Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli by była jakaś w naszym mieście to by poszedł, cały czas siedzi i szuka. najlepsze jest to, że zarabia tyle co w mcdonaldzie, a najebie się jak ostatni robol. szkoda, że musiała mu żona powiedzieć ile tak naprawde zarabia i że dla naszej trójki to nie wystarczy
-
Ja tam picia nie toleruję, a imprezy u mnie odbywają się bez alkoholu
A jak ktoś ma z tym problem, to nie musi przychodzić
I to nie wynika z jakiegoś patologicznego środowiska w moim życiu, ale po prostu nie znoszę tych pijackich gadek...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej mamusie, troche jest tu nastukane, mam 3 dni do nadrobienia
Dojechalismy po 6, piatek i sobote porzadki w domu robilam generalne. Kosz, ktory wymieniaja co 2 tyg juz jest pelny
Zabralam sie za pranie ciuszkow, wlasnie pierze sie ostatnia tura, jeszcze zostaly reczniki , posciel, kolderka i kocyki. Polowa poprasowana posegreguje i zapakuje we worki prozniowe
Fajnie byc u siebiechoc smutno troszke
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Zakocona on to chyba przy znajomych się popisuje, tak jak zakręcona podpowiada, bo to niemożliwe żeby ona dalej z nim była i jeszcze dziecko chciała, no chyba ż eona jest jakaś durna i nieodpowiedzialna...
Wszystko jest możliwe przecież miłość jest ślepa..... -
Polkosia, zalezy od ludzi
ja niektórych znieść nie mogę, ale jak ostatnio grilla urodzinowego robiliśmy to bylam jedyna trzezwa i plakalam ze śmiechu. Czasem musiałam chować sie w domu bo tak mnie brzuch od śmiechu bolal
zalezy od towarzystwa
Wszystkiego dobrego Aniom, Grazynkom no i Haniom- szczególnie tym w brzuszkachzakocona, zakocona, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Zakocona a może inne względy decydują o tym ze ona z nim jest ?
Mam znajomych (w sumie to Już nie utrzymuje z nimi kontaktu) gdzie dziewczyna wkrecila kolegę w dziecko i znosi najgorsze wyzwiska z jego strony a z nim jest... nawet ja czasami miałam ochotę wstać i mu dowalic za teksty... -
Nynusia, jakiś powód musi być, pytać się jej nie będę, bo to nie moja sprawa w sumie. Mamy też innych znajomych, gdzie mamy wrażenie, że ona jest z facetem przez kasę, bo nie wiemy, jak można dawać się tak traktować. On robi dosłownie co chce i ma na nią wyjebane i na jej zdanie
Aanaa, ja też uważam, że wszystko zależy od towarzystwa, jeśli chodzi o picienie wszyscy zachowują się jak idioci i przeważnie jest po prostu super śmiesznie
ZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość
-
Hej Mamuśki!
Siedzę sobie, popijam Inkę i jem sernikZa oknem deszcz i 14 stopni, brrrr.
Jeszcze 5 dni i będę cieszyć się wolnością i nie przejmować durną szefową
Pojawiło mi się dziś pytanie co dalej, bo wiem, że tam nie wrócę. I głowię się nad tym przez ostatnią godzinę. Zawsze lubiłam daleko w przyszłość wyglądać.
Boli mnie ostatnio skóra, non stop w jednym miejscu... nie wiem czy to Mała tam siedzi i się wypina czy jak?
Chyba Wam nie mówiłam, zostałam ciocią. 23 lipca urodziła się córcia od mojego brataFajnie, że moja mała będzie miała kuzynkę w swoim wieku. Aaa no i moja kuzynka i koleżanka są w ciąży
Pozarażałam je wiruskiem ciążowym ;p
Nynusia, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość
-
Nie no wiadomo ze pytać nie ma co. I tak zapewne nie widzi problemu po prostu. Ale coraz częściej spotykam się z tym, że facet ma za nic kobietę a ta kobieta w ogóle tego nie widzi... koszmar
A z innej beczki wróciłam z 2 godzinnego spaceru padam po prostu. I co o dziwo nogi ok tylko palce u rąk mi spuchly baaardzo -
Muffinka u mnie dziś 16 stopni ale tez pada calusienki dzionek.
O cholercia , zauwazylyscie ze w 2015 nawal ciąż i dziecki ? Hihi super
Gratulacje dla rodziców i Tobie Cioteczka :*:*
Ja koncze robić późniejszy obiadek i lece w kąpiel ... Domowe spa robię !Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki,cieszę się,że dotarłyście szczęśliwie na miejsce
Szczęśliwa mamusiu i inne Anki na naszym forum-najlepsze życzenia!Spełnienia marzeń i duzo zdrówka dla Was i maleństw w brzuszkach!:*
Battinka,Agaton,ja z Was mam wizyte najpóźniej.. na 16.Życzę więc powodzenia i wielu przyjemnych wrażeń!
Dziś rano nasz mały też się rozpychal,ale to dziwne wrażenie,chyba wypchnął tyłeczek b na główkę to za wysoko było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 18:27
aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie miałam posiadówę z rodzinką na ogrodzie. Wszyscy przekonani, że jestem w 5. miesiącu ciąży. Zrobiłam gały...chociaż znają termin porodu, do 9 ciężko niektórym się liczy
bo...mam za mały brzuch! w dodatku nie żre jak świnia, nie mam zachcianek, nie przytyłam 10kg do tej pory, mimo, że TO PRZECIEŻ 7 MIESIĄC!! tragedia...pomóżcie mi wymyślić jakieś zachcianki, bo ja sama nie mam na nic nadzwyczajnego zbytnio ochoty
-
Zakręcona to podobną pogodę mamy. Faktycznie ten rok wyjątkowo sprzyjający ciąży
Lexie teraz to już będą się rozpychać te nasze maleństwaJa jak leżę na boku, to czuję, że mała się rozpycha z lewej i prawej strony brzucha, jakbym jej miejsce zabierała hehe
Mikejla, każdy ciążę przechodzi po swojemu, to że nie masz zachcianek, to nie znaczy, że dziwnie przechodzisz ciążę, po prostu tak masz i tyle. I tym się nie przejmujLexie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!
Witam się dziewczyny po dłuższej przerwie... może mnie jeszcze pamiętacie
Nie nadrabiam bo po tygodniowej nieobecności nie ma to większego sensu... za dużo stron
Ja cały tydzień leniłam się u mamy, a w tym czasie mój mąż pomalował pokoik córeczkiDziś wróciłam do domu i mój poziom lenistwa osiągnął taki poziom, że nawet obiadu mi się nie chciało ugotować... u mamy wszystko pod nos podstawione, posprzątane... rozpieszczali mnie z bratem różnymi smakołykami
ciężko będzie teraz odwyknąć i samemu wszystko robić
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, że maluszki rosną a wraz z nimi Wasze brzuszkiLexie, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Witam sie.
Coś jest chyba u nas nie tak bo od dwoch dni m tak , że zaczyna mnie boleć batdzo brzuch i później plecki tak w środkowej części. Boli i idę siku a tu inna sprawa nagle i jak jest po to chwile ok. Potem zaczyna się to samo i kończy również. Tak cały dzień...i dzisiaj rano bolał brzuszek a teraz doszedł ból pleców...w środę jak coś to na pobranie krwi ide więc do wizyty najwyżej poczekam bo przyjąć mnie przyjmie gin. Jakaś masakra się robi... -
nick nieaktualnyPochwalę Wam się jeszcze nowymi nabytkami dla mojej córeczki
Z racji tego, że w pt były imieniny Kingi postanowiłam zrobić mały prezencik mojej małej wiercipiętce
Nynusia, a na dole ten cudowny komplecikpolkosia, Mikejla, Nynusia, lojkalojka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, soraya, FreshMm, Mo_niczka, Bąbelek, zakocona, Blondik lubią tę wiadomość