Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a jak myślicie, czy z tymi bakteriami w moczu można pływać? Może któraś konsultowala to z lekarzem?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
polkosia wrote:Wiesz, IviQ, jakbyś nie zapłaciła za prąd i wodę i by odłączyli, to by się szybko nauczył
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
kochane dam rade, ułoży się na pewno, dla faceta też na pewno to jest ciężkie nie móc zapewnić bytu swojej rodzinie, a to, że muszę być silna, no cóż...mus to mus. już widzę postępy w jego zachowaniu, zobaczymy co będzie gdy będę w Pl
ja wstaję przed 4, ale i tak spać nie pójdę bo zwyczajnie nie zasnę. Też odezwę się jak bedę w PL
tyle, że ja będę jechać z 14 h
IviQ lubi tę wiadomość
-
Ja ciągle wypoczywam nad morzem, ale nie pływam. Trochę się boję, że podobnie jak moją siostrę, złapią mnie skurcze. Wytrzymam do porodu bez pływania, zresztą aż takiego ciśnienia nie mam. Przepraszam, ale Was nie nadrobię. Wracam za tydzień, to będę częściej zaglądać.
IviQ, polkosia, BATTINKA, onka, Magnosia, agania, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Majaaa ja miałam grzybka a nie chodziłam na basen. Teraz znowu jakieś uplawy dziwne i gin przepisała globulki jednak nic o zakazie basenu nie było. W taką gorączkę nie chłodzić się to grzech :p ja bym nie mogła poprostu. Za tydzień znowu wizyta więc w sumie spytam jak to z tym pływaniem. W końcu zalecają a bakterie są wszędzie więc co za roznica...a mięśnie porozciągam
-
PauLLa wrote:Majaaa ja miałam grzybka a nie chodziłam na basen. Teraz znowu jakieś uplawy dziwne i gin przepisała globulki jednak nic o zakazie basenu nie było. W taką gorączkę nie chłodzić się to grzech :p ja bym nie mogła poprostu. Za tydzień znowu wizyta więc w sumie spytam jak to z tym pływaniem. W końcu zalecają a bakterie są wszędzie więc co za roznica...a mięśnie porozciągam
Dzięki!ja jak się czegoś dowiem to też dam znać
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
a ja wlasnie zaczynam "dzien" Nareszcie mozna oddychac
My zjedlismy kolacje w ogrodku , a potem bylo pierwsze golenie mojej "pipki " przez meza i nareszcie po 7 miesiacach abstynecji doczekalam sie bzykania
Wszystkim podrozujacym szczesliwego dotarcia do celu zyczeagaton, Nynusia, zakocona, agania, Bąbelek lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry:) Jak kochane rozpoczynamy weekend ? Jakie plany ?
Ja juz po sniadanku , oglądam powtórki starego M jak Miłość popijając koper włoskia później kąpiel , szykowanko ... Obiadek i lecimy na zakupy z misiem:)
Mika kochana szczęśliwej podróży i daj znać odrazu jak tylko zlapiesz internet w Polsce :* trzymaj się i maz tez , wszystko się ułoży .
Laski wczoraj kupilam sobie herbatke z pokrzywy na wszelki sobie leży ale również kupilam koper włoski:)
Powiem Wam , ze byłam wczoraj w WC dwa razy , fakt ciężko bo ciężko ale powoli może cos się ruszy ?! A koper tak mi zasmakowal , ze szok ale nie będę pila więcej niż dwie szklanki dziennie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 07:42
-
Witajcie
Podróżującym szczęśliwego dotarcia do celu
U mnie taki skwarze ze obudzilam się mokra dosłownie... oby ta pogoda zelzala trochę bo nie mogę już...
A na weekend plan jest jeden byczenie się hihi
Zakrecona to może Cię już na stałe ruszy kochana ! Oby !
Miłego dnia;* -
Nynusia żyje z ogromna nadzieja , ze cos się poprawi
U mnie lekki wiaterek , na razie tylko 10 stopni ale niebo piękne bez chmur i słoneczko to pewnie będzie ładnie dzisiaj , ma być ponad 20 stopni . Idealna pogoda jak dla mnie na okres ciąży bo bez ciąży niech sobie będzie po 30 stopni nawet , kocham upały .
-
Pozdrawiam z Płocka
Wytrzymałam wczoraj na festiwalu do 2:30 i to tańcząc sporo czasu
jak wróciliśmy do domu to prawie cała nasza ekipa już była, więc wow dla mnie, że jako ciężarówka więcej niż oni dałam radę
w ogóle sporo osób mnie podziwiało, że mi się w ogóle chciało przyjechać na ten festiwal.
Dzisiaj mieliśmy iść do zoo z L, bo w Płocku mają fajne, ale na razie lejeNynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość