Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim niechcący polubiłam Twój post....sorrki.
Możesz Ty jakoś wyegzekwować od swoich znajomych ta kasę? W końcu jesteś w ciazy i potrzebujecie kasy dla dziecka....niech Ci chociaż czesc ten koleś co 3 000 tysie wisi odda....ludzie to naprawdę nie maja w sobie empatii....madu, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
madu wrote:kawa, paracetamol, masowanie skroni, zimne okłady, duuuuuuuużo wody.
-
Mikejla - może ząb 8 Ci wychodzi? jak szczęka i skronie bolą?
a mnie jak szczęka mrowi to znak że będzie migrena (mam taki zapowiadacz).
Miałam też podobnie jak miałam zapalenie zatok szczękowych i czołowych - ale to wiesz, katar i chorobę czułam.
Teraz mam czasem bóle głowy ale raz na jakiś czas.
jacusianka - jak jesz jeszcze późną kolację to nie głodzisz i ketonów nie będzie.
Ja mam paski do badania ketonów w moczu i 2 razy je miałam w małej ilości ale domyślałam się że tak będzie bo wieczorem nic nie jadłam i głodna byłam.
Fatim - właśnie, kiedy jak nie teraz odzyskać te pieniądze, powiedzcie im że w obecnej Waszej sytuacji ich potrzebujecie i zapytajcie kiedy dadzą radę Wam je zgromadzić?
-
Fatim wrote:Przepraszam was za smuty, ale musiałam z siebie to wyrzucić a nie mogę z nikim o tym porozmawiać
W dodatku też czuję się samotnie, dlatego cieszę się, że mamy to forum -
Jaroszka, tak myśle
zastanawiam sie tylko nad rozmiarem...
a condo oddawania kasy wiem cos na ten temat:/ moj maz pozyczyl bylej ( jeszcze przed nami:) ponad 10 tys. Do tej pory oddala
z jednej strony noe chce sie wtrącać, bo to było przed nami...a z drugiej ladka wykorzystuje jego dobre serce:/ bo jak on mowi: "jakby miała to by oddała"... Jenyy...aż mi sie cisnienie podniosło na sama myśl;/
[/url]
[/url]
-
No to widzę, że nie jestem jedyna. Mojego w pracy wyorzystują, wyzyskują i jeszcze w ch.ja robią. Ostatnio sprawdziłam stan konta i sie przeraziłam, dlatego kazałam mu w końcu powiedzieć ile on wreszcie zarabia. W końcu to też moja sprawa, na co sobie mogę pozwolić (w sumie to o jedzenie chodzi, bo o niczym innym nie ma mowy). No i kazałam mu pójść do biura sprawdzić, czy dobrze mu pensję wypłacili. Wczoraj poinformował mnie, że w biurze mówili, że wszystko jest w porządku, więc skoro tak to mnie oszukał. Naopowiadał moim rodzicom jaką ma pensję, a zarabia 2/3 z tego. O odłożeniu na meble mowy nawet nie ma
-
jaroszka, a ty którą wybrałaś? Ja Elizę Leoniuk.
onka, wróciłam od internisty. Babka mnie zbadała, powiedziała, że pewnie ciąża tak to tętno serca przyspiesza, ale dała skierowanie na EKG, które od razu zrobiłam. Wszystko jest w porządku u mnie. Ot fizjologia ciąży po prostu.
No i się dowiedziałam, że nie tylko magnez hamuje wchłanianie żelaza, ale i nabiał. Spoko.. Teraz dostałam receptę na żelazo i mam brać je na czczo, 3h nie jeść potem nabiału i bez magnezu. Raz dziennie.
Fatim, współczuję sytuacji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:19
onka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Ciężko powiedzieć, bo przed ciążą skakała mi waga i raz miałam 47 a drugi raz 50...jakoś w 5tc miałam 50 w między czasie schudłam w I trymestrze do 47 a teraz mam 28tc 52.1
A mała znowu czka
Jem co 2h, zaczelam slodzic herbate, jesc slodkosci i waga nie skacze do gory.
Bardzo Ci wspolczuje klopotow finansowych. Ale to sa przejsciowe klopoty, dacie rade, zobaczysz. U nas tez sie nie przelewa, od sierpnia dojda nam raty kredytu, zarabia tylko maz i tez bedzie ciezko. A czy rodzice nie mogliby Was wesprzec jakos finansowo? Albo chociaz 'jedzeniowo'?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:21
-
A mnie chyba bierze jakaś choroba ;/ Wczoraj B. chodził i marudził, że go głowa boli i w gardle drapie a dziś od rana ja się źle czuję
chyba mam początki kataru a i małą chrypkę też zauważyłam rano. Do tego czuję się jakbym miała mieć temperaturę
A muszę iść dziś na zakupy...
Robimy drugiego Dziedzica
-
Oj tak jak mowicie przez pieniadze zawsze jakies niesnaski:(wszystko sie kreci wokol tego cholerstwa i choc mowia ze szcześcia nie daja to człowiek spokojniejszy jak sa...tez mysle fatim ze macie okazje odzyskac wlasnie teraz te pieniadze,spodziewacie sie dziecka i nie oszukujmy sie kazdy wie ze pieniadze wtedy potrzebne,chocby tylko najpotrzebniejsze rzeczy ale trzeba cos kupic maluchowi.tez mysle rozmowa rozmowa irozmowa.nieraz facetowi trzeba wszystko wyoślić bo nie pojmie
-
WiedźmaMaKota wrote:A mnie chyba bierze jakaś choroba ;/ Wczoraj B. chodził i marudził, że go głowa boli i w gardle drapie a dziś od rana ja się źle czuję
chyba mam początki kataru a i małą chrypkę też zauważyłam rano. Do tego czuję się jakbym miała mieć temperaturę
A muszę iść dziś na zakupy...
Wiedzma szybko herbata z imbirem, cytryna i miodem! To początek, wiec możesz jeszcze zahamować! Witamina c !!! -
dziś na EKG wyszło 87, o dziwo dość niskie. Wczoraj w duchocie, jak sobie zmierzyłam miałam 107. Przeważnie koło 90-110 mam. Lekarka powiedziała, że w ciąży i do 120 może dochodzić, i dalej to jako norma jest określane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 11:37