Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała.mi spokojnie jeżeli lekarz mimo ze nie miły mówił ze wszystko ok to ok . Dzieci mogą odbiegac od terminu nawet 3 tyg , one juz rosną w swoim tempie kochana
Kolyska bajeczna !!!
My tez biale lozeczko jaroszka mamy dla małego .
Ja nie zastanawialam się nad kosmetykami po jeszcze ale na pewno będzie bepanten ( zawsze go używalam ) i biały jeleń wszystko bo uwielbiam go i wiadomo zdrowy dla skóry i tez zawsze używam.mała.mi, ola.321, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Zakrecona ty to jestes mistrzyni, zaleje gacie przez Ciebie ! Spokojna Twojna malenka kurierem Ci pranie wysle
U mnie na 1000% chlop, pan doktor naadanie III trymestru zrobil nam fotke wielkich dzwonow w 3D ! Hehe nie bede wam pokazywala bo sie zawsydzi gugusWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:22
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Ktoras z dziewczyn pisała o moim humorze , tak dziś juz lepiej , dużo lepiej:) lekko odzylam ale co będzie pozniej się okaże , mam nadzieje ze ok !
Ja chciałam literki do sypialni na ścianę
Ja o cipke szczerze mówiąc bym się nie bala osobiście oczywiście ale o siurka się martwie jak to będzie z tym wszystkim ... Tesciowa na pewno pomoże jak cos , doradzi bo Ona dwóch synów urodziła:) -
Na hemoroidy polecam sprawdzony przepis mojej mamy czyli namoczona kora brzozy. Namacza się korę brzozy wrzątkiem i czeka aż nasiąknie. Tylko kora musi być wcześniej ususzona i połamana na małe części. Na początku nadstawiasz pupę nad tą parującą parę. Później jak ostygnie, podmywasz delikatnie miejsce odbytu. To samo jest też polecane, ale z liści słonecznika. Moja mama walczy z nimi parę lat i nie raz miała je usuwane chirurgicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:25
Amerie lubi tę wiadomość
-
Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie
Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi -
A co do znaków to Ja koziorożec !
mój D Strzelec a nasze dziecko jak urodzi się w terminie to będzie skorpion ...
Miałam do czynienia w życiu ze skorpionami wieloma , ciężkie i dominujące charakterki no: p
Może urodzi się do 22 października bodajże to będzie jak Babcia Waga: D
Moja mama z 17 października: p -
annggela wrote:Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie
Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi
Ja np. Właśnie bepanten uzywalam do tatuaży zawsze i cudnie się goilo wszystko , szybciutko i bez uczulen . Każda skorcia inna , trzeba wypróbować cos i w razie wu zmienić -
zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też
miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"
co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.
-
Mika możliwe , Ja miałam ten bepanten z Polski akurat:)
Tylko z LBA kochanano bo oczywiście jak na złość gdzie indziej rosną jak szalone hahaha
Kuzwa weszlam na forum w trakcie siusiania ... Godzinę temu !!! :o muszwe wstać bo mi tyłek właśnie przyrosl do deski ...annggela, Nynusia, onka, rah, jaroszka, estrella lubią tę wiadomość
-
no to dzwonili z laboratorium, że mam cukrzycę ciążową, normy nieznacznie przekroczone, ale niestety przekroczone.
Jak otrzymam jeszcze jedną super wiadomość, to chyba zwariuje.
Dziewczyny z cukrzycą, bo już nie pamiętam jaka jest norma cukru rano, przed i po posiłku. Możecie podać? -
Hej laseczki my juz po wizycie wpadłam tylko na chwilke pokazać wam malucha !
Mala.mi kolyska cudna
A oto mój synek, 1350 gram :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb645cc72594.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e617b99568dd.jpg
No i twardy dowód ze chlopak jak nic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5886fec50bbd.jpg
Lece kochane bo zajec mam troche pozniej bede nadrabiać !
Ps. Magnez mam brac 3 razy spokojnie bo mowil ze co to jest jedna dawka dla kobiety w ciazy ! takze moze skurcze mina ! Buziaki dla wszystkich cioteczek dziekujemy za kciukiMikejla, Aleksandra90, Bąbelek, annggela, ZakręconaOna, jacusianka, Nynusia, BATTINKA, agania, polkosia, mała.mi, onka, agaton, ola.321, jaroszka, stokrotka25, estrella, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też
miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"
co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.
Moze cos w tym jest, ja uzywalam Norweskiego.
A mnie sie snilo ze ryby jadlam, fuuuu czulam jak mi sie odbija, to przez szczesliwa mamuske bo nagadala o sumach...