania probki bo to moze jeszcze być przez to.Siknij troszeczke, podmyj sie dobrze i dopiero do pojemniczka nasikaj.Robiłaś tak?
nie da sie siknac troszeczke i potem sie jeszcze umyc, ciepla woda spowoduje, ze ona sie zleje pod prysznicem...wystarczy, ze sie umyje przed sikaniem, wytrze recznikiem PAPIEROWYM, a jak bedziiesz sikac to dopiero pobierz do pojemnika te srodkowy strumien - pierwszy strumien do kibelka -
Jaroszka może nie lubi USG:) mój kiedyś tez uciekał , może uciekał bo przeszkadza małym jak przyciskaja ta sondę trochę , sama nie wiem ale raczej nic złego się nie dzieje:) mój ostatnio nie ucieka bo nie ma gdzie haha prawie znikome ilości miejsca ma bez jaj jak tak patrzylam to zwiniety i tylko się rozpycha: o: (
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:SS przepraszam, bo może Ty tak potrafisz, ale ja jak juz zaczne sikac to nie powstrzymam...
no ale każdy robi jak może najwidoczniej no:)
madu lubi tę wiadomość