X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!

Dzięki dziewczyny. Moja ostatnio ma.faze na zebra i żołądek pęcherz oodpuscila sobie więc nie siusiam tak często. A jak mi się chce śmiać jak ma czkawke bo buzka na dole wiec czuje ta jej czkawke w kroku hehe

stokrotka25 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 07:55

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana przede wszystkim się nie denerwuj bo dzidziuś tez się denerwuje. Pamiętaj ze dla niego teraz żyjesz i musisz dbać o siebie.
    Może go coś w dupke ugryzlo? Mój tak ma jak go coś w dupke ugryzie to jest złośliwy i do mnie :/ takie te chłopy są. ..;/ wiesz wydaje.mi się się ze najprościej to po prostu traktować go jak powietrze szybko mu przejdzie jak coś będzie chciał np obiad u mnie to działa. .

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona widzę ze wyedytowalas ale zdarzylam przeczytać kochana

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski na mamisima są szumisie w promocji i jeszcze przesyłka gratis !

ss lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa post mi zniknął: /
    A chciałam edytować bo dopisać cos i jeblo eh trudno .
    Mniej zawracania Wam głowy

Kochana no może , te chłopy takie durne są: (
    A mnie ciężko sama wiesz ze jest nie denerwowac się: ( eh zdrzemne się bo malo spalam i tak a moze nerwy mi przejdą całkowicie w śnie :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź połóż się i myśl o dzidziusiu mnie to pomaga!! :*

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Nynusia :*

Kuzwa te suwaczki to o kant dupy można potluc !
    Od dwóch dni pokazuje mi , ze 2 miesiące i 4 tygodnie do TP zostało , od dwóch dni juz ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:08

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) mialam dac znac po wizycie u diabetologa :)
    Wg norm cukrzyce mam, jednak pani dr mowila, ze normy lekko przekraczam i jak jej powiedzialam, ze kolacje zjadlam miedzy 20-21 i to w dodatku spory kawalek szarlotki i kubek mleka, to sie zaczela smiac :P no i nie chciala mi fundowac jeszcze raz glukozy 75g, a kazala tylko zrobic glikemie krwi, dala glukometr, bo zeby sie nie zastanawiac, czy ta cukrzyca jest, czy nie. Mam mierzyc i jesc wszystko oprocz slodyczy i z mlekiem uwazac.

Poki co to po normalnym jedzeniu mam cukier taki, jak moj tato na czczo ;P norm nie przekraczam, wiec ta szarlotka mi wyniki zalatwila rowno ;P

A teraz jade na usg 3trym, trzymajcie kciuki za moja wiercipiete :) :)

ola.321, agaton, annggela, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green to w sumie super wiadomość ! :)
    Kciukam ! Daj znać po:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green trzymamy kciuki!

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Hehe dobre babelek ;))
    A ja mam stracha dzis... tak mnie kluje w dole jakby szyjka a maly gmera kolo pachwiny i tak mega nisko go czuje jakby mi glowka na ta szyjke napieral...:/
    Ciesze sie tylko ze lekarz juz w pon i zobaczymy czy wszystko ok...
    Sprawdzisz w poniedziałek i na pewno będzie dobrze! Nie ma się co martwić na zapas. :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green trzymam kciuki! Daj znać po:)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Zelma Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dwa pytania z cyklu - kto podpowie/doradzi ;))

1. Olejek migdałowy -> do masażu krocza, podobno najlepiej z witaminą E. Gdzie się coś takiego kupuje, jakieś konkretne marki?

2. USG 3D/4D z nagrywaniem na płytę CD - gdzie fajny lekarz w Warszawie? Ile za takie USG płaciłyście?
    Do tej pory robiłam tylko 2D, ale myślę nad zrobieniem 3D/4D, nawet nie tyle jako badanie medyczne tylko żeby pamiątka była.

Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi ;)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zelma, dr Bartkowiak w Babka Medica robi piękne zdjęcia i film w 3D. Pokazuje naprawdę bardzo długo :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy tekst dnia wczorajszego: "Jebal ja ten pies co zostawia Ci pod drzwiami !!!" Autor Zakrecona
    Wczoraj o 12 Was nadrabialam i jak to zobaczyłam to padlam :D Hahaha Zak bez Ciebie i Twoch tekstów to nie byłoby to samo!
    Uwielbiam Cię :*

Paulla strasznie współczuje przeżyć, ale wiesz co jest tego jedna dobra strona...... przynajmniej tak Ci baba wyrobi "twarda dupę", ze juz nic nie bedzie w stanie Cię złamać.....to co powiedziała to ludzkie pojęcie przechodzi....ja wymieklam, bez kitu nie wierze, ze własna matka moze tak powiedzieć....trzymaj sie :*

Szczęśliwa dziękuje, ze pytasz! Tak wczoraj juz sie zdecydowanie lepiej czułam :) na szczęście to był chwilowy spadek formy!
    Szalejesz widzę w tej PL ! Dobrze korzystaj ile wlezie!!!!

Muszę sprawdzić co tam jeszcze pisalyscie ;)

ZW

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    a nas jest tu więcej i każda trzyma kciuki i dobrze życzy, więc nieteściówka nie ma szans :)

a poza tym Zakręt lubie sie napierdalać, jaroszka też coś tam wspominała że komuś by zajebała, ja też już mam troche na koncie więc jak tylko się rozpakujemy a ona się nie uspokoi to gang październikówek ją dojedzie :D

Mika następna !!!! Hahaha gang z nas zrobiła :)
    Wariatka :*

Ps. Jak bedzie trzeba to jasne, ze dojadę starsza Panią, lubię wkurwiac mochery!!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1 zdjecia rewelacja! Tez bede robić sesje, ale za miesiąc, chce miec jeszcze większy brzuchol.
    Bedą rowniez w negliżu,ale tylko góra, bo gałki bede miała.

Bąbelek Twój brzucho uroczy!

Rozmawialyscie o TP, ja z miesiączki mam 28.10, ale na usg w 16 tygodniu gość mi wyliczył 24.10, wiec tego sie trzymam, bo na każdym usg mały jest starszy kilka dni, a nawet łeb ma 10 dni większy. Zobaczymy ci powie Pietrasik na usg 3try.

polkosia, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Pietrasik mówił, żeby trzymać się terminu z pierwszego, dużego USG.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra juz jestem na bieżąco....

Zak dzisiaj lepiej? Pisałas wczoraj o tych bezdechach i etc....?

Zazdroszczę Wan, ze Wasi partnerzy nie przepadają za alkoholem....niestety moj uwielbia piwo i pije często, do tego w weekendy wino, a z kumplami wódka tez nie pogardzi....to jest moja najwieksza bolączka.....i jego najwieksza wada....ja ciagle na to narzekam, chodzę za nim i gadam mu...on ma mnie dość i czasem to wiem, ze sie nawet ukrywa z tym piciem zebymmmu tylko nie gadala...a odzywki ma takie dziecinne, ze masakra....np. Wszyscy piją , albo inni piją codzienniei i ćpają, wcale nie pie duzo ani często! ( taa jasne...co weekend od piątku do niedzieli). Najgorsze w tym wszystki jest to, ze ja jestem strasznie na to wyczulona, bo moj ojciec jest alkoholikiem i pamietam jego początki, tez piwko popijał....dodatkowo matka mojego męża to rowniez alkoholik....co miesiąc kurwa przepija emeryturę...od pół roku nas na obiad zaprasza, ale tylko gada, a jakoś zrobić nie moze, a siedzi na dupie w domu i ogląda nim stop tv....teść pracuje, wiec czasem nie ma jej jak upilnował....generalnie nie jest kolorowo....dziecka jej napewno nie zostawię, bo jeszcze jara jak smok w tym ich mieszkanku....jebie zawsze, nawet przy mnie sie nie hanuja z paleniem...
    Noooo to sie wygadalam uhhhh

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1533 1534 1535 1536 1537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ