Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amerie,ja mam jakies poczatki hemoroidów,pisałam kilka stron wstecz. Kupiłam sobie dzisiaj maść Avenoc,kiedys mi pomogła. Uzywalam tez czopków Hemorectal i bardzo pomogly. Lepiej powiedziec lekarzowi,bo to przeciez nic takiego, juz nieraz widział pewnie,w ciąży to bardzo często dolegliwość niestety... Mizesz dać znac co Ci powiedzial,bo tez jestem ciekawa,a ide dopiero 19 sierpnia na wizytę
Ja 4 dni temu skończyłam 28 lat i zamierzam okolo pól roku do roku zaciazyc z drugim bobasem,a później trzeci,ale to jeszcze nie wiem kiedy;)Amerie lubi tę wiadomość
-
Ja w czerwcu 27, Kiedy się zdecydujemy na drugie to nie mam pojęcia le też chciałabym przed trzdziestką zamknąć temat, żeby różnicy wieku za dużej nie było, wiem z doświadczenia (mam rodzeństwo młodsze od siebie o 14 i 23 lata), że duża różnica wieku to nic dobrego.
polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
No tak, moja córka gdyby się urodziła tydzień później to też by była małym skorpionkiem i wtedy biada mężowi aż z dwoma by się musiał użerać
Dla mnie horoskopy to też tylko zabawa, ale jak u Ciebie Jaroszka, mój charakter jakimś cudem odpowiada temu co piszą o skorpionach
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Wiedźma ja za to sie zastanawiałam jak sobie z cipka poradzę, bo w rodzinie i wsród znajomych same siurki i wszystko o nich wiem
Natomiast cipka mnie przerażała, bo trudniej sie ja pielęgnuje kupa wchodzi pomiędzy wargi i trzeba dokładnie czyścić hehe -
Cześć dziewczynki
Dawno mnie nie było i nie jestem w stanie Was nadrobić. U nas wszystko w porządku... tzn. mam nadzieję, że w porządku, bo ostatnio byłam u innego lekarza bo moja była na urlopie i wyszłam od niego ze łzami w oczach. Wyszło mu na USG, że nasza Kornelka jest o 2 tygodnie młodsza, gdzie zawsze o tydzień wyprzedzała termin porodu. Lekarz nie widział problemu, a jak próbowałam go o coś zapytać bo na mnie nakrzyczał. Jeżeli, któraś z Was jest z okolic Katowic, Mikołowa to przestrzegam przed dr Jaworskim. Okropny lekarz a samo badanie we wzierniku strasznie bolesne. Położna mnie później uspokoiła i powiedziała, że to jest lekarz, który nie potrafi odróżnić ciąży od guza, a w necie wyczytałam, że po bolesnym badaniu u niego dziewczyna poroniła wczesną ciąże
. Na pocieszenie dostałam od położnej torbę z próbkami, w której znalazłam również butelkę i smoczek z aventu
W piątek idę do swojej lekarki i mam nadzieję, że będzie miała dla nas tylko dobre wiadomości
-
Aleksandra - dzięki za link!
właśnie identyczne znalazłam na innej aukcji więc pewnie się zdecyduję
.
Dziewczyny a czy zastanawiałyście się już jakie kosmetyki kupicie po porodzie? cc lub sn?
Wiem że jelenia często kupują dziewczyny ale może macie już upatrzone konkretne? -
Ja kupiłam białego jelenia, do higieny intymnej mam sprawdzoną Lacibios Feminę. Dokupię jeszcze Tantum Rosa. Bephanthen lub Purelan wezmę na popękane brodawki. A reszta to standardowo co używam
Co do łóżeczka, my się zdecydowaliśmy na Pinio. Tyle że ma cały bok wyciągany, nie pojedyncze szczebelki.
Ja mam bardzo dużo ze skorpiona, mój natomiast jest wagą. Akurat mam termin porodu na pograniczu tych dwóch znaków więc ciekawe jak wypadnieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:12
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Przy okazji chciałabym Wam się pochwalić kołyską, którą zrobił dziadek mojego męża, do której przykleiłam literki, które początkowo miały być na ścianie, ale chyba zostaną na kołysce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf2b072e48df.jpgWiedźmaMaKota, Mikejla, annggela, ZakręconaOna, agania, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Nynusia, onka, rah, ola.321, jaroszka, lojkalojka, Lexie, estrella, paula1 lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam , jezuuuuuuu ale Wy skrobiscie ! :o
Mikaaaaa nie musicie czekać do wieczora zlotko , juz jestem hahahaha
A na wieczór uaktywniam swoja moc podwójnie hahaha
Rah no witaj mamusia i na tym wątku :*
Nynusia Ja tez chce mieć wszystko przygotowane z miesiąc przed bo kuzwa Sigma mnie zmotywowala ...
Jaroszka masz wybaczone , ze Cie nie było , dla dobra rozwoju czytana książka i przyjemności wiec wybaczone hahaha.
Szczęśliwa Ja Magne B6 biorę 2x1 mimo ze skurczy nie mam lydek nic , Ja biorę na twardniejacy brzuch , fakt nie twardnieje codziennie ale lekarka mówiła ze profilaktycznie nie zaszkodzi.
Wiedźma oby udało się wymienic , powiem Ci , ze My w lidlu kupilismy 2 komody z pol roku temu i świetne są , służą ładnie , wszystkie części były normalnie ... Eh no w takiej sytuacji powinni przyjąć i wymienic towar uważam .
Co do odbierania przez dzieci urody Ja w to nie wierze hihi
Ja mam mieć syna a kuzwa brzydka jestem jak noc listopadowa w tej ciąży , włosy sypia się , ze zaraz łysa będę dosłownie ... Układać się nie chcą za chuuuuj , pełno plamek i syfkow podskórnych mam a idź PAN w chuj , nigdy takiego czegoś nie miałam: x
A co do płci przez USG to lekarze mnie np. Zawsze mówili ze nie mówią nigdy na 100 % a na 99 % płeć: p bo ten 1% zawsze przy porodzie na potwierdzenie jest .
Rzadko się zdarzają przypadki pomylek ale zdarzają nie ma co mówić , ze nie: D
Moja znajoma 5 lat temu urodziła synka a od poczatku miała być Oliwka:) nawet przed samym porodem 5 lekarz jej powiedział ze cipcia a wyskoczył Olis , siusiaczek się zawinął ... U mnie w 16 tyg lekarka mówiła ze siusiaka nie widzii BD dziewczynka chyba ale nie da sobie ręki uciąć , w 18 tyg na USG pokazał siusiaczka , zawinął mu się i o:) a teraz My o płci nie mówimy a każdy mówi ze chłopak:) my pewni jesteśmy bo siusiorek na tym etapie juz się nie zawinie w cipcie
szczesliwa_mamusia21, rah, jaroszka lubią tę wiadomość
-
hej,
Śmiać mi się chce z Twojego postu jaroszka o kupce. Też się zastanawiałam nad tym. Słyszałyście o taki czymś, że nie powinno się ruszać psitki 2 tygodnie po urodzeniu, bo ma jeszcze jakieś błonki które można uszkodzić?
-
Piękna!
A ja kupiłam szare mydło Jelenia, w SR mówili, że najlepiej łagodzi rany i ma naturalny skład. Irygacji nie polecały, Tantum Rosa też nie. Generalnie niczym nie smarować za bardzo tylko myć i wietrzyć.mała.mi, ola.321 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn