Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla,niezla z Ciebie laska:) od przodu nie widac żeś w ciąży:) strój świetny,myślałam ze moze tki ciążowy kupiłaś,ale jest super i uniwersalny(:
Ewwiel to na pewno to:) ostatnio wlasnie pach nie pryskam bo piecze. A używasz tylko tej sody na dzień pod pachy? Czy jeszcze jakiegoś dezodorantu?
-
Brawo dla mnie ... Chciałam zawołać mojego na czekoladę ale co tam gdzie będę wołać przeciez zrobię mu zdjęcie i wyśle to takie nowoczesne... No i tak robiłam ze zapomnialam ze mam otwarta butelkę z sokiem pomarańczowym ... Cale łóżko żółte...
boże moja niezdarnosc mniej chyba nawet nie dziwi
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:A co to tętna, to po co tak je mierzycie ciągle? Mi wszyscy mówili, że ważniejsze ciśnienie...
Polkosia ja mierzę, bo miałam problemy z wysokim tętnem i arytmią przed ciążą, a ciąża nie pomagazresztą mierzę jak się źle czuję albo jak jestem przed wizytą to przez jakiś czas mierzę codziennie, żeby mieć co powiedzieć lekarzowi.
A wysokie ciśnienie - racja - może być objawem gestozy (zatrucia ciążowego). Choć nie musi. -
Oki dzieki, dam znac:)
Szczesliwa smacznego!
Ja się luzuje w skałkach. Mężu sie wspina a ja leze:) ale mam tylko jabłka, niestety żadnej czekolady:-)
Ej Laski, ostatnio mi sie zachciało coca coli ale nie chciałam pici wumyslilam, ze kwas chlebowy mi zawsze smakowal i to ma podobny smaki tak mi wchodzi, ze hej;) pijemy z Lubym codziennie i jeszcze znajoma położna mówi ze dobre na laktacja:)
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Polkosia, ja nie mierze często, a wtedy, kiedy czuję się naprawdę słabo, choć i wtedy nie zawsze. Ciśnienie mam zawsze w normie, ale serce już nie. Mierze z ciekawości w sumie, bo mi zawsze mówią, że ekg pokazuje dobry odczyt.
Ja juz po masażu. Ależ było przyjemnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 21:07
-
Nynusia, mój lekarz mówił, że to nie jest tak ważne badanie jak dwa poprzednie i można zrobić nawet w 34tc, a mi kazał iść w 31 najwcześniej, chociaż niektóre dziewczyny już w 28 idą...
Nynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aaa no i oczywiście wszystkim mamusiom po dzisiejszych wizytach gratuluję oh juz tak sobie szybko nabierają wagi te nasze malenstwa
Fatim co do Twoich problemow bardzo Ci współczuję i znam to z własnego doświadczenia walczyłam o względy finansowe od 2 lat na szczęście jakoś sobie z tym poradzilam teraz jest bardzo dobrze także wierze w to że i u Ciebie się odmieni na lepsze e najbliższym czasie. Życzę Ci tego.
Z innej beczki kwasu chlebowego nienawidzę... wymiotuje na sam widok -
Hejka. Kompletnie nie mam czasu na forum:/ jedynie na fb troszeczke ale myslami jestem z Wami
zauważyłam żze zakrecona zmionila awatar:) czaderskiZakręconaOna lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))