Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała.mi spokojnie jeżeli lekarz mimo ze nie miły mówił ze wszystko ok to ok . Dzieci mogą odbiegac od terminu nawet 3 tyg , one juz rosną w swoim tempie kochana
Kolyska bajeczna !!!
My tez biale lozeczko jaroszka mamy dla małego .
Ja nie zastanawialam się nad kosmetykami po jeszcze ale na pewno będzie bepanten ( zawsze go używalam ) i biały jeleń wszystko bo uwielbiam go i wiadomo zdrowy dla skóry i tez zawsze używam.
mała.mi, ola.321, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Zakrecona ty to jestes mistrzyni, zaleje gacie przez Ciebie ! Spokojna Twojna malenka kurierem Ci pranie wysle

U mnie na 1000% chlop, pan doktor naadanie III trymestru zrobil nam fotke wielkich dzwonow w 3D ! Hehe nie bede wam pokazywala bo sie zawsydzi gugus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:22
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Ktoras z dziewczyn pisała o moim humorze , tak dziś juz lepiej , dużo lepiej:) lekko odzylam ale co będzie pozniej się okaże , mam nadzieje ze ok !

Ja chciałam literki do sypialni na ścianę
Ja o cipke szczerze mówiąc bym się nie bala osobiście oczywiście ale o siurka się martwie jak to będzie z tym wszystkim ... Tesciowa na pewno pomoże jak cos , doradzi bo Ona dwóch synów urodziła:) -
Na hemoroidy polecam sprawdzony przepis mojej mamy czyli namoczona kora brzozy. Namacza się korę brzozy wrzątkiem i czeka aż nasiąknie. Tylko kora musi być wcześniej ususzona i połamana na małe części. Na początku nadstawiasz pupę nad tą parującą parę. Później jak ostygnie, podmywasz delikatnie miejsce odbytu. To samo jest też polecane, ale z liści słonecznika. Moja mama walczy z nimi parę lat i nie raz miała je usuwane chirurgicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:25
Amerie lubi tę wiadomość
-
Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie

Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi
-
A co do znaków to Ja koziorożec !
mój D Strzelec a nasze dziecko jak urodzi się w terminie to będzie skorpion ...
Miałam do czynienia w życiu ze skorpionami wieloma , ciężkie i dominujące charakterki no: p
Może urodzi się do 22 października bodajże to będzie jak Babcia Waga: D
Moja mama z 17 października: p -
Nie no jak mialas krostki to pewnie:)annggela wrote:Co do kupek to boje sie ze bede miala kongo, zawsze ciocia wytarmosila dzieci ze mialy kupsko po plecy hehe , czuje ze obruci sie to przeciwko mnie

Ja mam sudocrem, sama uzywalam Bepantenu na tattoo i kroski pi nim mialam, nie kupie mijemu maluchowi
Ja np. Właśnie bepanten uzywalam do tatuaży zawsze i cudnie się goilo wszystko , szybciutko i bez uczulen . Każda skorcia inna , trzeba wypróbować cos i w razie wu zmienić
-
zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też

miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"
co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.
-
Mika możliwe , Ja miałam ten bepanten z Polski akurat:)
Tylko z LBA kochana
no bo oczywiście jak na złość gdzie indziej rosną jak szalone hahaha
Kuzwa weszlam na forum w trakcie siusiania ... Godzinę temu !!! :o muszwe wstać bo mi tyłek właśnie przyrosl do deski ...
annggela, Nynusia, nick nieaktualny, rah, jaroszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no to dzwonili z laboratorium, że mam cukrzycę ciążową, normy nieznacznie przekroczone, ale niestety przekroczone.
Jak otrzymam jeszcze jedną super wiadomość, to chyba zwariuje.
Dziewczyny z cukrzycą, bo już nie pamiętam jaka jest norma cukru rano, przed i po posiłku. Możecie podać?
-
Hej laseczki my juz po wizycie wpadłam tylko na chwilke pokazać wam malucha !
Mala.mi kolyska cudna
A oto mój synek, 1350 gram :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb645cc72594.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e617b99568dd.jpg
No i twardy dowód ze chlopak jak nic
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5886fec50bbd.jpg
Lece kochane bo zajec mam troche pozniej bede nadrabiać !
Ps. Magnez mam brac 3 razy spokojnie bo mowil ze co to jest jedna dawka dla kobiety w ciazy ! takze moze skurcze mina ! Buziaki dla wszystkich cioteczek dziekujemy za kciuki
Mikejla, Aleksandra90, Bąbelek, annggela, ZakręconaOna, jacusianka, Nynusia, BATTINKA, agania, polkosia, mała.mi, nick nieaktualny, agaton, ola.321, jaroszka, stokrotka25, nick nieaktualny, Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:zakrecona a te włosy to ci tylko ze łba wypadają czy z innych częsci też

miałam dzikie sny po naszych "rozmowach nocą"
co do maści - Bepanten np. w polsce i w niemczech różni się składem, jak pracowałam przy malinach to igły mi się wbijały i takie wielkie ropne bable wyskakiwały, babka przyniosła mi niemiecki bepanten i działało elegancko, rok później zaopatrzyłam się w bepanten polski jak jechałam i nie pomogło wcale, różnią się składem jak wyczytałam.
Moze cos w tym jest, ja uzywalam Norweskiego.
A mnie sie snilo ze ryby jadlam, fuuuu czulam jak mi sie odbija, to przez szczesliwa mamuske bo nagadala o sumach...