X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wyobraź sobie co mi się śniło jak z zakręconą o sutach i warach pisałyśmy.....

annggela, ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, piszecie tyle, że nie sposób Was nadrobić!
    witam nową Mamuśkę!
    Ja się zdecyduję chyba na Białego Jelenia, do higieny intymnej używam teraz Plivafem, ale nie wiem, czy można po porodzie:)
    i tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chcę kupić jakiś prezent dla Męża jak się Ignaś urodzi:) wróci z porodówki i dostanie smsa, że coś na niego czeka, albo powiem mu przed wyjściem:) tylko...co?? myślałam o koszulce "Mów mi tato", ale to trochę mało oryginalne ;) na necie piszą o spinkach do mankietów z Imieniem dziecka, lae on miewa spinki tylko na ślubach :) a zaczął od naszego ;) no i nie wiem...:) macie jakieś pomysły? ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    [no włąśnie cholera jak na złosć gdzie indziej rosną kurna bujnie :D ciekawe jak już bede mieć duży brzuchol to jak ja się ogole.......
    Chodzi o te w nosie tak ??? Hehe

Szczesliwa, przeslodki gucio jest, a jaki dziubek zrobil na pierwszej foci ... Sweeet <3
    Zdjeciem jajcow zadna ze mna nie wygra ;)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ale piękny ! Jaka ma warge super górną hihi <3
    Ale ma jajka ! :D

Mika no właśnie o to samo się martwie haha juz mam problem lekki z nogami goleniem , ostatnio D golil juz ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anngella tak tak ! W nosie ! :D

Mika hahaha zboczenie nocne no cóż ! :D hahaha

annggela lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do znaków to ja Byk mąż zresztą też:P urodziłam się 13 maja w piatek:P dziwny przypadek hehe

Ja będę mieć kołyskę Mojżesza póki co na początek. Kuzynka mi pożyczy taką przenośną bo na kółkach porządna jest i na pewno z niej skorzystam. Choć łóżeczko tez juz mam rozłożone.

Ja po porodzie pamiętam jak dziś niczym nie smarowałam ,,Bożeny,, podmywałam szarym mydłem i naprawdę wszystko goiło się super :) nie ma co wydziwiać bo można więcej narobić szkody niż pożytku.

Ja w następnym tyg.będę juz kończyć pakować torbę do szpitala,zresztą juz mi brakuje tylko kilka rzeczy. Myślę to wszystko zamknąć w najbliższych dniach. Nie ma co czekać... bo jak widać różnie to bywa :P
    Wózek będzie kupiony tylko później we wrześniu:)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Dziewczyny, piszecie tyle, że nie sposób Was nadrobić!
    witam nową Mamuśkę!
    Ja się zdecyduję chyba na Białego Jelenia, do higieny intymnej używam teraz Plivafem, ale nie wiem, czy można po porodzie:)
    i tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chcę kupić jakiś prezent dla Męża jak się Ignaś urodzi:) wróci z porodówki i dostanie smsa, że coś na niego czeka, albo powiem mu przed wyjściem:) tylko...co?? myślałam o koszulce "Mów mi tato", ale to trochę mało oryginalne ;) na necie piszą o spinkach do mankietów z Imieniem dziecka, lae on miewa spinki tylko na ślubach :) a zaczął od naszego ;) no i nie wiem...:) macie jakieś pomysły? ;)

tak, mój mąż jak gadamy przez skype widzę, jak chleje herbate z mojego kubka który dostałam od rodziców na 21 urodziny z dedykacja dla mnie, stwierdziłam, że zamówię mu kubek z jakimś fajnym napisem, oczywiście tatusiowym

• annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do golenia pod brzuchem to powiem tak " na chybil trafil" co bedzie to bedzie, albo wczoraj sztuczke odkrylam ze moge co nieco dojrzec w odbiciu od sluchawki od prysznica ;) : D
    A nogi juz od xx lat depilatorem jade, 10 min i z glowy na tydzien albo dwa ;) siadam na podlodze i jazda

rah lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ja glukozy robionej nie miałam jeszcze: ( dopiero w pl w 30 tyg zrobię bo tu stwierdzili w Anglii ze nie robią jak nie ma potrzeby . Także Ja kochana nie pomoge :(
    Jacusianka nie mam pomysłu: o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj dostanie zaszczyt oczyszczenia pierwszej kupy <3

Mikejla, Bąbelek lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no synuś boski :)))
    A jakie ma jajcochy będziesz miała co wycierać przy kąpieli hehe;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ona...jest już nieźle zakrecona tralalalala...

D ci golił? kurde, nie no mi źle sie jeszcze nie goli źle, tzn depiluje, ale jak mi daszek urośnie no to...

• Bąbelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Rah :)
    agania wrote:
    Powiem Wam, że mnie też to zestresowało, że wrześniówka urodziła, od razu powiedziałam mężowi i mamie o tym i mówię, że muszę wcześniej spakować torbę do szpitala i we wrześniu muszę mieć wszystko gotowe i kupione, nic na październik nie zostawiam.
    A daj spokój! ja mojemu jutro powiem jak wróci z delegacji, ciekawe jak zareaguje bo z remontem w łazience jest w ciemnej dupie ;)

Co do pielęgnacji dziewczynek to mam większą wprawę niż u chłopców. Może któraś z was wie dokładniej czy przy pielęgnacji siusiaka odciąga się napletek? bo kurczę różne szkoły słyszałam :/ No i wiadomo przy zmianie pieluchy siusiak musi iść koniecznie na dół :)
    Pamiętam jak się opiekowałam 2 latkiem. Przyszłam jak co dzień do niego, przebieram go z rana a jemu nagle siusiak stanął! A on zaczął się śmiać :D bożeee nie zapomnę tego :P

Szczęśliwa, synuś super :) okazałe ma te klejnoty. Tatuś na pewno dumny :D

Ostatnio pisałyście o krupniku i w końcu go zrobiłam dzisiaj :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejjjku ale skrobiecie laseczki :D

Ja chyba zaopatrzę się w tego jelenia i zostane przy ziaji do hig intymnej
    zobaczymy

Dziewczyny nie mówcie mi o goleniu bo dla mnie to droga przez mękę hah :D na dole na ślepaka a nogi to robie takie wygibasy, że stałabym się hitem internetu jakby ktoś to widział haha
    A głowe mi myje mama bo cieżko mi się schylać a mycie głowy to u mnie około 25min jak nie dłużej

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka my kosz w salonie mieć będziemy dla małego a lozeczko w sypialni :)
    Angela no Ja jeszcze jako tako zoche ogoloce ale coraz ciężej bo brzuch rośnie !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dlatego myje łeb pod prysznicem hahaha
    Co do napletka babelek powinno się właśnie ale czy odrazu po urodzeniu nie mam Pojęcia: (
    Od Teściowej się dowiem wszystkiego w swoim czasie hihi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o wyprawce i przygotowaniach to mi nie mówcie :D bo TA CIPA GŁUPIA kolejnego meila wysłała żeby za te pieprzone meble zapłacić i za mieszkanie w ten weekend za sierpień - a jak wiecie kazałam mężowi składać wypowiedzenie, dziś ma wrócić z DOBRYMI WIADOMOŚCIAMI Z PRACY ILE MAMY KASY MIESIĘCZNIE i od tego bedzie zależeć czy przyjeżdząm tam czy zostaje tu o!
    Termin przeprowadzki pokrywa się z moim terminem porodu, więc BĘDĘ HARDCOREM! ani pokoik nie będzie przygotowany, ani tymbardziej ja ;) ale same mnie namawiałyście i tego się trzymam, że teraz jest do dupy, ale za to będę silniejsza później.
    A i napisałam tej CIPIE że tylko za meble jej nie zapłaciliśmy i może je sobie zabrać, a reszte spraw ma dzwonić do męża albo pisać bo ja jestem w polsce i jej wiadomości kosztują mnie dużo nerwów. Sucz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:50

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek, tez pamiętam, jak jnkowi, którym się opiekowałam stanął siusiak!:) jaki był zadowolony :D

Bąbelek lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wstaję rano to mam zapchany nos, ogólnie to jakieś skrzepy krwi i inne paskudztwa... też tak macie?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos dat to ja mam 29, ur.3 lutego ;) Mąż 1 luty-3 lata starszy. Imprezy urodzinowe zawsze wspólne :)

Ponoć dzieciaczki skorpiony są trudne w wychowaniu, tzn. się mają charakterek ;). Może się uda urodzić przed 23 października :P

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ