Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agania pytałaś o wózek Tutek Grander , ja kupiłam według mnie gondola wcale nie jest mała - jest normalnej wielkości, nie mierzyłam ale jak stał w sklepie nie odbiegała wielkością od innych. My z mężem mamy po 176 cm wysokość dla nas jest ok zresztą rączka regulowana. Moja teściowa się przymierzała ze wzrostem 150 pare i mówi że dla niej trochę wysoko, bo nie może się oprzeć na ramie, więc jej powiedziałam że to nie wózek sklepowy. Mnie urzekł ten wózek i ani wcześniej ani później żaden tak bardzo mi się nie spodobał.
agania lubi tę wiadomość
-
Wkurzyłam się... Teściowa zadzwoniła, że wpadnie za kilka dni, a u mnie mega syf. Ledwo co zaczęliśmy robić pokój, a ona musi przyjeżdzać? Dżizas. A na podwórku też niewąsko, bo kostka już jest, ale tylko kostka. Zieleni zero... Po cięciu tego betonu wszystko w kurzu. Znów będzie mi pierd... że okna nieumyte... CudownieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:A my dziś sushi na obiad zamówiliśmy
ale bym sushi wciagnela!!! juz dwa razy w ciazy jadlam.
oczywiscie ryba pieczona...ale wiecie jak mnie wkurwila siostra cioteczna mojego M...
zbeształa mnie, ze to nieodpowiedzialne...bo co z tego, ze ryba pieczona jak kucharz przygotowuje moje sushi pieczone tymi samymi rekami co przed chwila surowe....i ze tez bakterie przenosi....kurde ja w ogole o czyms takim nie pomyslalam....a przez nia teraz mam schize... -
zakocona wrote:Cieszę się, że z Misiową i Hanią wszystko w porządku
Niech wpadnie do nas tutaj też
jaroszka, ok, mam wyniki żelaza. 82,1 ug/dl (norma: 37 - 145).
Zakocona to wynika z tego, ze niepotrzebnie sie faszerujesz żelazem...jak widzisz masz bardzo dobry poziom
bierzesz jakies witaminy dla kobiet w ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 17:43
-
jaroszka wrote:ale bym sushi wciagnela!!! juz dwa razy w ciazy jadlam.
oczywiscie ryba pieczona...ale wiecie jak mnie wkurwila siostra cioteczna mojego M...
zbeształa mnie, ze to nieodpowiedzialne...bo co z tego, ze ryba pieczona jak kucharz przygotowuje moje sushi pieczone tymi samymi rekami co przed chwila surowe....i ze tez bakterie przenosi....kurde ja w ogole o czyms takim nie pomyslalam....a przez nia teraz mam schize...
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
No nie kazdemu smakuje .
Moja corka tez kiedys bytego do buzi nie wziela.A teraz tylko dopytuje kiedyna obiad zrobie sushiRobie dla niej w domu , bo ona tylko z surami,z ogorkiem i avocado lubi .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
znowu sie jakos czuje zle psychicznie:( pisałam kiedys ze moi tesciowie zdawali sie byc rozczarowani faktem ze bedziemy mieli synka bo marzyli o wnuczce no i teraz okazało się ze brat mojego meza bedzie mial wlasnie coreczke i jak rozmawiam z tesciowa to slysze tylko o bo w rodzinie sami chlopcy i w koncu bedzie dziewczynka jak wisienka na torcie i tym podobne teksty. przykro mi jest strasznie, mąż mowi ze przesadzam i zachowuje sie jakbym byla zazdrosna ale po prostu jest mi przykro cos takiego słyszec
-
Arielka kochanie wiem ze to przykre , Ja od teściowej na poczatku uslyszalam , ze " o Jezu , znów chłopak" ale mi przykro wtedy się zrobiło ale teraz oszalała na punkcie małego a co będzie po porodzie jeja !
Jaroszka proszę Cie , nawet nie wierz w to , ze przeniósł Ci bakterie dotykając mięsa innego smazac Twoje ...
Ja sushi uwielbiam jesc i w ciąży balam się ale zjadlam , jak rybka surowa typu łosoś jest wyjmuje po prostu:) a najczęściej zamawiam te z Surimi , z ogoreczkiem , z tunczykiem mniaaaaam:)jaroszka, Arielka lubią tę wiadomość
-
Dajcie spokój, ryba to nie wołowina... Ja jadłam z resztą pieczoną i jeden surowy dla smaku. Już któryś raz w ciąży. Niektórzy to w skrajności już popadają
ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jaroszka wrote:Zakocona to wynika z tego, ze niepotrzebnie sie faszerujesz żelazem...jak widzisz masz bardzo dobry poziom
bierzesz jakies witaminy dla kobiet w ciazy?jaroszka lubi tę wiadomość