X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli by była jakaś w naszym mieście to by poszedł, cały czas siedzi i szuka. najlepsze jest to, że zarabia tyle co w mcdonaldzie, a najebie się jak ostatni robol. szkoda, że musiała mu żona powiedzieć ile tak naprawde zarabia i że dla naszej trójki to nie wystarczy

• polkosia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam picia nie toleruję, a imprezy u mnie odbywają się bez alkoholu ;) A jak ktoś ma z tym problem, to nie musi przychodzić ;) I to nie wynika z jakiegoś patologicznego środowiska w moim życiu, ale po prostu nie znoszę tych pijackich gadek...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, troche jest tu nastukane, mam 3 dni do nadrobienia :/
    Dojechalismy po 6, piatek i sobote porzadki w domu robilam generalne. Kosz, ktory wymieniaja co 2 tyg juz jest pelny :/
    Zabralam sie za pranie ciuszkow, wlasnie pierze sie ostatnia tura, jeszcze zostaly reczniki , posciel, kolderka i kocyki. Polowa poprasowana posegreguje i zapakuje we worki prozniowe ;)
    Fajnie byc u siebie ;) choc smutno troszke

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Zakocona on to chyba przy znajomych się popisuje, tak jak zakręcona podpowiada, bo to niemożliwe żeby ona dalej z nim była i jeszcze dziecko chciała, no chyba ż eona jest jakaś durna i nieodpowiedzialna...

Wszystko jest możliwe przecież miłość jest ślepa.....

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, zalezy od ludzi :) ja niektórych znieść nie mogę, ale jak ostatnio grilla urodzinowego robiliśmy to bylam jedyna trzezwa i plakalam ze śmiechu. Czasem musiałam chować sie w domu bo tak mnie brzuch od śmiechu bolal :) zalezy od towarzystwa :)
    Wszystkiego dobrego Aniom, Grazynkom no i Haniom- szczególnie tym w brzuszkach :D

zakocona, zakocona, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia jak ona może z nim być. Musi być widocznie do niej inny, nie wiem. Różnie ludzie sobie życie wybierają. Ja się cieszę, że nie tkwie w takim związku.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona a może inne względy decydują o tym ze ona z nim jest ?
    Mam znajomych (w sumie to Już nie utrzymuje z nimi kontaktu) gdzie dziewczyna wkrecila kolegę w dziecko i znosi najgorsze wyzwiska z jego strony a z nim jest... nawet ja czasami miałam ochotę wstać i mu dowalic za teksty...

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, jakiś powód musi być, pytać się jej nie będę, bo to nie moja sprawa w sumie. Mamy też innych znajomych, gdzie mamy wrażenie, że ona jest z facetem przez kasę, bo nie wiemy, jak można dawać się tak traktować. On robi dosłownie co chce i ma na nią wyjebane i na jej zdanie :/

Aanaa, ja też uważam, że wszystko zależy od towarzystwa, jeśli chodzi o picie :) nie wszyscy zachowują się jak idioci i przeważnie jest po prostu super śmiesznie :)

ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamuśki!
    Siedzę sobie, popijam Inkę i jem sernik :) Za oknem deszcz i 14 stopni, brrrr.
    Jeszcze 5 dni i będę cieszyć się wolnością i nie przejmować durną szefową :D
    Pojawiło mi się dziś pytanie co dalej, bo wiem, że tam nie wrócę. I głowię się nad tym przez ostatnią godzinę. Zawsze lubiłam daleko w przyszłość wyglądać.

Boli mnie ostatnio skóra, non stop w jednym miejscu... nie wiem czy to Mała tam siedzi i się wypina czy jak?

Chyba Wam nie mówiłam, zostałam ciocią. 23 lipca urodziła się córcia od mojego brata :) Fajnie, że moja mała będzie miała kuzynkę w swoim wieku. Aaa no i moja kuzynka i koleżanka są w ciąży ;) Pozarażałam je wiruskiem ciążowym ;p

Nynusia, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no wiadomo ze pytać nie ma co. I tak zapewne nie widzi problemu po prostu. Ale coraz częściej spotykam się z tym, że facet ma za nic kobietę a ta kobieta w ogóle tego nie widzi... koszmar

A z innej beczki wróciłam z 2 godzinnego spaceru padam po prostu. I co o dziwo nogi ok tylko palce u rąk mi spuchly baaardzo

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super śmiesznie jest też i bez alkoholu ;) BTW, każdy się wg siebie dobiera. Wy może dla nich też nie jesteście udaną parą :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka u mnie dziś 16 stopni ale tez pada calusienki dzionek.
    O cholercia , zauwazylyscie ze w 2015 nawal ciąż i dziecki ? Hihi super <3
    Gratulacje dla rodziców i Tobie Cioteczka :*:*
    Ja koncze robić późniejszy obiadek i lece w kąpiel ... Domowe spa robię ! :D

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona ja zauwazylam u siebie w mieście natłok ciężarówek

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,cieszę się,że dotarłyście szczęśliwie na miejsce :) :)

Szczęśliwa mamusiu i inne Anki na naszym forum-najlepsze życzenia!Spełnienia marzeń i duzo zdrówka dla Was i maleństw w brzuszkach! :) :*

Battinka,Agaton,ja z Was mam wizyte najpóźniej.. na 16.Życzę więc powodzenia i wielu przyjemnych wrażeń! :):)

Dziś rano nasz mały też się rozpychal,ale to dziwne wrażenie,chyba wypchnął tyłeczek b na główkę to za wysoko było:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:27

aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie miałam posiadówę z rodzinką na ogrodzie. Wszyscy przekonani, że jestem w 5. miesiącu ciąży. Zrobiłam gały...chociaż znają termin porodu, do 9 ciężko niektórym się liczy :D bo...mam za mały brzuch! w dodatku nie żre jak świnia, nie mam zachcianek, nie przytyłam 10kg do tej pory, mimo, że TO PRZECIEŻ 7 MIESIĄC!! tragedia...pomóżcie mi wymyślić jakieś zachcianki, bo ja sama nie mam na nic nadzwyczajnego zbytnio ochoty :)

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to podobną pogodę mamy. Faktycznie ten rok wyjątkowo sprzyjający ciąży :)
    Lexie teraz to już będą się rozpychać te nasze maleństwa ;) Ja jak leżę na boku, to czuję, że mała się rozpycha z lewej i prawej strony brzucha, jakbym jej miejsce zabierała hehe
    Mikejla, każdy ciążę przechodzi po swojemu, to że nie masz zachcianek, to nie znaczy, że dziwnie przechodzisz ciążę, po prostu tak masz i tyle. I tym się nie przejmuj ;)

Lexie lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przejmuję się tym, tylko mnie to śmieszy jakie ludzie mają podejście, a na dłuższą mete staje się to uciążliwe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Witam się dziewczyny po dłuższej przerwie... może mnie jeszcze pamiętacie :P
    Nie nadrabiam bo po tygodniowej nieobecności nie ma to większego sensu... za dużo stron :/
    Ja cały tydzień leniłam się u mamy, a w tym czasie mój mąż pomalował pokoik córeczki <3 Dziś wróciłam do domu i mój poziom lenistwa osiągnął taki poziom, że nawet obiadu mi się nie chciało ugotować... u mamy wszystko pod nos podstawione, posprzątane... rozpieszczali mnie z bratem różnymi smakołykami :D ciężko będzie teraz odwyknąć i samemu wszystko robić :P

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, że maluszki rosną a wraz z nimi Wasze brzuszki :)

Lexie, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.

Coś jest chyba u nas nie tak bo od dwoch dni m tak , że zaczyna mnie boleć batdzo brzuch i później plecki tak w środkowej części. Boli i idę siku a tu inna sprawa nagle i jak jest po to chwile ok. Potem zaczyna się to samo i kończy również. Tak cały dzień...i dzisiaj rano bolał brzuszek a teraz doszedł ból pleców...w środę jak coś to na pobranie krwi ide więc do wizyty najwyżej poczekam bo przyjąć mnie przyjmie gin. Jakaś masakra się robi...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę Wam się jeszcze nowymi nabytkami dla mojej córeczki :)
    Z racji tego, że w pt były imieniny Kingi postanowiłam zrobić mały prezencik mojej małej wiercipiętce :)

0ae651c7d5db12f4med.jpg

Nynusia, a na dole ten cudowny komplecik <3

polkosia, Mikejla, Nynusia, lojkalojka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, soraya, FreshMm, Mo_niczka, Bąbelek, zakocona, Blondik lubią tę wiadomość

‹‹ 1443 1444 1445 1446 1447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ