X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!

Dzięki dziewczyny. Moja ostatnio ma.faze na zebra i żołądek pęcherz oodpuscila sobie więc nie siusiam tak często. A jak mi się chce śmiać jak ma czkawke bo buzka na dole wiec czuje ta jej czkawke w kroku hehe

stokrotka25 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 07:55

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana przede wszystkim się nie denerwuj bo dzidziuś tez się denerwuje. Pamiętaj ze dla niego teraz żyjesz i musisz dbać o siebie.
    Może go coś w dupke ugryzlo? Mój tak ma jak go coś w dupke ugryzie to jest złośliwy i do mnie :/ takie te chłopy są. ..;/ wiesz wydaje.mi się się ze najprościej to po prostu traktować go jak powietrze szybko mu przejdzie jak coś będzie chciał np obiad u mnie to działa. .

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona widzę ze wyedytowalas ale zdarzylam przeczytać kochana

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski na mamisima są szumisie w promocji i jeszcze przesyłka gratis !

ss lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa post mi zniknął: /
    A chciałam edytować bo dopisać cos i jeblo eh trudno .
    Mniej zawracania Wam głowy

Kochana no może , te chłopy takie durne są: (
    A mnie ciężko sama wiesz ze jest nie denerwowac się: ( eh zdrzemne się bo malo spalam i tak a moze nerwy mi przejdą całkowicie w śnie :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź połóż się i myśl o dzidziusiu mnie to pomaga!! :*

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nynusia :*

Kuzwa te suwaczki to o kant dupy można potluc !
    Od dwóch dni pokazuje mi , ze 2 miesiące i 4 tygodnie do TP zostało , od dwóch dni juz ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:08

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mialam dac znac po wizycie u diabetologa :)
    Wg norm cukrzyce mam, jednak pani dr mowila, ze normy lekko przekraczam i jak jej powiedzialam, ze kolacje zjadlam miedzy 20-21 i to w dodatku spory kawalek szarlotki i kubek mleka, to sie zaczela smiac :P no i nie chciala mi fundowac jeszcze raz glukozy 75g, a kazala tylko zrobic glikemie krwi, dala glukometr, bo zeby sie nie zastanawiac, czy ta cukrzyca jest, czy nie. Mam mierzyc i jesc wszystko oprocz slodyczy i z mlekiem uwazac.

Poki co to po normalnym jedzeniu mam cukier taki, jak moj tato na czczo ;P norm nie przekraczam, wiec ta szarlotka mi wyniki zalatwila rowno ;P

A teraz jade na usg 3trym, trzymajcie kciuki za moja wiercipiete :) :)

ola.321, agaton, annggela, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green to w sumie super wiadomość ! :)
    Kciukam ! Daj znać po:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green trzymamy kciuki!

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Hehe dobre babelek ;))
    A ja mam stracha dzis... tak mnie kluje w dole jakby szyjka a maly gmera kolo pachwiny i tak mega nisko go czuje jakby mi glowka na ta szyjke napieral...:/
    Ciesze sie tylko ze lekarz juz w pon i zobaczymy czy wszystko ok...
    Sprawdzisz w poniedziałek i na pewno będzie dobrze! Nie ma się co martwić na zapas. :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green trzymam kciuki! Daj znać po:)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Zelma Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dwa pytania z cyklu - kto podpowie/doradzi ;))

1. Olejek migdałowy -> do masażu krocza, podobno najlepiej z witaminą E. Gdzie się coś takiego kupuje, jakieś konkretne marki?

2. USG 3D/4D z nagrywaniem na płytę CD - gdzie fajny lekarz w Warszawie? Ile za takie USG płaciłyście?
    Do tej pory robiłam tylko 2D, ale myślę nad zrobieniem 3D/4D, nawet nie tyle jako badanie medyczne tylko żeby pamiątka była.

Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi ;)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zelma, dr Bartkowiak w Babka Medica robi piękne zdjęcia i film w 3D. Pokazuje naprawdę bardzo długo :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy tekst dnia wczorajszego: "Jebal ja ten pies co zostawia Ci pod drzwiami !!!" Autor Zakrecona
    Wczoraj o 12 Was nadrabialam i jak to zobaczyłam to padlam :D Hahaha Zak bez Ciebie i Twoch tekstów to nie byłoby to samo!
    Uwielbiam Cię :*

Paulla strasznie współczuje przeżyć, ale wiesz co jest tego jedna dobra strona...... przynajmniej tak Ci baba wyrobi "twarda dupę", ze juz nic nie bedzie w stanie Cię złamać.....to co powiedziała to ludzkie pojęcie przechodzi....ja wymieklam, bez kitu nie wierze, ze własna matka moze tak powiedzieć....trzymaj sie :*

Szczęśliwa dziękuje, ze pytasz! Tak wczoraj juz sie zdecydowanie lepiej czułam :) na szczęście to był chwilowy spadek formy!
    Szalejesz widzę w tej PL ! Dobrze korzystaj ile wlezie!!!!

Muszę sprawdzić co tam jeszcze pisalyscie ;)

ZW

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    a nas jest tu więcej i każda trzyma kciuki i dobrze życzy, więc nieteściówka nie ma szans :)

a poza tym Zakręt lubie sie napierdalać, jaroszka też coś tam wspominała że komuś by zajebała, ja też już mam troche na koncie więc jak tylko się rozpakujemy a ona się nie uspokoi to gang październikówek ją dojedzie :D

Mika następna !!!! Hahaha gang z nas zrobiła :)
    Wariatka :*

Ps. Jak bedzie trzeba to jasne, ze dojadę starsza Panią, lubię wkurwiac mochery!!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1 zdjecia rewelacja! Tez bede robić sesje, ale za miesiąc, chce miec jeszcze większy brzuchol.
    Bedą rowniez w negliżu,ale tylko góra, bo gałki bede miała.

Bąbelek Twój brzucho uroczy!

Rozmawialyscie o TP, ja z miesiączki mam 28.10, ale na usg w 16 tygodniu gość mi wyliczył 24.10, wiec tego sie trzymam, bo na każdym usg mały jest starszy kilka dni, a nawet łeb ma 10 dni większy. Zobaczymy ci powie Pietrasik na usg 3try.

polkosia, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Pietrasik mówił, żeby trzymać się terminu z pierwszego, dużego USG.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra juz jestem na bieżąco....

Zak dzisiaj lepiej? Pisałas wczoraj o tych bezdechach i etc....?

Zazdroszczę Wan, ze Wasi partnerzy nie przepadają za alkoholem....niestety moj uwielbia piwo i pije często, do tego w weekendy wino, a z kumplami wódka tez nie pogardzi....to jest moja najwieksza bolączka.....i jego najwieksza wada....ja ciagle na to narzekam, chodzę za nim i gadam mu...on ma mnie dość i czasem to wiem, ze sie nawet ukrywa z tym piciem zebymmmu tylko nie gadala...a odzywki ma takie dziecinne, ze masakra....np. Wszyscy piją , albo inni piją codzienniei i ćpają, wcale nie pie duzo ani często! ( taa jasne...co weekend od piątku do niedzieli). Najgorsze w tym wszystki jest to, ze ja jestem strasznie na to wyczulona, bo moj ojciec jest alkoholikiem i pamietam jego początki, tez piwko popijał....dodatkowo matka mojego męża to rowniez alkoholik....co miesiąc kurwa przepija emeryturę...od pół roku nas na obiad zaprasza, ale tylko gada, a jakoś zrobić nie moze, a siedzi na dupie w domu i ogląda nim stop tv....teść pracuje, wiec czasem nie ma jej jak upilnował....generalnie nie jest kolorowo....dziecka jej napewno nie zostawię, bo jeszcze jara jak smok w tym ich mieszkanku....jebie zawsze, nawet przy mnie sie nie hanuja z paleniem...
    Noooo to sie wygadalam uhhhh

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ