Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jak Wy ale mi koniecznie przyda się kąpiel i opalanko
Przykro mi jak czytam o Waszych problemach...chciałoby się pomóc a nawet nie ma jakmogę tylko wirtualne przytulance wysłać:*
I odkryłam dlaczego w szpitalu miałam niskie ciśnienie. Akurat dzisiaj jest taki skwar jak wtedy gdy leżałam w szpitalu i przed wizytą wyszło 105/65...o zgrozoooo -
Hej kochane :* Ale naskrobalyscie od rana !
Babelku daj znac jak po badaniach .
Paulla super ze rosnie to najwazniejsze :*
Jaroszka trzymam kciukki za USG , pochwal sie pozniej co u malenstwa!
Fatim bidulko , mam nadzieje ze wszystko sie u was uluzy ! I u Ciebie Mikejla !
Po burzy zawsze jest slonce , trzeba jakos tylko to przetrwac , dacie rade jestescie silne :*
Ja wrocilam ze sklepu ledwo zywa nadrobilam was i pedze robic leczo , takiego smaka wczoraj zrobilyscie
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Hej Laski,
Fatim, ja też myślę, że mozesz spróbować Ty wyegzekwować te pieniądze, albo chociaż razem, zalezy jak znasz tego kolegę. Myślę, że duża szansa, ze nie odmówi kobiecie w ciąży.
Jak mój mąż był bezrobotny, to kłóciliśmy się dużo więcej niż normalnie. Mnie wkurzało, bo mi się wydawało, że nie szuka za bardzo. A on był sfrustrowany, że nie ma pracy i że żyjemy za to co ja zarobię. To było strasznie trudne i dla mnie i dla niego. Musicie jakoś to przetrwać i wspierać się, bo z tego co piszesz, to jemu zależy na was i stara się, ale pewnie jest mu cholernie ciężko psychicznie. W każdym razie trzymam za was kciuki!!!
Moje cyce też z b na d/e skoczyły i też mam nadzieje, ze wrócą do poprzedniego stanu, bo cyce moze fajne, ale suty takie olbrzymie ze szok, lubilam swoje małe zgrabne sutkiA teraz takie wielkie placki
Angela, Dorianek słodki chłopak, ja już swoją Balbinkę tak kocham że szokI nie moge się doczekać aż będzie na świecie, choć tak jak jest w brzuchu to tez wspaniałe uczucie
madu, annggela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim. Tak przykro czytać o waszych kłopotach i kłótniach, bardzo Wam współczuję dziewczyny... Ciąża to taki piękny czas, który powinien jeszcze bardziej zbliżać do siebie małżonków czy partnerów, a Wy zamiast się cieszyć tracicie nerwy, przytulam Was mocno i mam nadzieję, że Wasi mężczyźni zrozumieją, że teraz potrzebujecie ich wsparcia i pełnego zaangażowania :-*
Omegamed jest faktycznie bardzo drogi - w aptece krzyknęli mi 92 złPowiedziałam, że dziękuję i znalazłam w internecie za 50 zł. Na opakowaniu było napisane 90 tabletek, więc myślałam, że to już będzie jedyny wydatek do końca ciąży, a tu zonk - trzeba brać 3 tabletki i wystarczy tylko na 30 dni, nie przewidziałam tego w wydatkach na przyszłe miesiące
Ale jeśli mówicie, że jest dobry to cóż, na młodej nie będę oszczędzała
I ja po 2 tygodniach brania czuję się lepiej - nie jestem taka zmęczona, raczej nie mam kłopotów z zaśnięciem i mam więcej energii.
SS dzięki za listę! Widzę, że moje ulubione brokuły i szpinak mogę sobie dalej wcinaćMuszę tylko uświadomić mamie i babci, że picie soku z buraków nic mi nie da i żeby mnie nie katowały więcej
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja dzisiaj znów podczytuję jednym okiem. Współczuję problemów damsko-męskich. U nas przez 8 lat były ze 2 kryzysy, poza tym drobne codzienne sprzeczki, więc się nie wypowiem.
A, jestem przez Dziecię pokopana tak, że aż niewygodnie siedziećo 4 rano był taki kick-boxing, że aż się wystraszyłam, że mu się coś źle dzieje.
Zakocona, to dobre wieści. Ja mam kardiologa na 15.40, odezwę się.~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Wiedźma,trzymam kciuki,żeby planowana przez Ciebie wyprawa od kilku dni wreszcie sie udala hehe:)
Daj znac jak przetrwałaś
Ja chodzę codziennie na zakupy w ramach spacerku:) do Tesco tez bym poszła,ale mam daleko,to juz by byla wyprawa chyba z godzinę w jedna stronę i nie wiem czy bym dala rade;) a maja fajne paczki nerkowcow w dobrej ceniebi pezydalyby mi sie;)
-
Szczęśliwa, dzięki za zaintereowanie
Jestem po glukozie. Wypiłam ją bez problemu i to bez cytryny.
Jednak samo badanie długo mi zapadnie w pamięć- niestety. Otóż jestem godz 6:30 na szpitalu, czekam na rejestracje aż otworzą o 7.15. (w końcu bylam pierwsza w kolejce). Babka pobrała krew i powiedziała, że dadzą znać jak będzie wynik i później picie glukozy i 2 godziny czekania na kolejne pobranie. Wiec siedziałam i czekałam grzecznie. Wynik miał być jakoś po godzinie czasu od pobrania. Mija ponad 1,5godziny. Ja wkurwiona, glodna, w końcu poszlam do laboratorium spytac się czy jest wynik a ta ze jest.Myslalam ze zastrzelę te babki.. Wypilam w końcu glukozę i czekałam 2godz do kolejnego pobrania.. Ma-sa-kra. Właśnie jem śniadanie
Wyniki jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:08
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ja tez bardzo lubiłam swoje małe piersiątka;P
Aleksandra ja jeszcze z tej listy uwielbiam suszone śliweczki mniam, jem codziennie po kilka, no i na przemiane materii dobrze wplywająMówisz ze przez te witaminki mozesz lepiej sypiać? powiem ci ze biore żelazo od pt i tez na sen nie narzekam, ale nie wiedzialam ze moge to ze soba łączyc...
PauLLa ja ostatnio wbieglam wrecz do gabinetu lekarki bo takie korki byly ze malo braklo ze bym sie spoznila, serce walilo jak nie wiem a jak mi zmierzyla cisnienie to ledwo 105/60 a nigdy z cisnieniem nie miałam żadnego problemu,widac norma w ciazy skoro tylu z nas sie to zdarza. -
..Smutno od rana czytać że w tak wyjątkowym czasie zdarzaja się takie sytuacje i problemy. Współczuje bardzo Fatim i zyczę Ci duzo wytrwałości i cierpliwości. Niestety tak jak pisały juz wcześniej dziewczyny te pieniądze które sa tak bardzo potrzebne bardzo łatwo staja sie kością niezgody w niejednym związku . U mnie było podobnie przed ślubem i chwile po moj K. miał firmę z tatą i to był powiem szczerze najgorszy okres mojego małżeństwa i na dany moment wydaje się że jest sie w potrzasku i wyjscia z sytuacji nie maale uwierz i u Cibie się w końcu wyklaruje i będziesz jeszcze to juz bez emocji wspominać po latach z dystansem ..
wiedzma - zdrowka dla ciebie !kuruj się
paulla ciesze się że z( już nie takim malym) smokiem wszystko ok i w normie
A moje piersi są jak przed ciąża chyba zmalały jakby ..i są miekkie nie wrażliwe jakby żyły własnym życiem -
Bąbelek to u mnie pobrala krew rzucila od razu na glukometr i juz wiedziala czy moga mi podac glukoze do wypicia.dziwnie to u was.Podobno musza sprawdzic poziom cukru na czczo bo przy jakims tam poziomie wogole nie moga podac ci tej glukozy do wypicia,tak mi pielęgniarka wtedy powiedziała.
polkosia lubi tę wiadomość