Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tym co w wyprawie - spokojnej i szerokiej drogi
Super zdjecia ładnie rośniecie mamusie:) Najfajniejsze te co porównują kolejne tygodnie tez tak chciałam robić ale coś mi nie wyszło
Ja szykuje sie do jutrzejszego wyjazdu nad morze , pogoda oczywiscie sie pogorszyła jednak wiem ze w takie upały jakie ostatnio były nie dałabym rady tak że to chyba na plus
W wielkopolsce burza wisi w powietrzu ale coś sie zebrac nie może wiec nadal parno i duchota straszna ..
-
Ja pomimo włączonego wiatraka rozpuszczam się. U mnie obecnie 32 st. w cieniu. Śledzę komunikaty burzowe ale lubelszczyznę albo minie albo nocą coś będzie.
W Lublinie obecnie jest Carnaval Sztukmistrzów fajna impreza ale nie mam siły nawet wyjść z domu.
Byliśmy z młodym przed południem trochę ale koło 12 wymiękłam. -
A ja się luzuje nad jeziorem białym kolo wlodawy:) jest gorąco ale nad woda w sam raz:)zaliczyliśmy rowerki a wieczorem wciągnę jakas rybkę
jest bosko!!! Kocham takie dni. Oby burza conajwyzej w nocy przyszla,nie wczesniej.
Zakręcona, fajnie ze koper Ci podpasował i pomógł
Zakocona, fajnie ze się dobrze bawilas:) ja tez mam w ciąży dużo energii ni sie chce bawićNynusia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Dzis przyjechało łóżko sypialniane,komoda na rzeczy dla synka,jeszcze tylko poukładam,poprasuję,zamówię łóżeczko i będzie git,akże zapraszam na parapetówkęAanaa dobrze,ze sie upomniałaś :)Widzę już to oczami wyobraźni-tyle ciężarnych w jednym miejscu.. brzuchami byśmy sie obijały
Agaton,Battinka to wizytujemy razem,już się doczekać nie mogę!
Szczęśliwa mamusiu,Mikejla mam nadzieję,że droga minęła Wam szybko i bez przeszkód!Dajcie znać w miare możliwości czy wszystko ok!
Widzę,że dziś jedzenie jest głównym tematem.. ostatnio zauważyłam u siebie wzmożony apetyt,ciągle głodna jestem..
A tak wogóle to puchnie mi tylko jedna stopa,lewa konkretnie.. dziwne,czy któras z was ma podobnie??
aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny jedacie maliny? Bo różne opinie słyszałam o malinach w ciazy
I jeść można! Ja nie wiem co to za ploty, że nie można malin jeść. Nie można spożywać naparu z LIŚCI malin. No chyba, że maluch nie chce wyjść z brzuszka a trzeba temu pomóc to można, m.in. pijąc herbatki z liści malin.
polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ja też jadłam już kilka razy i wszystko ok. Pod koniec ciąży rzeczywiście napar z liści malin jest polecany. Podobno wzmacnia mięśnie macicy dzięki czemu skurcze są skuteczniejsze. Nie przyspiesza on porodu i nie wywołuje skurczów w żaden sposób także bez obaw można pić.
-
Ja tez zajadam sie malinami i nie zamierzam przestac
Liscie malin tez zakupilamw polsce , ale to na koncowke ciazy
Co do puchniecia jednej nogi ?! Moje byly spuchniete dwie , ale lewa strona bardziej, wiec nie wiem czy to normalne . Tak jak poradzly mi wczesniej dziewczyny :napar z pokrzywy i duzo wody i problem znikl
A ja wrocilam z zakupow i kupilam nawilzacz powietrza dla malego na zime . Przyda sie tez dla corkiLexie lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015