Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla, ah ci faceci. A mówią, że to kobiety jest ciężko zrozumieć
Szczęśliwa, hahaja kiedyś ze swoim rozmawiałam przez tel z drugiego pokoju
Wysylalam zbereźne zdjęcia i zaraz przyłaził
agaton, kurczę zawsze chciałam spróbować tego kwasu chlebowego ale jakoś zawsze brakuje mi odwagi. Nie wiem czy znośne w smaku. Jak smakuje jak cola a nie o wiele zdrowsze (tak przypuszczam) to muszę namówić mojego. Bo on hektolitry coli pije. Kwas chlebowy jest gazowany? bo jak nie to ni chu chu-on nie wypije
Ja dziś totalnie zmarnowana jestem przez to poranne wstanie, czekanie, glukozę.. Wlączyłam sobie muzyke dla maluszka taka wyciszajaca na YT i zasneło mi się na 4 godziny. A później dostałam takiej biegunki, że głowa małamyślicie ze to przez glukozę?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:o co chodzi z tym dezodorantem bo nie jestem w temacie chyba
Tez lubię kwas chlebowy. Smaka mi zrobiłaś. -
ZakręconaOna wrote:Ewwiel to masz TP po mnie dzień hihi
Ja to USG genetyczne trzeciego trymestru to nie będę miała ostatnie bo ja mam co miesiąc USG ogólnie także jeszcze trochę przede mną[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Mikejla wrote:przestańcie z tą figurą
nogi mam solidne, ale ich tu nie widać
Mikejla sie pytam grzecznie co to za figurka?;)w kompleksy można popaść
I jeszcze ta kłamać ze się jest grubym? Hehe
Super kochana wyglądasz naprawdę. Ty to masz chyba wagę piórkową -
IviQ wrote:no ja tez nie bede miala mimo zlych wynikow piwerwszego prenatalnego. nie wiem od czzego zalezy ze jedne maja inni nie. Od miasta?
Lekarza i ona tak robi
A prenatalne trzy w ciąży mam mimo wszystkich dobrych wynikow -
Hmmm z racji na moją poprzednią sytuację od dzisiaj zaczynam chodzić co 2tyg na wizyte. A więc za tydzień na pobranie a za 2wizyta i znowu usg i podglądanie Maluszka...
Śmieszne było jak gin mówiła do monitora żeby Synek uśmiechnął się do mamy i czekałam na zdjecie a ona szyjke i pomiary dla siebie wzięła a mi nic...eeee -
ewwiel wrote:Mi tez lekarka mowila ze TP najbardziej wiarygodny jest z pierwszego USG. A mi się piersze USG idealnie pokrylo z owulacja, wiec trzymam się terminu 30.10, choc z OM wychodzi mi 16.10 chyba.
Mamy taki sam termin!
Dzieki za info o magnezie,a mozesz jeszcze zdradzic skad tata ten chlorek zdobywa?
-
ZakręconaOna wrote:To chyba czegoś nie zrozumialam , jak to nie masz ? Tym bardziej powinnas !IEC czesciej jak pierwsze źle wyszło: (
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dziewczyny, ale historie mam dla Was.
Siedzę sobie i czekam na swoją kolej do hematologa ( godzinne opóźnienie jest....-ale co tam ). Wchodzi babeczka o kulach, obok maz z dzieciątkiem miesięcznym. Kobieta siada obok mnie i tak ni z gruchy ni z pietruchy do mnie wypala: "proszę koniecznie przed porodem skonsultować sie z lekarzem chirurgiem i sprawdzić spojeie łonowe, przepraszam Panią, ale ja teraz wszystkie ciężarne napastuje"
Wyobraźcie sobie, ze dziewczynie naturalnie podczas porodu rozeszło sie spojenie łonowe, ale juz nie wróciło z powrotem .... i po porodzie była przykuta do łóżka nie mogła w ogóle chodzić, nie wspominając o bólu i lekach jakie sie nalykala, dopiero od tygodnia chodzi o kulach. Dziecko sie urodziło 5 tygodni temu . Świat sie im odwrócił do góry nogami, musieli sie przeprowadzić do rodziców....wynająć nianie....nie uczestniczyła w pierwszej kąpieli dziecka itd....
Strasznie mi sie jej szkoda zrobiło, bo kobiecina leżała od 5 tygodnia ciazy....i jeszcze coś takiego jej sie przytrafiło i nikt za to nie chce wziąć odpowiedzialności. Przestrzegla mnie żebym sie o wszystko pytała, bo ginekolodzy niestety o wielu rzeczach nie mówią, moze nie wiedzą i konsultacja z chirurgiem jest wskazana zwłaszcza jak kobieta ma jakieś schorzenie typu skolioza etc....
Ja akurat ślepym trafem idę do chirurga z palcem u nogi...to sie zapytam o cała resztę.
Ona twierdzi, ze Ewidentnie powinna mieć skierowanie na cesarkę, ze to mozna była wykryć...no ale kto wie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:43
-
BATTINKA wrote:Mikejla sie pytam grzecznie co to za figurka?;)w kompleksy można popaść
I jeszcze ta kłamać ze się jest grubym? Hehe
Super kochana wyglądasz naprawdę. Ty to masz chyba wagę piórkową
ja nie mówię, że jestem gruba tylko masywne mam nogi, bo kiedyś biegałam i ciężko znaleźć spodnie żeby w dupce były ok i nie za ciasne w łydacha tak...pf tumiwisizm.
Przed ciążą ważyłam 57... przy wzroście 157 czy to piórko, raczej nie hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:42