X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałyście zdjęcie mojej psiny z tą spineczką?? obcięłam mu te włosy bo on ślepy jest przez nie i wpada na ściany i nie widzi z odległości... kiepski ze mnie fryzjer ale no kurde...czytałam że powinno się przyciąć :D

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona to samo i mnie dopadło jak się zestresuje tez mnie łapie bezdech ale po chwili polezenia przechodzi wiec u oby Tobie przeszło :*

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Wiecie, mojej koleżance lekarz nagadał, że dziecko ma guza w głowie i jak będzie się rozwijał dalej to dziecko nie przeżyje i już czarny scenariusz, żeby lepiej kładła się do szpitala i szykowała na skrobankę, a dwa tygodnie później ani śladu owego guza. A wyobraźcie sobie co ona przeżyła... Lekarze niektórzy to naprawdę mają nasrane.

no jakoś k.wa nie potrafię sobie tego wyobrazić :/

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia no masakra, nie wyobrażam sobie tego. Ładnie kobitce na psyche i stres padło. :/

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ty nic nie mów...:( u mnie pidobna troche sytuacja bo z koleji moja dotychczasowa ciąża to pozamaciczna taaaa jakby kto pytal.
    Dr stwierdził na poczatku: Nie ma co czekać trzeba jak najszybciej usunąć ciążę bo rozwali jajowód przyjdź w pon.po skierowanie do szpitala i usuniemy!
    Kuźwa ile się nawylam przez weekend to nikt mi nie zabierze :(

Fakt faktem lekarze...nieraz pokazują na co ich stać :( brak słów!
    A teraz rośnie mi w brzuszku moja wyczekiwana córeczka :*

Zakocona a twój mąż w ostatnim czasie to nie ma za dużo tych pępkowych? Ostatnio tez chyba byl...treningi to on ma niezłe. A ty pewnie w nerwach co.

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kluska się obudziła :) jejku, Wy też tak sie wzruszacie jak tak śmiesznie kopnie, fałduje itd.? bo ja to strasznie, zawsze ryczę :D

Bąbelek, lojkalojka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Polkosia ty nic nie mów...:( u mnie pidobna troche sytuacja bo z koleji moja dotychczasowa ciąża to pozamaciczna taaaa jakby kto pytal.
    Dr stwierdził na poczatku: Nie ma co czekać trzeba jak najszybciej usunąć ciążę bo rozwali jajowód przyjdź w pon.po skierowanie do szpitala i usuniemy!
    Kuźwa ile się nawylam przez weekend to nikt mi nie zabierze :(

Fakt faktem lekarze...nieraz pokazują na co ich stać :( brak słów!
    A teraz rośnie mi w brzuszku moja wyczekiwana córeczka :*

Zakocona a twój mąż w ostatnim czasie to nie ma za dużo tych pępkowych? Ostatnio tez chyba byl...treningi to on ma niezłe. A ty pewnie w nerwach co.
    Kochana moja znajoma miała taka sama akcje , lekarz stwierdził ze skrobanka bo pozamaciczna itp ! Ale ona zdolowana się nie dala , poszła do innego lekarza i okazalo się ze ok wszystko i urodziła w lipcu:)
    Polkosia nieźle , zjebany lekarz !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika momentami aż za bardzo haha: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde ale historie , BATTINKA o matko , biedna co ty musiała przejść :( no po prostu tylko iść do tego lekarza i go "obić" co za czlowiek... Najważniejsze ze teraz kruszynka rośnie ! A co się wyplakalas eh...

Kochane i padłam, wchodze tylko nadrabiac bo zaraz zasypiam !
    Do jutra laseczki milej nocki dla was i dzidziulkow :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już dosyć tych smutasów, było mineło tak? teraz każda odsłania brzuchol i patrzy :D

Mo_niczka lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka oczywiście polubiłam tylko ta część z happy endem jakby co ;)

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Wasze wszystkie brzuchy sa piękne, ale to az niemozliwe Zakrecona i Mikejla ze mamy ten sam termin!:) dlatego wstawilam :)
    A mam 157 cm, tez idzie w dupsko i nogiwnajwiecej.
    Ja też z tych niższych, ze 160cm mam, w dowodzie dodałam sobie chociaż centymetr żeby to jakoś wyglądało :D I jak kilogramy przybywają to też w dupsko i uda idzie :/
    no dobra w cycki też.
    Jak mi się kiedyś przytyło to mój mówił że mam murzyński tyłek. Teraz go nie komentuje i zastanawiam się dlaczego? może już nie ma większego określenia niż murzyński.. :D

agania lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek hahahaha. Mój mąż mówi na mnie beczulka z dojarami ale akurat zawsze powtarza ze te dojarami to on kocha i co to będzie jak on dzieci będzie za chwile je musiał oddać hahahaha

Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Ja też z tych niższych, ze 160cm mam, w dowodzie dodałam sobie chociaż centymetr żeby to jakoś wyglądało :D I jak kilogramy przybywają to też w dupsko i uda idzie :/
    no dobra w cycki też.
    Jak mi się kiedyś przytyło to mój mówił że mam murzyński tyłek. Teraz go nie komentuje i zastanawiam się dlaczego? może już nie ma większego określenia niż murzyński.. :D

Ja też dodałam 1 cm i w dowodzie 158 :D

Bąbelek lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenstwa z Was :*
    Koniec koniec smutasow

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, no właśnie chciałam twoją historię z początku ciąży przytoczyć, bo pamiętałam, jak pisałam do ciebie, żebyś zmieniła gina i na pewno wszystko jest ok :)
    Tak, dzisiaj są poprawiny tego pępkowego, o które się wkurzałam 2 tyg temu.. Ale dzisiaj jestem w super humorze, bo mam kotkę w ciąży i tylko o tym peplam z hodowcami, więc niech se tam pije :P :D

Bąbelek, no ja bym nie chciała, żeby on pępkowe zrobił, przylazł walący alkoholem do szpitala i/lub do domu, gdzie jest dziecko dopiero co właściwie urodzone. Jakoś mnie to nie kręci..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    no dobra w cycki też.

Hehe dobre babelek ;))
    A ja mam stracha dzis... tak mnie kluje w dole jakby szyjka a maly gmera kolo pachwiny i tak mega nisko go czuje jakby mi glowka na ta szyjke napieral...:/
    Ciesze sie tylko ze lekarz juz w pon i zobaczymy czy wszystko ok...

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona zgadzam się z Toba z ta ostatnia częścią .
    Mój D nie pije , raz serio na ruski rok łacinie desperadosa a takto nic , nie lubi zwyczajnie .
    Jak będzie w Pl to może jak będę w szpitalu za narodziny z moja mam drina strzela i wsio:) ale watpie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córcia ewidentnie polubiła pęcherz :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zakocona zgadzam się z Toba z ta ostatnia częścią .
    Mój D nie pije , raz serio na ruski rok łacinie desperadosa a takto nic , nie lubi zwyczajnie .
    Jak będzie w Pl to może jak będę w szpitalu za narodziny z moja mam drina strzela i wsio:) ale watpie

mam!! oprócz wad widzę i zaletĘ mojego D! on też nie lubi chlać!

‹‹ 1531 1532 1533 1534 1535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ