X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama lubiłam wypić na imprezach i nie mam nic do pijących normalnie, lub upitych, ale zachowujacych się po ludzku. Ale wkurzają mnie debile upici. L mówi, że mam olewac po prostu, no bo K taki jest po alko i ma jazdy. Dla mnie to żadne wytłumaczenie :/ nie bardzo rozumiem czemu mam znosić słuchanie, że ktoś mnie długo nienawidził, bo mu się nie podobało, że zaczęłam się spotykać z jego kolegą i ma on mniej czasu na imprezowanie z nim przez to :/ wiecie, każdy ma swoje granice. Na razie unikam lub staram się olewac te docinli, ale kurde w końcu jak odpyskne, to znowu będzie afera między nami (mną a kolegą i dziwna sytuacja).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoo:)
    Zakocona tu mam identyczne podejście jak Ty .
    Ale uważam ze maz powinien mu zwrócić uwagę bo raz , drugi , trzeci można wysłuchać jak Cie ciężko nienawidził ale później staje się to juz uporczywe a czasami nie da się uniknąć spotkania z taka osoba a to ze bije mu po alkoholu to jego sprawa , najwidoczniej chłopak pić nie umie i się ogarnąć po alkoholu .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona co za niedojrzały gość, współczuje jego kobiecie ( o ile taka ma...)

relgh371crdcdbv2.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a ja dzisiaj zmykam na grilla do rodzinki od dawna chodziła za mną kaszanka, a dziś tak przyjemnie 20 stopni.

Lojka gratuluje!!

lojkalojka lubi tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam sie z Wani podzielić nowym doświadczeniem :)

Moj maluszki zaczął sie mocno rozpychać! Wlasnie dość nieprzyjemnie odczułem rozciągania w boku i poczułam chyba jakaś kończynę!!!! Wpadlam w euforię, a męża akurat nie ma, bo wyszedł do sąsiada.... :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 12:13

ZakręconaOna, miska2503, stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miska Ja to bym zjadła taka kaszaneczke z cebulka z patelni , mniaaaam ! :D

miska2503, BATTINKA, lojkalojka, annggela lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Chciałam sie z Wani podzielić nowym doświadczeniem :)

Moj maluszki zaczął sie mocno rozpychać! Wlasnie dość nieprzyjemnie odczułem rozciągania w boku i poczułam chyba jakaś kończynę!!!! Wpadlam w euforię, a męża akurat nie ma, bo wyszedł do sąsiada.... :(
    Super kochana !
    Ja takie cos właśnie doswiadczylam pierwszy raz kilka dni temu i tez mały wystawil nóżkę albo rączkę a może to łokieć nie mam pojęcia , w każdym bądź razie dość mocno ja wystawił , ze taki rożek wystawał chwile i się przeciągał przez kawalek podbrzusza:)
    A mój D akurat patrzył na brzuch i zobaczył to , stanął jak wryty i "o kurwa co to było: o" był taki zszokowany ze aż się usmialam a potem nagle doleciał i całował brzuch i gadanie ciekawe jak wygląda itp <3

jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Będzie z cebulką tylko z grilla.

BATTINKA, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:

Dziewczyny dajcie spokój nie róbcie smaka, bo w domu mam tylko cebulę a do sklepu iść mi się nie chcę:)
    Wiecie ze w tygodniu myślałam o kaszance z cebulką juz dawno nie jadłam ;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj jadłam kiełbachę z ogniska (smakuje całkiem inaczej niż taka z grilla) i były też ziemniaczki z ogniska <3 pycha!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, no ja mu powiedziałam, żeby mu zwrócił uwagę, ale niezbyt dotarło. Ale zwrócę mu na pewno znowu, jak jeszcze raz się K przyjebie. Co jest raczej gwarantowane..
    Wczoraj też pytał się nas czy myślimy, że da sobie radę z dzieckiem, bo on się boi, że sobie nie poradzi. Jego dziewczyna bardzo by dziecka chciała i już co najmniej rok go namawia. Ja nie wiem, jak ona z nim wytrzymuje.. raz się go przy znajomych o dziecko zapytała, a ten jej odpowiedział, że on musi pasek rozrządu w samochodzie zrobić..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona a może on taki pojebany przy znajomych jest , popisuje sie a dla niej w domu inny ?! Bo inaczej sama nie wiem jak Ona z nim wytrzymuje i jeszcze dziecko chce ...
    Laski jak znajdę kaszanke to dziś na kolacje jem !!! Haha
    Ja w ciąży nie mogę kiełbasy żadnej jeść , większości mięsa nie jem: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona on to chyba przy znajomych się popisuje, tak jak zakręcona podpowiada, bo to niemożliwe żeby ona dalej z nim była i jeszcze dziecko chciała, no chyba ż eona jest jakaś durna i nieodpowiedzialna...

ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ja mam to samo z mięsem po prostu nie mogę go jesc

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę rzadko ale czasem zjem mielone np. W papryczkach faszerowanych ale kotleta już mię dotkne ...
    Karkowke ostatnio zjadlam w moim sosie miodowym:)
    Kurczaka zjem tylko i wyłącznie w sosie miodowo musztardowym i wsio
    Od mięsa całkowicie mnie odrzuciło , pierwsze 5 pełnych miesięcy ciszy nie jadlam go wgle !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na mielone to patrzeć nie mogę ;/

Kochana a gdzie zdjęcia? :D

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, nie mogę Was nadrobić, od rana bób obieram hehe. Paluchy mnie już bolą...ale zajęcie mam chociaż

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika a jak ogólnie się czujesz ? Pewnie , najważniejsze , ze masz zajęcie a nie zadreczasz się myślami ciągle .
    Nynusia później no mi tablet pada , podladuje , porobie fotki i wyśle

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślami się i tak zadręczam, bo mój mąż dopiero teraz spojrzał w umowy i wyciągi z banku ile mu z pracy przelewali kasy i okazuje sie że zarabia 1200 na rękę :) czyli wielki ch.j że tak to nazwę. Ja nawet będąc kawalerem patrzyłabym na takie rzeczy, a później opowiadała bajki ludziom dookoła że zarabiam 2000 tysiace

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Myślami się i tak zadręczam, bo mój mąż dopiero teraz spojrzał w umowy i wyciągi z banku ile mu z pracy przelewali kasy i okazuje sie że zarabia 1200 na rękę :) czyli wielki ch.j że tak to nazwę. Ja nawet będąc kawalerem patrzyłabym na takie rzeczy, a później opowiadała bajki ludziom dookoła że zarabiam 2000 tysiace
    No na pewno myślisz ale nie zadreczasz się nimi aż tak jak bylas w domu bo tu w Pl masz wsparcie rodziców chociaż .
    No chujowo postąpił tak się szczycac czymś czego nie posiada ...
    A powiedz mi nad jakąś zmiana pracy myślał cos ? Żeby lepiej zarabiać ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1442 1443 1444 1445 1446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ