X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała.mi spokojnie jeżeli lekarz mimo ze nie miły mówił ze wszystko ok to ok . Dzieci mogą odbiegac od terminu nawet 3 tyg , one juz rosną w swoim tempie kochana
    Kolyska bajeczna !!! <3
    My tez biale lozeczko jaroszka mamy dla małego . :)

Ja nie zastanawialam się nad kosmetykami po jeszcze ale na pewno będzie bepanten ( zawsze go używalam ) i biały jeleń wszystko bo uwielbiam go i wiadomo zdrowy dla skóry i tez zawsze używam.

mała.mi, ola.321, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten Bepanten to jakiś specjalny?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ty to jestes mistrzyni, zaleje gacie przez Ciebie ! Spokojna Twojna malenka kurierem Ci pranie wysle ;)

U mnie na 1000% chlop, pan doktor naadanie III trymestru zrobil nam fotke wielkich dzwonow w 3D ! Hehe nie bede wam pokazywala bo sie zawsydzi gugus ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:22

Mikejla lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z dziewczyn pisała o moim humorze , tak dziś juz lepiej , dużo lepiej:) lekko odzylam ale co będzie pozniej się okaże , mam nadzieje ze ok ! :)

Ja chciałam literki do sypialni na ścianę :)
    Ja o cipke szczerze mówiąc bym się nie bala osobiście oczywiście ale o siurka się martwie jak to będzie z tym wszystkim ... Tesciowa na pewno pomoże jak cos , doradzi bo Ona dwóch synów urodziła:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ten Bepanten to jakiś specjalny?
    Nie Polkosia , normalny prosisz i tam dzidziuś jest narysowany taki maleńki

polkosia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na hemoroidy polecam sprawdzony przepis mojej mamy czyli namoczona kora brzozy. Namacza się korę brzozy wrzątkiem i czeka aż nasiąknie. Tylko kora musi być wcześniej ususzona i połamana na małe części. Na początku nadstawiasz pupę nad tą parującą parę. Później jak ostygnie, podmywasz delikatnie miejsce odbytu. To samo jest też polecane, ale z liści słonecznika. Moja mama walczy z nimi parę lat i nie raz miała je usuwane chirurgicznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:25

Amerie lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie :/
    Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do znaków to Ja koziorożec ! :D mój D Strzelec a nasze dziecko jak urodzi się w terminie to będzie skorpion ...

Miałam do czynienia w życiu ze skorpionami wieloma , ciężkie i dominujące charakterki no: p
    Może urodzi się do 22 października bodajże to będzie jak Babcia Waga: D
    Moja mama z 17 października: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie :/
    Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi :/
    Nie no jak mialas krostki to pewnie:)
    Ja np. Właśnie bepanten uzywalam do tatuaży zawsze i cudnie się goilo wszystko , szybciutko i bez uczulen . Każda skorcia inna , trzeba wypróbować cos i w razie wu zmienić:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka urodziła 3 tyg temu i piskała sobie octeniseptem i mówi, że super się goiło po nim. I położna potwierdziła.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też :D
    miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"

co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama 17 października imieniny ma i wczoraj mówiła, że każde jej dziecko urodziło się w czyjeś święto to może i wnuczka jej na imieniny prezent zrobi

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika możliwe , Ja miałam ten bepanten z Polski akurat:)

Tylko z LBA kochana :D no bo oczywiście jak na złość gdzie indziej rosną jak szalone hahaha

Kuzwa weszlam na forum w trakcie siusiania ... Godzinę temu !!! :o muszwe wstać bo mi tyłek właśnie przyrosl do deski ...

annggela, Nynusia, nick nieaktualny, rah, jaroszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika moja Mama ma i urodziny i imieniny 17 października . Małgosia :*

Mikejla lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dzwonili z laboratorium, że mam cukrzycę ciążową, normy nieznacznie przekroczone, ale niestety przekroczone.
    Jak otrzymam jeszcze jedną super wiadomość, to chyba zwariuje.
    Dziewczyny z cukrzycą, bo już nie pamiętam jaka jest norma cukru rano, przed i po posiłku. Możecie podać?

km5st5odymuuq2ts.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Małgosia hehehee

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki my juz po wizycie wpadłam tylko na chwilke pokazać wam malucha !
    Mala.mi kolyska cudna <3

A oto mój synek, 1350 gram :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb645cc72594.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e617b99568dd.jpg

No i twardy dowód ze chlopak jak nic :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5886fec50bbd.jpg

Lece kochane bo zajec mam troche pozniej bede nadrabiać ! :)
    Ps. Magnez mam brac 3 razy spokojnie bo mowil ze co to jest jedna dawka dla kobiety w ciazy ! takze moze skurcze mina ! Buziaki dla wszystkich cioteczek dziekujemy za kciuki <3

Mikejla, Aleksandra90, Bąbelek, annggela, ZakręconaOna, jacusianka, Nynusia, BATTINKA, agania, polkosia, mała.mi, nick nieaktualny, agaton, ola.321, jaroszka, stokrotka25, nick nieaktualny, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [no włąśnie cholera jak na złosć gdzie indziej rosną kurna bujnie :D ciekawe jak już bede mieć duży brzuchol to jak ja się ogole.......

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa ale ma INTERES hehehe piękny synuś :) cudowne zdjęcie do kolekcji

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też :D
    miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"

co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.

Moze cos w tym jest, ja uzywalam Norweskiego.
    A mnie sie snilo ze ryby jadlam, fuuuu czulam jak mi sie odbija, to przez szczesliwa mamuske bo nagadala o sumach...

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1472 1473 1474 1475 1476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ