X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli by była jakaś w naszym mieście to by poszedł, cały czas siedzi i szuka. najlepsze jest to, że zarabia tyle co w mcdonaldzie, a najebie się jak ostatni robol. szkoda, że musiała mu żona powiedzieć ile tak naprawde zarabia i że dla naszej trójki to nie wystarczy

• polkosia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam picia nie toleruję, a imprezy u mnie odbywają się bez alkoholu ;) A jak ktoś ma z tym problem, to nie musi przychodzić ;) I to nie wynika z jakiegoś patologicznego środowiska w moim życiu, ale po prostu nie znoszę tych pijackich gadek...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, troche jest tu nastukane, mam 3 dni do nadrobienia :/
    Dojechalismy po 6, piatek i sobote porzadki w domu robilam generalne. Kosz, ktory wymieniaja co 2 tyg juz jest pelny :/
    Zabralam sie za pranie ciuszkow, wlasnie pierze sie ostatnia tura, jeszcze zostaly reczniki , posciel, kolderka i kocyki. Polowa poprasowana posegreguje i zapakuje we worki prozniowe ;)
    Fajnie byc u siebie ;) choc smutno troszke

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Zakocona on to chyba przy znajomych się popisuje, tak jak zakręcona podpowiada, bo to niemożliwe żeby ona dalej z nim była i jeszcze dziecko chciała, no chyba ż eona jest jakaś durna i nieodpowiedzialna...

Wszystko jest możliwe przecież miłość jest ślepa.....

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, zalezy od ludzi :) ja niektórych znieść nie mogę, ale jak ostatnio grilla urodzinowego robiliśmy to bylam jedyna trzezwa i plakalam ze śmiechu. Czasem musiałam chować sie w domu bo tak mnie brzuch od śmiechu bolal :) zalezy od towarzystwa :)
    Wszystkiego dobrego Aniom, Grazynkom no i Haniom- szczególnie tym w brzuszkach :D

zakocona, zakocona, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia jak ona może z nim być. Musi być widocznie do niej inny, nie wiem. Różnie ludzie sobie życie wybierają. Ja się cieszę, że nie tkwie w takim związku.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona a może inne względy decydują o tym ze ona z nim jest ?
    Mam znajomych (w sumie to Już nie utrzymuje z nimi kontaktu) gdzie dziewczyna wkrecila kolegę w dziecko i znosi najgorsze wyzwiska z jego strony a z nim jest... nawet ja czasami miałam ochotę wstać i mu dowalic za teksty...

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, jakiś powód musi być, pytać się jej nie będę, bo to nie moja sprawa w sumie. Mamy też innych znajomych, gdzie mamy wrażenie, że ona jest z facetem przez kasę, bo nie wiemy, jak można dawać się tak traktować. On robi dosłownie co chce i ma na nią wyjebane i na jej zdanie :/

Aanaa, ja też uważam, że wszystko zależy od towarzystwa, jeśli chodzi o picie :) nie wszyscy zachowują się jak idioci i przeważnie jest po prostu super śmiesznie :)

ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki!
    Siedzę sobie, popijam Inkę i jem sernik :) Za oknem deszcz i 14 stopni, brrrr.
    Jeszcze 5 dni i będę cieszyć się wolnością i nie przejmować durną szefową :D
    Pojawiło mi się dziś pytanie co dalej, bo wiem, że tam nie wrócę. I głowię się nad tym przez ostatnią godzinę. Zawsze lubiłam daleko w przyszłość wyglądać.

Boli mnie ostatnio skóra, non stop w jednym miejscu... nie wiem czy to Mała tam siedzi i się wypina czy jak?

Chyba Wam nie mówiłam, zostałam ciocią. 23 lipca urodziła się córcia od mojego brata :) Fajnie, że moja mała będzie miała kuzynkę w swoim wieku. Aaa no i moja kuzynka i koleżanka są w ciąży ;) Pozarażałam je wiruskiem ciążowym ;p

Nynusia, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no wiadomo ze pytać nie ma co. I tak zapewne nie widzi problemu po prostu. Ale coraz częściej spotykam się z tym, że facet ma za nic kobietę a ta kobieta w ogóle tego nie widzi... koszmar

A z innej beczki wróciłam z 2 godzinnego spaceru padam po prostu. I co o dziwo nogi ok tylko palce u rąk mi spuchly baaardzo

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super śmiesznie jest też i bez alkoholu ;) BTW, każdy się wg siebie dobiera. Wy może dla nich też nie jesteście udaną parą :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka u mnie dziś 16 stopni ale tez pada calusienki dzionek.
    O cholercia , zauwazylyscie ze w 2015 nawal ciąż i dziecki ? Hihi super <3
    Gratulacje dla rodziców i Tobie Cioteczka :*:*
    Ja koncze robić późniejszy obiadek i lece w kąpiel ... Domowe spa robię ! :D

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja zauwazylam u siebie w mieście natłok ciężarówek

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,cieszę się,że dotarłyście szczęśliwie na miejsce :) :)

Szczęśliwa mamusiu i inne Anki na naszym forum-najlepsze życzenia!Spełnienia marzeń i duzo zdrówka dla Was i maleństw w brzuszkach! :) :*

Battinka,Agaton,ja z Was mam wizyte najpóźniej.. na 16.Życzę więc powodzenia i wielu przyjemnych wrażeń! :):)

Dziś rano nasz mały też się rozpychal,ale to dziwne wrażenie,chyba wypchnął tyłeczek b na główkę to za wysoko było:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:27

aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie miałam posiadówę z rodzinką na ogrodzie. Wszyscy przekonani, że jestem w 5. miesiącu ciąży. Zrobiłam gały...chociaż znają termin porodu, do 9 ciężko niektórym się liczy :D bo...mam za mały brzuch! w dodatku nie żre jak świnia, nie mam zachcianek, nie przytyłam 10kg do tej pory, mimo, że TO PRZECIEŻ 7 MIESIĄC!! tragedia...pomóżcie mi wymyślić jakieś zachcianki, bo ja sama nie mam na nic nadzwyczajnego zbytnio ochoty :)

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to podobną pogodę mamy. Faktycznie ten rok wyjątkowo sprzyjający ciąży :)
    Lexie teraz to już będą się rozpychać te nasze maleństwa ;) Ja jak leżę na boku, to czuję, że mała się rozpycha z lewej i prawej strony brzucha, jakbym jej miejsce zabierała hehe
    Mikejla, każdy ciążę przechodzi po swojemu, to że nie masz zachcianek, to nie znaczy, że dziwnie przechodzisz ciążę, po prostu tak masz i tyle. I tym się nie przejmuj ;)

Lexie lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuję się tym, tylko mnie to śmieszy jakie ludzie mają podejście, a na dłuższą mete staje się to uciążliwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Witam się dziewczyny po dłuższej przerwie... może mnie jeszcze pamiętacie :P
    Nie nadrabiam bo po tygodniowej nieobecności nie ma to większego sensu... za dużo stron :/
    Ja cały tydzień leniłam się u mamy, a w tym czasie mój mąż pomalował pokoik córeczki <3 Dziś wróciłam do domu i mój poziom lenistwa osiągnął taki poziom, że nawet obiadu mi się nie chciało ugotować... u mamy wszystko pod nos podstawione, posprzątane... rozpieszczali mnie z bratem różnymi smakołykami :D ciężko będzie teraz odwyknąć i samemu wszystko robić :P

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, że maluszki rosną a wraz z nimi Wasze brzuszki :)

Lexie, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.

Coś jest chyba u nas nie tak bo od dwoch dni m tak , że zaczyna mnie boleć batdzo brzuch i później plecki tak w środkowej części. Boli i idę siku a tu inna sprawa nagle i jak jest po to chwile ok. Potem zaczyna się to samo i kończy również. Tak cały dzień...i dzisiaj rano bolał brzuszek a teraz doszedł ból pleców...w środę jak coś to na pobranie krwi ide więc do wizyty najwyżej poczekam bo przyjąć mnie przyjmie gin. Jakaś masakra się robi...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę Wam się jeszcze nowymi nabytkami dla mojej córeczki :)
    Z racji tego, że w pt były imieniny Kingi postanowiłam zrobić mały prezencik mojej małej wiercipiętce :)

0ae651c7d5db12f4med.jpg

Nynusia, a na dole ten cudowny komplecik <3

polkosia, Mikejla, Nynusia, lojkalojka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, soraya, FreshMm, Mo_niczka, Bąbelek, zakocona, Blondik lubią tę wiadomość

‹‹ 1443 1444 1445 1446 1447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ