X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałyście zdjęcie mojej psiny z tą spineczką?? obcięłam mu te włosy bo on ślepy jest przez nie i wpada na ściany i nie widzi z odległości... kiepski ze mnie fryzjer ale no kurde...czytałam że powinno się przyciąć :D

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona to samo i mnie dopadło jak się zestresuje tez mnie łapie bezdech ale po chwili polezenia przechodzi wiec u oby Tobie przeszło :*

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Wiecie, mojej koleżance lekarz nagadał, że dziecko ma guza w głowie i jak będzie się rozwijał dalej to dziecko nie przeżyje i już czarny scenariusz, żeby lepiej kładła się do szpitala i szykowała na skrobankę, a dwa tygodnie później ani śladu owego guza. A wyobraźcie sobie co ona przeżyła... Lekarze niektórzy to naprawdę mają nasrane.

no jakoś k.wa nie potrafię sobie tego wyobrazić :/

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia no masakra, nie wyobrażam sobie tego. Ładnie kobitce na psyche i stres padło. :/

atdc6iyehd9qphks.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ty nic nie mów...:( u mnie pidobna troche sytuacja bo z koleji moja dotychczasowa ciąża to pozamaciczna taaaa jakby kto pytal.
    Dr stwierdził na poczatku: Nie ma co czekać trzeba jak najszybciej usunąć ciążę bo rozwali jajowód przyjdź w pon.po skierowanie do szpitala i usuniemy!
    Kuźwa ile się nawylam przez weekend to nikt mi nie zabierze :(

Fakt faktem lekarze...nieraz pokazują na co ich stać :( brak słów!
    A teraz rośnie mi w brzuszku moja wyczekiwana córeczka :*

Zakocona a twój mąż w ostatnim czasie to nie ma za dużo tych pępkowych? Ostatnio tez chyba byl...treningi to on ma niezłe. A ty pewnie w nerwach co.

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kluska się obudziła :) jejku, Wy też tak sie wzruszacie jak tak śmiesznie kopnie, fałduje itd.? bo ja to strasznie, zawsze ryczę :D

Bąbelek, lojkalojka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Polkosia ty nic nie mów...:( u mnie pidobna troche sytuacja bo z koleji moja dotychczasowa ciąża to pozamaciczna taaaa jakby kto pytal.
    Dr stwierdził na poczatku: Nie ma co czekać trzeba jak najszybciej usunąć ciążę bo rozwali jajowód przyjdź w pon.po skierowanie do szpitala i usuniemy!
    Kuźwa ile się nawylam przez weekend to nikt mi nie zabierze :(

Fakt faktem lekarze...nieraz pokazują na co ich stać :( brak słów!
    A teraz rośnie mi w brzuszku moja wyczekiwana córeczka :*

Zakocona a twój mąż w ostatnim czasie to nie ma za dużo tych pępkowych? Ostatnio tez chyba byl...treningi to on ma niezłe. A ty pewnie w nerwach co.
    Kochana moja znajoma miała taka sama akcje , lekarz stwierdził ze skrobanka bo pozamaciczna itp ! Ale ona zdolowana się nie dala , poszła do innego lekarza i okazalo się ze ok wszystko i urodziła w lipcu:)
    Polkosia nieźle , zjebany lekarz !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika momentami aż za bardzo haha: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde ale historie , BATTINKA o matko , biedna co ty musiała przejść :( no po prostu tylko iść do tego lekarza i go "obić" co za czlowiek... Najważniejsze ze teraz kruszynka rośnie ! A co się wyplakalas eh...

Kochane i padłam, wchodze tylko nadrabiac bo zaraz zasypiam !
    Do jutra laseczki milej nocki dla was i dzidziulkow :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już dosyć tych smutasów, było mineło tak? teraz każda odsłania brzuchol i patrzy :D

Mo_niczka lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka oczywiście polubiłam tylko ta część z happy endem jakby co ;)

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Wasze wszystkie brzuchy sa piękne, ale to az niemozliwe Zakrecona i Mikejla ze mamy ten sam termin!:) dlatego wstawilam :)
    A mam 157 cm, tez idzie w dupsko i nogiwnajwiecej.
    Ja też z tych niższych, ze 160cm mam, w dowodzie dodałam sobie chociaż centymetr żeby to jakoś wyglądało :D I jak kilogramy przybywają to też w dupsko i uda idzie :/
    no dobra w cycki też.
    Jak mi się kiedyś przytyło to mój mówił że mam murzyński tyłek. Teraz go nie komentuje i zastanawiam się dlaczego? może już nie ma większego określenia niż murzyński.. :D

agania lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek hahahaha. Mój mąż mówi na mnie beczulka z dojarami ale akurat zawsze powtarza ze te dojarami to on kocha i co to będzie jak on dzieci będzie za chwile je musiał oddać hahahaha

Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Ja też z tych niższych, ze 160cm mam, w dowodzie dodałam sobie chociaż centymetr żeby to jakoś wyglądało :D I jak kilogramy przybywają to też w dupsko i uda idzie :/
    no dobra w cycki też.
    Jak mi się kiedyś przytyło to mój mówił że mam murzyński tyłek. Teraz go nie komentuje i zastanawiam się dlaczego? może już nie ma większego określenia niż murzyński.. :D

Ja też dodałam 1 cm i w dowodzie 158 :D

Bąbelek lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenstwa z Was :*
    Koniec koniec smutasow

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, no właśnie chciałam twoją historię z początku ciąży przytoczyć, bo pamiętałam, jak pisałam do ciebie, żebyś zmieniła gina i na pewno wszystko jest ok :)
    Tak, dzisiaj są poprawiny tego pępkowego, o które się wkurzałam 2 tyg temu.. Ale dzisiaj jestem w super humorze, bo mam kotkę w ciąży i tylko o tym peplam z hodowcami, więc niech se tam pije :P :D

Bąbelek, no ja bym nie chciała, żeby on pępkowe zrobił, przylazł walący alkoholem do szpitala i/lub do domu, gdzie jest dziecko dopiero co właściwie urodzone. Jakoś mnie to nie kręci..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    no dobra w cycki też.

Hehe dobre babelek ;))
    A ja mam stracha dzis... tak mnie kluje w dole jakby szyjka a maly gmera kolo pachwiny i tak mega nisko go czuje jakby mi glowka na ta szyjke napieral...:/
    Ciesze sie tylko ze lekarz juz w pon i zobaczymy czy wszystko ok...

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona zgadzam się z Toba z ta ostatnia częścią .
    Mój D nie pije , raz serio na ruski rok łacinie desperadosa a takto nic , nie lubi zwyczajnie .
    Jak będzie w Pl to może jak będę w szpitalu za narodziny z moja mam drina strzela i wsio:) ale watpie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córcia ewidentnie polubiła pęcherz :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Zakocona zgadzam się z Toba z ta ostatnia częścią .
    Mój D nie pije , raz serio na ruski rok łacinie desperadosa a takto nic , nie lubi zwyczajnie .
    Jak będzie w Pl to może jak będę w szpitalu za narodziny z moja mam drina strzela i wsio:) ale watpie

mam!! oprócz wad widzę i zaletĘ mojego D! on też nie lubi chlać!

‹‹ 1531 1532 1533 1534 1535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ