X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo rzuć tekstem " dlatego cieszę się, że przyjechałaś mi pomóc" hehehehe

polkosia, ZakręconaOna, Bąbelek, aanaa lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, dobre ;) Zapamiętam :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie tesciowa już o dziwo nie dzwoni pytać co u mnie jak się czuje itp.
    pewnie bombarduje teraz przyszłą żonę ostatniego brata mojego męża, bo są w trakcie przygotowań do ślubu luuuubb...kryzys w Grecji jest aż taki, że mają prawo do jednego telefonu miesięcznie :D

agania lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu mam nadzieję ze nie popsuje ci humoru i jakos się uda ta wizyta !

Fajny tekst o myszach :D

Jaroszka kupilam body i spodenki dla koleżanki bo rodzi w sierpniu i torbę slodyczy żeby się zajadala, mnostwo słodyczy do domu jak zawsze prezenty każdemu jakbym z wycieczki wracała :D. A na promocjavh trafilam moje odzywki do włosów no i pierwszy raz od 7 mcy weszlam do sklepu x myślą o sobie i wyszlam z ekstra bluzka na szerokich ramionach swweterkiem i pierscionkiem jestem megs w szoku i szczesliwa :D

ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś miałam nieudane zakupy :/ Zamówiłam wanienkę z odpływem i do tego tulejkę do odprowadzania wody. Pani mnie w mailach zapewniała, że oczywiście jedno do drugiego pasuje, nie ma problemu. Oczywiście nie pasuje, czekam teraz na reakcję Pani. Wiem, że mogę zwrócić, ale nie chce mi się kuriera zamawiać i pałować się ze sklepem o zwrot kasy...

Jeszcze a propos pana, który wcisnął mi się do lekarza. Dziś chyba mam dzien nieuprzejmości dla ciężarnych. Po wyjściu do lekarza poszłam po chleb do Biedronki, bo w domu pusto. W sklepie jedna kasa czynna. W kolejce 2 pary meneli po 2 flaszki każda, 1 pan ze zgrzewką piwa i pani z nastoletnią córką - caaaały koszyk wyładowany. Pani spojrzała na mnie, na brzuch, na 4 bułki które miałam w siatce i odwróciła głowę. OK. Gorąco, duszno, za mną kolejny pan w kolejce. Czekam. Pani kasjerka uprzejmie zadzwoniła po koleżankę, żeby otworzyła kasę obok. Nowa kasjerka idzie, ja ruszam, ze mną pan, który stał za mną w kolejce - goooni, aż mu kurz spod pięt leci. Westchnęłam, pan się chyba zorientował, że właśnie wyprzedza w drodze do kasy stojącą wcześniej przed nim ciężarną z 4 bułkami w siacie... Przepuścił.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka eh , jakoś mnie taka " uprzejmość" nie dziwi ... Ludzie to są przebrzydle stworzenia :/
    Szczęśliwa super , ze zakupki się tak udały ! :D
    Ja jutro ruszam w szal haha

Jejku obiad zjedlismy a raczej ja skubnelam jakoś jeść nie mogę: ( a czuje się tak jakby żołądek miał mi peknac ... Mój mis do pracy za 10 minut wychodzi , ostatnia nocka w tym tygodniu , czekam na film Harry i pościel zmienie ,kąpiel w trakcie przerwy filmu haha i w wyrko
    Plecy odpadają , jeszcze papryczki muszę pilnować bo się pieka

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Taa... Ona od 20 lat okna nie umyła. Ma pomoc domową...
    Uuuu zajechało wyższymi sferami :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka,ja to nawet jakbyś nie byla w ciąży to bym cie wpuscila. Zawsze jak mam duze zakupy a ktoś za mną kilka rzeczy to go puszczam:) mnie rzadko ktos wpuszcza,raz mnie dziewczyna w kolejce do spowiedzi wpuscila,bardzo mi sie milo zrobilo:)

Szczesliwa,ja to wlasnie nie mam za bardzo chęci i Glowy do robienia dla siebie zakupów. Mialam sobie kupic torebkę na urodziny w ramach mężowskiego prezentu,ale się do sklepów nie mogę zebrać;) super ze Tobie sie udalo kupic cos dla siebie:)

Ja tam jadlam surowy ser bialy od babki z targu a to tez niedozwolone w ciąży,ale nie chciałam popadać w paranoje,kiedys babki tylko taki ser jadly,nikt o pasteryzacji nie slyszal:) i zyje;)

Zakręcona, gratuluje dwóch kup haha, oby teraz poszlo gladko:)

Mikejla, onka, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wyjeżdżam o 4 rano i też pasuje się chyba szybciej położyć, Szczesliwa ja tez zawszze robie prezenty słodycze mlodszemu bratu mamie jakieś wino ojcu piwo itd...ale nawet na bułki na droge nie mam, aż mi głupio :(

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:

Zakręcona, gratuluje dwóch kup haha, oby teraz poszlo gladko:)

nie no, drugi tekst dnia :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, ja też zawsze w sklepie przepuszczam, jak ktos za mną z jakąś jedną rzeczą stoi, a ja mam cały wózek. No ale nie wszyscy tak mają ;)

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka jak ja cie doskonale rozumiem . Mnie jeszcze nikt nie przepuscil , a mi glupio sie upominac . Owszem jak widze kase uprzywilejowana to ide .

polkosia u mnie to z tesciowa odwrotnie . Ostatnio dzwonila i mowila , ze jesli chce to przyjedzie pomyc mi okna . Dodam ,ze mieszka 150 ode mnie .
    Ale ja wole sama i po swojemu ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Uuuu zajechało wyższymi sferami :D

Niestety. A mnie poucza i prawi morały...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla,szerokiej drogi,mam nadzieje,ze jednak jakies jedzonko będziesz miała:( strasznie smutne te wasze wieści małżeńskie.
    Ale zawsze po gorszych czasach przychodzą lepsze,takze wierze,ze będzie juz tylko lepiej;***
    Arielka,rozumiem ze Ci przykro,tez by mi bylo. Ale może faktycznie urodzi sie twój brzdac i oszaleją na jego punkcie:) u nas same dziewczyny na razie,tzn nasza Balbina druga,a szwagierka jest w ciąży i nie wiemy jeszcze co będzie:) a juz jestem mega ciekawa

W ogóle to Lexie i ktoras jeszcze wizytujecie w poniedzialek i ja tez się okazalo ide na usg III trymestru:) ale się cieszę z małżem razem:) juz się nie mogę doczekać,ostatnie badanie mialam 1 czerwca i wtedy Balbina wazyla 400 gram,ciekawe ile teraz:)
    A w ogóle Lexie gratuluje mieszkanka i tego,ze dałaś kopa temu fagasowi poprzedniemu i teraz jestes szczesliwa:)

Lexie lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, chociaż zaproponowała... Mi jak do tej pory nikt z całej rodziny czy M. czy mojej pomocy nie zaproponował :/

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey kochane jestem cała w skowronkach :D byłam dziś załatwić parę spraw w mieście no i obeszłam wszystkie lumpki w drodze powrotnej do autka i co???? W jednym znalazłam bodziaki.śpiochy itp w pięknym stanie i wgl takie śliczne a cena???2zeta sztuka :D w tym aktualnie jest letnia obniżka i na ogólną cene -20%!!! Wrzucilabym focie ale na tel za dużo szaleństw...jutro na fb zrobię zdjecie chociaż... a R??? Kiedy zobaczył bodziak 'i love dady' rozczulił się i na moje pytanie czy moge jeszcze tam jechać kupić coś Synkowi odpowiedział że jeśli chce to jak najbardziej*.* jak ja go kocham!!!
    I dzisiaj basen zaliczony po raz kolejny hi :D

Z innej beczki fatim i mikejla bardzo Wam współczuje...nawet nie wiem jal pomóc:(
    Ja pisałam Wam o tym psie co piszczy całymi dniami i dzisiaj okazało się że przyszła teściówka zaproponowała że zastrzelą psa bo ja UWAGA DUSZE GO NA ŁAŃCUCHU I CIĄGNE ZA NIEGO!!! Nosz myślałam że szlak mnie trafi...oczywiście ciotka R która mieszka za płotem i siostra starsza R ze swoim facetem wyciągnęli tak szokujące info od najmłodszej siostry R!ta ryczala że przeze mnie zabiją psa. Bo na oczach nietesciowki.jej matki i jej brata takie akcje odpierdalam.popłakałam się i R tylko przeprosił że taką matkę ma...że nikt nie myśli o Maluszku naszym..już kij ze mną ale co to Dzieciątko im zrobiło???ta babcia R straciła dwójkę dzieci przed porodem praktycznie tak jak ja i ona nie rozumie jak ważne jest dla mnie Maleństwo...chciałabym wyjechać do mamy ale co zrobił R?tak nam źle jak jesteśmy osobno...a rodzina???to już mój tata przy poprzedniej ciąży nawet nie podniósł nigdy głosu i wgl zmienił sie na lepsze a tu???kazdy pokazuje zazdrość.jak R nie pomaga mamusi to wszyscy na niego jadą a jak pomaga to zwykle słyszy co źle zrobił i takie tam...i jak tu żyć...???
    Przepraszam że taki wywód wrzucam ale poza Wami nie mam nikogo żeby pogadać ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 20:37

IviQ lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O no to może robi jakiś postęp :D

Agaton oj ja tez się cieszę, nie zdarza mi się to zbyt często :D

Pauula ale masz przeboje z tymi ludźmi, jak to czytam to normalnie jak z filmu aż ciężko w to uwierzyć .... Trzymaj się kochana , najwazniejsze ze R stara się wspierać teraz wasza trojeczka jest najwazniejsza <3

Mikejla miłej podrozy , ale smutno sie to czyta co piszesz...

My wyjezdzamy o 2 wiec pobudka o a 1 a z racji tego ze spalam dziś w nocy tylko 3h uciekam się przespac. Napisze do was z Polski <3 będę się starala wchodzić ale już czuje ze brak czasu będzie ciągle :D
    Trzymajcie się cieplutko moje e-kolezanki :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 20:44

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu spokojnej i przyjemnej podróży:*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...
    Masakra jakaś dostałam "paczkę" od cioci dla malutkiej. Co to ona się nie naopowiadala

A w paczce chusteczki nawilżające i krem jakby w PL tego nie było (jjeszcze krem po niemiecku wiec skąd mam wiedzieć na co)

No comment...

FreshMm lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim kochana współczuję i Miklejce tez i powiem Wam ze jakbym polegała na moim to bym tak samo miala. Poprzednie malzenstwo mnie naucczylo by byc niezalezna i miec w razie w faceta gdzies. Dzieki temu mamy to co mamy bo inaczej lekkoduch tylko komornika by na nas sprowadzil bo wszystko a czas i moze miesiacami polezec zanim sie zaplaci albo to nie bo za drogie to tez nie i w koncu nic bym nie miala bo stale cos nie tak. A tak trzyma kase i pozwala mu czuc ze on tez ma na to wplyw. Nie wiem co Wamm poradzić....

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 1436 1437 1438 1439 1440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ