Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Eh dobrze, że niektórzy mają żony bo by żyli w niewiedzy.
mój mąż w marcu (kiedy już wiadomo było prawie miesiąc, że jestem w ciąży) zrezygnował z ubezpieczenia w pzu grupowego, bo zmieniał pracę. Między innymi zrezygnował przy tym z wypłaty środków za urodzenie dzieckawczoraj to odkryłam i się okazało, że ma czas do końca lipca na opłacenie składki i będzie traktowane jako kontynuowane. HIT.
-
A wczoraj testowałam balonik Epino. Przy 5 cm czułam już rozciąganie, więc jeszcze długa droga przede mną
Jak popatrzyłam na 10 cm, to było naprawdę sporo
Zacznę we wrześniu ćwiczyć
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jacusianka wrote:Agania, mi nos od razu nos sioę zatyka jak przykładam głowę do poduszki;/ ale nie mam już krwi i skrzepów.
No ja też tak mam, że nos zapchany jak tylko do poduszki głowę przyłożę. Nawet mam teraz pościelone wyżej żeby mi sie lżej oddychało, ale ch*** to daje -
Mikejla wrote:O i masz. Widzisz trzeba się o wszystko martwić, dziecko, ciuszki, wyprawka, zdrowie, to jeszcze budżet domowy, chociaż z tego mogliby nas odciążyć
No, naprawdę. A ten jeszcze do mnie, że nie wiedziałnoż ku**a mać! To nawet nie wie z czego rezygnuje?! Dobrze, że się na to natknęłam i od razu opłaciłam tą składkę.
-
Zakocona kurcze no nie fajnie no: ( ale zdarza się i najlepszym , my nie klocimy się ostatnio ale tez takie napięcie miedzy nami jest dziwne , jakoś za dużo na głowie chyba mamy: (
Bd dobrze :*
Agania Ja mam bardziej jak wstane właśnie zapchany nos eh no mnie tez to wkurza właśnie , a miałam spokój kilka ładnych tygodni -
Mikeja wspolczuje, ja juz bym swojego dawno rozerwala na kawalki, albo jak to dzis do kolezanki napisalam "daj siekiere bo bedzie pieczen na obiad" my dalej pokloceni, ja nie odpuszcze o nie!
Nazbieralo mu sie za humory w Pl i tu!
A co do mycia dzieciecego fistaszka to slyszalam ze nic nie mozna robic i ja nie bede -
Ja będę robić na pewno bo podobno jak się nie odciąga napletka to zarasta się w taki mały sposób a siusiak rośnie i później zabieg może jedynie uratować . Wiec robić będę ale nie wiem o kiedy bo nie wydaje mi się ze od samego urodzenia ale się dowiem