Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, musicie pamiętać, że pomiary z USG nie są rzeczywiste w 100%! Wystarczy, że kursor przestawi o 1 mm i już waga o 100 gram może się zmienić, a długość wyjść poza normami. U nas w 25tc było udo na 23tc, a w 28 już wypadało na 29 co jest niemożliwe
Także nie panikujcie niepotrzebnie. Szkoda nerwów i naszych dzieci
Nam gin jeden zawsze powtarza, że te wymiary nie są idealne i nie ma co się do nich tak mocno przywiązywać.
Mikejla, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ZakręconaOna wrote:Osz w morde ale zescie się rozpisaly o tych zmianach terminow a Ja tylko tam machnelam: p
Stokrotka Ja dla bezpieczeństwa po poronieniu biorę nadal i lekarz sam daje:) a ciąża zdrowa mimo wszystko w każdym bądź razie dzięki za odpowiedz .
Zakręcona ja też po jednym poronieniu, mimo to nie miałam dłużej brać...
No nic, najważniejsze, że teraz wszystko dobrze z naszymi maluchami:*
-
Piszę ogólnie. Generalnie uważam, że lekarz nie powinien od razu wymyślać jakichś chorób czy zespołów, a potem mowić, żeby się nie martwić. Albo w jedną albo w drugą.
Zakocona, mi też nie mierzył na kontrolnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:50
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Moim zdaniem ta waga nie jest taka niska. Moj mial w 28t1d (o ile dobrze pamietam) 1200 i lekarka mowila ze duzy i przynajmniej tydz starszy wg pomiaru.ze jest w gornej granicy normy.zobacz sobie na wątek "waga dziecka" tam dziewczyny pisza ile ich dzieckommialo w danym tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:53
polkosia lubi tę wiadomość
-
mój ma niską dość wagę na swój wiek patrząc po waszych dzieciakach i oznaczeniu na kalendarzu BBF, i tylko się cieszę, że poród łatwiejszy może będzie i kloca nie urodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:51
ss lubi tę wiadomość
-
Jejku jesteście kochane i niezastąpione :* buuuziaki dla Was bo humor mam lepszy
wiecie mi było przykro ale co jej syn ma powiedzieć???olał to ale ja wiem że strasznie to zabolało...wierze że sprawiedliwość dopadnie i ją...
My już wróciliśmy od mamy a niedługo R wraca z pracy. Padam na twarz a nic nie robiłam. Dostałam w końcu zapro na ślub od kuzyna i wiedzą że nie gwarantuje że przyjdziemy. Zrozumienie było i jest ok. Ahhh no i tak wtedy sobie przypomniałam jak babka R mówiła że gdzie ja na wesele...że mnie pogięło chyba...ekhem ..wolałabym posiedzieć na weselu ze swoją rodziną niż z tymi pizdami dwoma.
I dostaliśmy ogórki kiszone od mojej kochanej mamyjutro ogórkowa mmmm
O wielkości dzidzi nic nie piszę bo guzik wiem -
Mika oglądam , jak co tydzień kochana
i wcinam popcorn.
Mika przez siostrę trochę dziś się splakalam bo powiedziała parę slow za dużo które mnie zabolaly ale nie chce dziś o tym mówić .
A sytuacja bardziej z sasoadami uwazam ze mnie rozchwiala emocjonalnie , właściciel juz był u nich i powiedział ze jeszcze raz zakłócić któreś z nich spróbuje mój spokoj to ich wypierdala bo ja jestem w ciąży a oni nie szanują no i ze on nie chce defastacji w domu !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 21:08
-
Laseczki normalnie nie idzie Was nadrobić
Ja dziś tez miałam lekka spine z mężem aż brzucho zaczął boleć ehh teraz odpoczywam
I musze Wam powiedzieć ze popadam w jeszcze większe kompleksy jak patrze na Wasze zdjęcia!
Babelku to możesz odetchnąć z ulgą ze wszystko ok! -
Nynusia nie możesz mieć kompleksów !
Wszystkie piękne być
Mika siły brak na opowiadanie kochana: *
Mnie dziś brzuch z nerw trochę bolal ale przeszło teraz takie dziwne uczucie mam w podbrzuszu ale nie bol , mały cos tam lekko się rusza dziś , ciągnęło mnie mocno przy pepku ale juz ok .agaton lubi tę wiadomość