WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss, 3 rozmiary w cyckach? Super!! :-) Mi też urosły,ale skromnie,bo tylko o rozmiar ;-) Za to w brzuchu mam +30 cm...

Synuś :-)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

ŁĄCZNIE JEST 77 DZIECI
    - 39 dziewczynek mini-graphics-baby-609603.gif
    - 38 chłopców[/b] mini-graphics-baby-633140.gif

no jest prawie po równo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 12:28

zakocona lubi tę wiadomość

• ss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zorro u mnie przed ciaza bylo slabe B,a juz w drugim mies ciazy tak wystrzelily ze zalezy jaki stanik ale albo takie porzadne D albo E.nic w szafie nie musialam powymieniac tylko staniki.Maz zadowolony, ja troche mniej;)

Zorro lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • PauLLa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak Wy ale mi koniecznie przyda się kąpiel i opalanko :P

Przykro mi jak czytam o Waszych problemach...chciałoby się pomóc a nawet nie ma jak :( mogę tylko wirtualne przytulance wysłać:*

I odkryłam dlaczego w szpitalu miałam niskie ciśnienie. Akurat dzisiaj jest taki skwar jak wtedy gdy leżałam w szpitalu i przed wizytą wyszło 105/65...o zgrozoooo

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płcie idą łeb w łeb :P

Zorro, polkosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss moje cycki tak samo z b na solidne d/e masakra, chciałabym żeby po wróciły jednak do swojego rozmiaru po karmieniu, lubiłam je ;)

ss lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się znów przyda sen. Idę znów spać, może jak się obudzę to już bez bólu

• Zorro Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moje z B na C, czyli przy Waszych to skromniutko. Było baaardzo widać różnicę póki brzuszek był mały. Teraz już nieszczególnie ;-)

Synuś :-)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :* Ale naskrobalyscie od rana ! :)

Babelku daj znac jak po badaniach .
    Paulla super ze rosnie to najwazniejsze :*
    Jaroszka trzymam kciukki za USG , pochwal sie pozniej co u malenstwa! :)

Fatim bidulko , mam nadzieje ze wszystko sie u was uluzy ! I u Ciebie Mikejla !
    Po burzy zawsze jest slonce , trzeba jakos tylko to przetrwac , dacie rade jestescie silne :*

Ja wrocilam ze sklepu ledwo zywa nadrobilam was i pedze robic leczo , takiego smaka wczoraj zrobilyscie :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski,

Fatim, ja też myślę, że mozesz spróbować Ty wyegzekwować te pieniądze, albo chociaż razem, zalezy jak znasz tego kolegę. Myślę, że duża szansa, ze nie odmówi kobiecie w ciąży.

Jak mój mąż był bezrobotny, to kłóciliśmy się dużo więcej niż normalnie. Mnie wkurzało, bo mi się wydawało, że nie szuka za bardzo. A on był sfrustrowany, że nie ma pracy i że żyjemy za to co ja zarobię. To było strasznie trudne i dla mnie i dla niego. Musicie jakoś to przetrwać i wspierać się, bo z tego co piszesz, to jemu zależy na was i stara się, ale pewnie jest mu cholernie ciężko psychicznie. W każdym razie trzymam za was kciuki!!!

Moje cyce też z b na d/e skoczyły i też mam nadzieje, ze wrócą do poprzedniego stanu, bo cyce moze fajne, ale suty takie olbrzymie ze szok, lubilam swoje małe zgrabne sutki :P A teraz takie wielkie placki :P

Angela, Dorianek słodki chłopak, ja już swoją Balbinkę tak kocham że szok :) I nie moge się doczekać aż będzie na świecie, choć tak jak jest w brzuchu to tez wspaniałe uczucie :)

madu, annggela lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel,chciałam sie Ciebie zapytać o ta pastę z sody i wody utlenionej,dzisiaj przetestowalam,calkiem fajne orzeźwienie:) ale cos pisalas,ze jak zostanie Ci na lyzeczce to cis z nią robisz i nie pamiętam co:) mozesz mi przypomnieć?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok lecę na zakupy... na samą myśl mnie wszystko boli bo jak mama jest na miejscu to autem a tak to pieszo albo autobus, dziś wybiorę autobus bo chyba nie dałabym rady pieszo. Obym wszystko kupiła.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. Tak przykro czytać o waszych kłopotach i kłótniach, bardzo Wam współczuję dziewczyny... Ciąża to taki piękny czas, który powinien jeszcze bardziej zbliżać do siebie małżonków czy partnerów, a Wy zamiast się cieszyć tracicie nerwy, przytulam Was mocno i mam nadzieję, że Wasi mężczyźni zrozumieją, że teraz potrzebujecie ich wsparcia i pełnego zaangażowania :-*

Omegamed jest faktycznie bardzo drogi - w aptece krzyknęli mi 92 zł :-O Powiedziałam, że dziękuję i znalazłam w internecie za 50 zł. Na opakowaniu było napisane 90 tabletek, więc myślałam, że to już będzie jedyny wydatek do końca ciąży, a tu zonk - trzeba brać 3 tabletki i wystarczy tylko na 30 dni, nie przewidziałam tego w wydatkach na przyszłe miesiące :-/ Ale jeśli mówicie, że jest dobry to cóż, na młodej nie będę oszczędzała :-) I ja po 2 tygodniach brania czuję się lepiej - nie jestem taka zmęczona, raczej nie mam kłopotów z zaśnięciem i mam więcej energii.

SS dzięki za listę! Widzę, że moje ulubione brokuły i szpinak mogę sobie dalej wcinać :-) Muszę tylko uświadomić mamie i babci, że picie soku z buraków nic mi nie da i żeby mnie nie katowały więcej :-P

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,
    Ja dzisiaj znów podczytuję jednym okiem. Współczuję problemów damsko-męskich. U nas przez 8 lat były ze 2 kryzysy, poza tym drobne codzienne sprzeczki, więc się nie wypowiem.

A, jestem przez Dziecię pokopana tak, że aż niewygodnie siedzieć ;) o 4 rano był taki kick-boxing, że aż się wystraszyłam, że mu się coś źle dzieje.

Zakocona, to dobre wieści. Ja mam kardiologa na 15.40, odezwę się.

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

• agaton Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma,trzymam kciuki,żeby planowana przez Ciebie wyprawa od kilku dni wreszcie sie udala hehe:)
    Daj znac jak przetrwałaś:)
    Ja chodzę codziennie na zakupy w ramach spacerku:) do Tesco tez bym poszła,ale mam daleko,to juz by byla wyprawa chyba z godzinę w jedna stronę i nie wiem czy bym dala rade;) a maja fajne paczki nerkowcow w dobrej ceniebi pezydalyby mi sie;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, dzięki za zaintereowanie ;)

Jestem po glukozie. Wypiłam ją bez problemu i to bez cytryny.
    Jednak samo badanie długo mi zapadnie w pamięć- niestety. Otóż jestem godz 6:30 na szpitalu, czekam na rejestracje aż otworzą o 7.15. (w końcu bylam pierwsza w kolejce). Babka pobrała krew i powiedziała, że dadzą znać jak będzie wynik i później picie glukozy i 2 godziny czekania na kolejne pobranie. Wiec siedziałam i czekałam grzecznie. Wynik miał być jakoś po godzinie czasu od pobrania. Mija ponad 1,5godziny. Ja wkurwiona, glodna, w końcu poszlam do laboratorium spytac się czy jest wynik a ta ze jest. :/ Myslalam ze zastrzelę te babki.. Wypilam w końcu glukozę i czekałam 2godz do kolejnego pobrania.. Ma-sa-kra. Właśnie jem śniadanie :/ Wyniki jutro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:08

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwna procedura u Ciebie Babelku z ta glukozą. Po co one kazały Ci czekac na wynik na czczo zamiast pobrac i od razu dac do łyknięcia glukoze?

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bardzo lubiłam swoje małe piersiątka;P
    Aleksandra ja jeszcze z tej listy uwielbiam suszone śliweczki mniam, jem codziennie po kilka, no i na przemiane materii dobrze wplywają;) Mówisz ze przez te witaminki mozesz lepiej sypiać? powiem ci ze biore żelazo od pt i tez na sen nie narzekam, ale nie wiedzialam ze moge to ze soba łączyc...
    PauLLa ja ostatnio wbieglam wrecz do gabinetu lekarki bo takie korki byly ze malo braklo ze bym sie spoznila, serce walilo jak nie wiem a jak mi zmierzyla cisnienie to ledwo 105/60 a nigdy z cisnieniem nie miałam żadnego problemu,widac norma w ciazy skoro tylu z nas sie to zdarza.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

..Smutno od rana czytać że w tak wyjątkowym czasie zdarzaja się takie sytuacje i problemy. Współczuje bardzo Fatim i zyczę Ci duzo wytrwałości i cierpliwości. Niestety tak jak pisały juz wcześniej dziewczyny te pieniądze które sa tak bardzo potrzebne bardzo łatwo staja sie kością niezgody w niejednym związku . U mnie było podobnie przed ślubem i chwile po moj K. miał firmę z tatą i to był powiem szczerze najgorszy okres mojego małżeństwa i na dany moment wydaje się że jest sie w potrzasku i wyjscia z sytuacji nie ma :( ale uwierz i u Cibie się w końcu wyklaruje i będziesz jeszcze to juz bez emocji wspominać po latach z dystansem ..

wiedzma - zdrowka dla ciebie !:) kuruj się :)

paulla ciesze się że z( już nie takim malym) smokiem wszystko ok i w normie :)

A moje piersi są jak przed ciąża chyba zmalały jakby ..i są miekkie nie wrażliwe jakby żyły własnym życiem :P

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek to u mnie pobrala krew rzucila od razu na glukometr i juz wiedziala czy moga mi podac glukoze do wypicia.dziwnie to u was.Podobno musza sprawdzic poziom cukru na czczo bo przy jakims tam poziomie wogole nie moga podac ci tej glukozy do wypicia,tak mi pielęgniarka wtedy powiedziała.

polkosia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ