Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja maliny też prawie codziennie zajadam
co do burzy...zawsze lubiłam, bo takie inne powietrze się robiło. Po ostatnich przeżyciach tylko patrzę, żeby burzy nie było, tak się boję... ta dzisiejsza nie była najgorsza, ale strach mimo wszystko był.
W dodatku mój M jutro wyjeżdża i już mi smutno, bo nie wiadomo kiedy przyjedziea we wtorek mam egzamin na mianowanie i po mału mam stresa.
a tak w ogóle wczoraj zaczęłyśmy z Zuzią 31 tydz. i 8 miesiąc wg belly
U Małgorzatki ok, wrzuciła dzisiaj zdjęcia dzieciątka na Facebooka
Pozdrawiam i życzę Mamusiom udanej niedzieliNynusia lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hej laski, od godziny jestem w domku
ahh... cudownie. później się odezwę narazie bawię się z piesem
Lexie, soraya, ZakręconaOna, BATTINKA, Nynusia, jacusianka, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, PauLLa, Bąbelek, paula1, agania, Magnosia lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Ja tez zajadam sie malinami i nie zamierzam przestac
Liscie malin tez zakupilamw polsce , ale to na koncowke ciazy
Co do puchniecia jednej nogi ?! Moje byly spuchniete dwie , ale lewa strona bardziej, wiec nie wiem czy to normalne . Tak jak poradzly mi wczesniej dziewczyny :napar z pokrzywy i duzo wody i problem znikl
A ja wrocilam z zakupow i kupilam nawilzacz powietrza dla malego na zime . Przyda sie tez dla corki
Dzięki Lojka,zapytam jeszcze gina w poniedziałek -
Ale sie ciesze
Wlasnie wygralam w Lotto 500€ - bedzie na wozekLexie, Nynusia, BATTINKA, jaroszka, ZakręconaOna, PauLLa, Arielka, polkosia, paula1, soraya, agania, Magnosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka, gratuluje, super:) chyba calkiem porządny wózek:)
Ja jem maliny,ale narazie Malo, bo czekam aż ciocia na dzialce będzie miała, to wtedy do oporu;) a napar z liści malin pije od 4 miesiąca, podobno jak się pije na końcówce to niewiele daje, a wzmacnia macice i przyczynia się do jej lepszego ukrwienia:) ja skurczow żadnych po niej nie mam:)
Lexie, Battinka ja mam na 7 usg to chyba będę pierwsza:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 22:33
-
Agaton na 7...ze rano? Omg,ja się będę na drugi bok przekręcać
hehe. Ja mam na 12.00
Mijejla jesli tobie kochana jest super to my się cieszymy!bo i maluszek twój szczęśliwy
Paula kochana co zrobić jak to życie czasami daje w kość i trzeba się rozstać z mężem. Ja za moim tęsknię na maxa a co mogę zrobić? No nic...dobrze ze są jeszcze komórki to co kilka dni zadzwoni,od razu humor lepszy. I tez niewiem kiedy przyjedzie mówił ze na chwilę przyjedzie na poród. Niewiem jak ja sama dam radę z dwojgiem dzieci...no ale życie:(
Lojka szczęściaro jak to zrobiłaś?hehe super będzie wypasiona bryczka:)
-
Zakrecona dawaj foty pochwal się coś kupila.
Lojka gratuluję! !! Ja też puściłam ale zostawiłam kupon w aucie jutro zerkne.
Twierdzę że antybiotyk jednak działał na małą była taka spokojna 4dni a dziś juz go nie brałam i szaleje maluszek cały dzień aż mi popołudniu nie dała pospać! -
Hej mamusie ! :* byliśmy w domku od 11 i od tamtej pory na nogach oczy aż mnie pieka ze zmęczenia, w końcu wlaczylam tableta i dalam radę nadrobić te parę stron ale w tyg na pewno mi tak dobrze nie pójdzie
Lexie kochana dziękuje ze pamietalas ! :*
Zamykam oczka i zasypiam, dobranocLexie lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny widzę ze ja dziś pierwsza
Moja królewna mnie obudziła sprzedając mi takie kopy ze aż milo
Witam się w 31 tyg i 8mcu
Chyba przydało by się coś zjeść bo głodne jesteśmy
Miłego dnia;*szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Wczoraj ukrop taki, że woow. Byliśmy w płockim zoo. Puchlam jak cholera i stopy mnie bolały i łapałam duszności. Była gigantyczna burza do prawie 21, więc stwierdziłam, że nie dam rady na drugi dzień festiwalu dotrzeć
L został ze mną a znajomi wyszli po 23. Szkoda, bo chciałam pójść, ale wiedziałam, że nie dam rady
Dziś też ukrop się zapowiada konkretny.
Lojka, ale czad! Też bym chciała
Dobrze Mikejla, że już w domu jesteś
Napar z liści malin pity od 4 msca? A lekarz ci na to pozwolił? Bo on ma działać proskurczowo i powinno się od 37 tyg ciąży pić. Ja zamierzam. I olej z wiesiołka też będę piła.
A w ogóle to już nie mogę wytrzymać z jednym z naszych kolegów. Od początku znajomości z L mnie nie cierpiał, bo mu kolegę zabrałam (). Był dla mnie chamski itp po jakoś roku się pogodzilismy i ok. A odkad zaszliśmy z L w ciążę to ten kolega ma jakieś chore jazdy po pijaku i za każdym razem gada mi, że mnie nienawidził
i tak kilka razy na wieczór
jakiś wczoraj czas wali dodatkowe teksty. Wczoraj np że prawie nigdy się nie uśmiecham (????) Ja staram się go unikać jak mogę, kiedy jedt pijany, ale i tak się napatacza. I oczywiście nigdy nie pamięta, co gadał. /*$*3,8@?4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 08:43
-
Dzień dobry ! Wpadlam się przywitac kochane !
Zakocona... Ojej to faktycznie.. Lepiej takiego unikać i nie słuchać tgo gadania , po pijaku to może mu się cos włącza ...
A ja dziś świętuje razem z mama
Wiec jeśli jest wśród nas jakąś Anna lub Grazynka to życzę wszystkiego najlepszego , zdrowia szczęścia i lekkiego rozwiązania no i pociechy z tych naszych skarbów !
Do usłyszenia !
Ps. Lojka ty szczesciaro! Gratulacje :*Lexie lubi tę wiadomość
-
Dlatego nie ma co się zadawać z pijakami
Ja w ogóle nigdy nie rozumiałam dlaczego niektórzy ludzie nie umieją bawić się czy spędzać czasu bez alkoholu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2015, 09:30
stokrotka25, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam w niedzielny ranek
Dzis swieto Anny , Hanny i Grazynki wiec wszystkim solenizantkow 100 LAT !!!
Zakocona ludzi po alkoholu to lepiej unikac . A co Twoj maz na jego przycinki ? Moze warto temu osobnikowi cos dosrac , zeby poszlo mu w piety
Ja zmykam do sklepu , bo mojemu zamarzyla sie zupa gulaszowa)
Nie bardzo mam ochote stac przy garach , ale ze wzglegu , ze u nas dzisiaj ochlodzenie i tylko 28°C to sie poswiece
Zmyka , do pozniej
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015