Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lojkalojka wrote:A moge zamrozic swieza bazylie ? i nie wiem czy posiekac , czy cale liscie ?
Jolka wszystkie składniki siekaszewentualnie czosnek przez praske. Ważne zeby z pomidorów pozbyć sie teego miąższu i pestek, zeby to wszystko nie pływało....
-
Laski koper włoski widzę , ze jest moim zbawieniem !
Kurwa mam mdłości a sąsiad z domu obok tak kaszle i rzyga głośno ze aż mnie się chce pogadac z kibelkiem !co za okropienstwo , ja jak słyszę albo widzę ze ktoś wymiotuje to odrazu mnie tez ciągnie
-
ZakreconaOna bo jakoś wyczai£am że blisko mojego wieku. Ja w maju 22
kurcze co do mdlosci to chyba one mnie dzisiaj tak męczą no źle się czuję i mi niedobrze...
Co do psów jest fajnie jak cisza pod oknami ale za to nietesciowka wydziera się i po tym co wypada z jej ust nie widzę sensu podnoszenia głosu...
Lojka ja mroze ziela raczej całe -
ZakręconaOna wrote:W styczniu 8 skonczylam 21
a czemu pytasz kochana ?
To chyba dobrze , ze psy nie szczekaja Ci pod oknem nie ?spokojnie możesz dzisiaj funkcjonować !
Ja wczoraj i dzień wczesniej tez miałam calodniowe mdłości , myslalam , ze oszaleje normalnie .
Zakręcona toż ty masz tyle lat co moja 11 lat młodsza siostra
Ojjj staro się poczułam no ale...dziecka młodo nie rodze zdaję sobie z tego sprawę
A bruscetta jest przepyszna. Zazwyczaj ją robię jak koleżanki do mnie przychodzą na % naprawde wtedy smakuje podwójniea caly sęk w tym żeby była pyszna oliwa. Polecam.
-
Co ja bym dala za krople deszczu !!!
Malgorzatka kiedys pisala , ze jak sie przeprowadzi i urzadzi to sie odezwie ( chyba , ze mi sie to snilo) )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 14:13
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015