Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sama lubiłam wypić na imprezach i nie mam nic do pijących normalnie, lub upitych, ale zachowujacych się po ludzku. Ale wkurzają mnie debile upici. L mówi, że mam olewac po prostu, no bo K taki jest po alko i ma jazdy. Dla mnie to żadne wytłumaczenie
nie bardzo rozumiem czemu mam znosić słuchanie, że ktoś mnie długo nienawidził, bo mu się nie podobało, że zaczęłam się spotykać z jego kolegą i ma on mniej czasu na imprezowanie z nim przez to
wiecie, każdy ma swoje granice. Na razie unikam lub staram się olewac te docinli, ale kurde w końcu jak odpyskne, to znowu będzie afera między nami (mną a kolegą i dziwna sytuacja).
-
Hejoo:)
Zakocona tu mam identyczne podejście jak Ty .
Ale uważam ze maz powinien mu zwrócić uwagę bo raz , drugi , trzeci można wysłuchać jak Cie ciężko nienawidził ale później staje się to juz uporczywe a czasami nie da się uniknąć spotkania z taka osoba a to ze bije mu po alkoholu to jego sprawa , najwidoczniej chłopak pić nie umie i się ogarnąć po alkoholu .
-
Chciałam sie z Wani podzielić nowym doświadczeniem
Moj maluszki zaczął sie mocno rozpychać! Wlasnie dość nieprzyjemnie odczułem rozciągania w boku i poczułam chyba jakaś kończynę!!!! Wpadlam w euforię, a męża akurat nie ma, bo wyszedł do sąsiada....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 12:13
ZakręconaOna, miska2503, stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Chciałam sie z Wani podzielić nowym doświadczeniem
Moj maluszki zaczął sie mocno rozpychać! Wlasnie dość nieprzyjemnie odczułem rozciągania w boku i poczułam chyba jakaś kończynę!!!! Wpadlam w euforię, a męża akurat nie ma, bo wyszedł do sąsiada....
Ja takie cos właśnie doswiadczylam pierwszy raz kilka dni temu i tez mały wystawil nóżkę albo rączkę a może to łokieć nie mam pojęcia , w każdym bądź razie dość mocno ja wystawił , ze taki rożek wystawał chwile i się przeciągał przez kawalek podbrzusza:)
A mój D akurat patrzył na brzuch i zobaczył to , stanął jak wryty i "o kurwa co to było: o" był taki zszokowany ze aż się usmialam a potem nagle doleciał i całował brzuch i gadanie ciekawe jak wygląda itpjaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Miska Ja to bym zjadła taka kaszaneczke z cebulka z patelni , mniaaaam !
Dziewczyny dajcie spokój nie róbcie smaka, bo w domu mam tylko cebulę a do sklepu iść mi się nie chcę
Wiecie ze w tygodniu myślałam o kaszance z cebulką juz dawno nie jadłam -
Zakręcona, no ja mu powiedziałam, żeby mu zwrócił uwagę, ale niezbyt dotarło. Ale zwrócę mu na pewno znowu, jak jeszcze raz się K przyjebie. Co jest raczej gwarantowane..
Wczoraj też pytał się nas czy myślimy, że da sobie radę z dzieckiem, bo on się boi, że sobie nie poradzi. Jego dziewczyna bardzo by dziecka chciała i już co najmniej rok go namawia. Ja nie wiem, jak ona z nim wytrzymuje.. raz się go przy znajomych o dziecko zapytała, a ten jej odpowiedział, że on musi pasek rozrządu w samochodzie zrobić.. -
Zakocona a może on taki pojebany przy znajomych jest , popisuje sie a dla niej w domu inny ?! Bo inaczej sama nie wiem jak Ona z nim wytrzymuje i jeszcze dziecko chce ...
Laski jak znajdę kaszanke to dziś na kolacje jem !!! Haha
Ja w ciąży nie mogę kiełbasy żadnej jeść , większości mięsa nie jem: (
-
Ja mogę rzadko ale czasem zjem mielone np. W papryczkach faszerowanych ale kotleta już mię dotkne ...
Karkowke ostatnio zjadlam w moim sosie miodowym:)
Kurczaka zjem tylko i wyłącznie w sosie miodowo musztardowym i wsio
Od mięsa całkowicie mnie odrzuciło , pierwsze 5 pełnych miesięcy ciszy nie jadlam go wgle ! -
Myślami się i tak zadręczam, bo mój mąż dopiero teraz spojrzał w umowy i wyciągi z banku ile mu z pracy przelewali kasy i okazuje sie że zarabia 1200 na rękę
czyli wielki ch.j że tak to nazwę. Ja nawet będąc kawalerem patrzyłabym na takie rzeczy, a później opowiadała bajki ludziom dookoła że zarabiam 2000 tysiace
-
Mikejla wrote:Myślami się i tak zadręczam, bo mój mąż dopiero teraz spojrzał w umowy i wyciągi z banku ile mu z pracy przelewali kasy i okazuje sie że zarabia 1200 na rękę
czyli wielki ch.j że tak to nazwę. Ja nawet będąc kawalerem patrzyłabym na takie rzeczy, a później opowiadała bajki ludziom dookoła że zarabiam 2000 tysiace
No chujowo postąpił tak się szczycac czymś czego nie posiada ...
A powiedz mi nad jakąś zmiana pracy myślał cos ? Żeby lepiej zarabiać ?