Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, piszecie tyle, że nie sposób Was nadrobić!
witam nową Mamuśkę!
Ja się zdecyduję chyba na Białego Jelenia, do higieny intymnej używam teraz Plivafem, ale nie wiem, czy można po porodzie:)
i tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chcę kupić jakiś prezent dla Męża jak się Ignaś urodzi:) wróci z porodówki i dostanie smsa, że coś na niego czeka, albo powiem mu przed wyjściem:) tylko...co?? myślałam o koszulce "Mów mi tato", ale to trochę mało oryginalnena necie piszą o spinkach do mankietów z Imieniem dziecka, lae on miewa spinki tylko na ślubach
a zaczął od naszego
no i nie wiem...
macie jakieś pomysły?
[/url]
[/url]
-
Mikejla wrote:[no włąśnie cholera jak na złosć gdzie indziej rosną kurna bujnie
ciekawe jak już bede mieć duży brzuchol to jak ja się ogole.......
Szczesliwa, przeslodki gucio jest, a jaki dziubek zrobil na pierwszej foci ... Sweeet
Zdjeciem jajcow zadna ze mna nie wygra
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Co do znaków to ja Byk mąż zresztą też
urodziłam się 13 maja w piatek:P dziwny przypadek hehe
Ja będę mieć kołyskę Mojżesza póki co na początek. Kuzynka mi pożyczy taką przenośną bo na kółkach porządna jest i na pewno z niej skorzystam. Choć łóżeczko tez juz mam rozłożone.
Ja po porodzie pamiętam jak dziś niczym nie smarowałam ,,Bożeny,, podmywałam szarym mydłem i naprawdę wszystko goiło się supernie ma co wydziwiać bo można więcej narobić szkody niż pożytku.
Ja w następnym tyg.będę juz kończyć pakować torbę do szpitala,zresztą juz mi brakuje tylko kilka rzeczy. Myślę to wszystko zamknąć w najbliższych dniach. Nie ma co czekać... bo jak widać różnie to bywa
Wózek będzie kupiony tylko później we wrześniu:)ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Dziewczyny, piszecie tyle, że nie sposób Was nadrobić!
witam nową Mamuśkę!
Ja się zdecyduję chyba na Białego Jelenia, do higieny intymnej używam teraz Plivafem, ale nie wiem, czy można po porodzie:)
i tak sobie ostatnio wymyśliłam, że chcę kupić jakiś prezent dla Męża jak się Ignaś urodzi:) wróci z porodówki i dostanie smsa, że coś na niego czeka, albo powiem mu przed wyjściem:) tylko...co?? myślałam o koszulce "Mów mi tato", ale to trochę mało oryginalnena necie piszą o spinkach do mankietów z Imieniem dziecka, lae on miewa spinki tylko na ślubach
a zaczął od naszego
no i nie wiem...
macie jakieś pomysły?
tak, mój mąż jak gadamy przez skype widzę, jak chleje herbate z mojego kubka który dostałam od rodziców na 21 urodziny z dedykacja dla mnie, stwierdziłam, że zamówię mu kubek z jakimś fajnym napisem, oczywiście tatusiowym -
Co do golenia pod brzuchem to powiem tak " na chybil trafil" co bedzie to bedzie, albo wczoraj sztuczke odkrylam ze moge co nieco dojrzec w odbiciu od sluchawki od prysznica
: D
A nogi juz od xx lat depilatorem jade, 10 min i z glowy na tydzien albo dwasiadam na podlodze i jazda
rah lubi tę wiadomość
-
Witaj Rah
agania wrote:Powiem Wam, że mnie też to zestresowało, że wrześniówka urodziła, od razu powiedziałam mężowi i mamie o tym i mówię, że muszę wcześniej spakować torbę do szpitala i we wrześniu muszę mieć wszystko gotowe i kupione, nic na październik nie zostawiam.
Co do pielęgnacji dziewczynek to mam większą wprawę niż u chłopców. Może któraś z was wie dokładniej czy przy pielęgnacji siusiaka odciąga się napletek? bo kurczę różne szkoły słyszałamNo i wiadomo przy zmianie pieluchy siusiak musi iść koniecznie na dół
Pamiętam jak się opiekowałam 2 latkiem. Przyszłam jak co dzień do niego, przebieram go z rana a jemu nagle siusiak stanął! A on zaczął się śmiaćbożeee nie zapomnę tego
Szczęśliwa, synuś superokazałe ma te klejnoty. Tatuś na pewno dumny
Ostatnio pisałyście o krupniku i w końcu go zrobiłam dzisiaj -
Jejjjku ale skrobiecie laseczki
Ja chyba zaopatrzę się w tego jelenia i zostane przy ziaji do hig intymnej
zobaczymy
Dziewczyny nie mówcie mi o goleniu bo dla mnie to droga przez mękę hahna dole na ślepaka a nogi to robie takie wygibasy, że stałabym się hitem internetu jakby ktoś to widział haha
A głowe mi myje mama bo cieżko mi się schylać a mycie głowy to u mnie około 25min jak nie dłużejjaroszka lubi tę wiadomość
-
o wyprawce i przygotowaniach to mi nie mówcie
bo TA CIPA GŁUPIA kolejnego meila wysłała żeby za te pieprzone meble zapłacić i za mieszkanie w ten weekend za sierpień - a jak wiecie kazałam mężowi składać wypowiedzenie, dziś ma wrócić z DOBRYMI WIADOMOŚCIAMI Z PRACY ILE MAMY KASY MIESIĘCZNIE i od tego bedzie zależeć czy przyjeżdząm tam czy zostaje tu o!
Termin przeprowadzki pokrywa się z moim terminem porodu, więc BĘDĘ HARDCOREM! ani pokoik nie będzie przygotowany, ani tymbardziej jaale same mnie namawiałyście i tego się trzymam, że teraz jest do dupy, ale za to będę silniejsza później.
A i napisałam tej CIPIE że tylko za meble jej nie zapłaciliśmy i może je sobie zabrać, a reszte spraw ma dzwonić do męża albo pisać bo ja jestem w polsce i jej wiadomości kosztują mnie dużo nerwów. SuczWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:50