Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulla ja czytałam, ze bol pleców połączony z bólem brzucha w ciazy to nic dobrego....proponuje telefon do giną lub wizytę w szpitalu.
Przynajmniej ja bym tak zrobiła....ale juz kilka razy wspominałam, ze jestem hipochondrykiem....ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej,Estrella piękne ciuszki:)
Mikejla,jedz to na co masz ochotę i tyle;) nie trzeba jeść jak swinka w ciąży hehe:)
Zakocona,jak z woda mineralna i źródlaną mamy dwie różne opinie. Ja czytałam ze liście malin nie działają proskurczowo ale pomagają w prawidlowym ukrwieniu i napięciu mięśni macicy. Nie wiem czy to zasługa ziol,ale mi brzuch czasami twardnieje,ale nie boleśnie i nie napina sie zbytnio.
A tak z innej beczki to nie dziwie sie ze masz dosyć tego kolesia,najgorsze ze z pijanym sie nie ma co wdawac w dyskusje,bo to bez sensu,a jak on na trzeźwo nie pamięta to tez nie wygarniesz mu;)estrella lubi tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Witam sie.
Coś jest chyba u nas nie tak bo od dwoch dni m tak , że zaczyna mnie boleć batdzo brzuch i później plecki tak w środkowej części. Boli i idę siku a tu inna sprawa nagle i jak jest po to chwile ok. Potem zaczyna się to samo i kończy również. Tak cały dzień...i dzisiaj rano bolał brzuszek a teraz doszedł ból pleców...w środę jak coś to na pobranie krwi ide więc do wizyty najwyżej poczekam bo przyjąć mnie przyjmie gin. Jakaś masakra się robi...
Paulla,mnie tez by to zaniepokoiło.. Dzwoń do gina! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym Solenizantkom!
Paulla, ja bym też skontaktowała się z lekarzem, choc ja też jestem z tych strachliwych.
Estrella, piękne ubranka!
A ja miałam bardzo intensywny weekend. Wczoraj różne zakupy i spotkanie ze znajomymi - spuchła mi lewa noga, a w nocy jeszcze na niej spałam, więc bolała, drętwiała, słabo. A dzisiaj zasuwaliśmy z Mężem w ogrodzie. Będziemy mieć murek odrgadzający od sąsiadów, trzeba było trochę roślin wykopać; a poza tym jakieś świństwo nam się wdało w malwy i musiałam poobcinać liście. Kręgosłup wysiada
No i odniosłam sukces natury okołoinżynieryjnej - wczoraj wydłubałam odpływ z wanienki, wymieniłam i teraz wszystko pasuje, będę mogła wylewać wodę przez rurkę zamiast podnoszeniaoczywiście do inżyniera mi niezmiernie daleko, więc jestem z siebie dumna
i potem pożyczyliśmy od znajomych stelaż pod tą wanienkę i mam do Wasy pytanie. Jak postawiłam wanienkę na stelażu, to ona opiera się na nim mniej więcej jak tu: http://sprzedajemy.pl/wanienka-ze-stelazem,527364. Tzn. te pałąki metalowe nie dochodzą pod brzegi wanienki. Czy to tak powinno wyglądać? Bo wydawało mi się, że powinno być bardziej stabilnie.
szczesliwa_mamusia21, estrella, aanaa, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor !
Lexie dziekuje bardzo , wlasnie skonczylam swietowanie i padam !
Estrella super ciuszki, pewnie ze pamietamy ! :*
Paulla mam nadzeje ze lepiej sie czujesz , a jak Cie niepokoi to to zadzwon do gin, najepiej zeby was ktos zobaczyl ! :*
Mikejla a Ty sie nie przejmuj , u mnie kazdy mowi ze nie widac ze jestem w 7 tylko 4 ale ja to biore za komplement i glowa do gory , zachcianek tez nie mam i tak jest kazdy inaczej przechodzi, a dzis mama mi robila zdjecia bo mowila ze kolezanki w pracy jej nie uwierza ze jestem w 7Najwazniejsze ze maly tak fika , wypycha rece nogi jakby mial mi brzuch rozerwac , kochany urwisek
Pewnie juz spicie, wiec milej nocki dla was
estrella, Lexie lubią tę wiadomość
-
estrella wrote:Nynusia koniecznie się tu pochwal jak już dostaniesz
Ja też zamówię czapeczkę tylko muszę się zastanowić którą
To ja się pochwalę dziewczyny, bo to moja mama robi właśnie, co zrobiła dla naszego syneczka
Magnosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Natka88, paula1, Nynusia, onka, ~Rewianka~, madu, agaton, jaroszka, FreshMm, estrella, annggela, miska2503 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka jakie piękne !!!
Ah ... Właśnie wyszlam z mega relaksujacej mnie kąpieli , olejki , pełno piany , goraca mięta do picia , D golacy mi nogi bo przez brzuch juz tak nie podciagne nogi leżąc a siedząc strasznie mały się rozkopuje jakbys go gniotla a mnie tez nie Milo aż tak się sciskac:)
Normalnie SPA aż szkoda wychodzić było .
Zrobilam salatke z feta na kolacje D mojemu a Ja popijam gorąca wodę z lozeczku w sypialni i o: )szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, stokrotka25, Natka88 lubią tę wiadomość
-
A mnie coś ostro głowa zaczęła boleć na noc. Zasnąć nie mogę.
Walnęłam się dziś dość mocno klamką od drzwi w brzuch (otwierałam za szybko i odbiły od futryny prosto na mnie). Chyba takie uderzenie nie jest groźne dla dziecka?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, dzieciątko jest mocno chronione w brzuszku u mamusi, bo się sporo też dowiadywałam z racji, że lubię spać na brzuszku, ale mimo to uważaj na siebie, dla własnego komfortu psychicznego
współczuję bólu głowy, wiem jak to jest i mogę tylkko współczuć
co do kąpieli ja brałam letnią, bo jakoś w gorącej długo bym nie wytrzymałamała kopała jak górnicy w kopalni hehe