Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki!
Dzięki dziewczyny. Moja ostatnio ma.faze na zebra i żołądek pęcherz oodpuscila sobie więc nie siusiam tak często. A jak mi się chce śmiać jak ma czkawke bo buzka na dole wiec czuje ta jej czkawke w kroku hehe
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Kochana przede wszystkim się nie denerwuj bo dzidziuś tez się denerwuje. Pamiętaj ze dla niego teraz żyjesz i musisz dbać o siebie.
Może go coś w dupke ugryzlo? Mój tak ma jak go coś w dupke ugryzie to jest złośliwy i do mnietakie te chłopy są. ..;/ wiesz wydaje.mi się się ze najprościej to po prostu traktować go jak powietrze szybko mu przejdzie jak coś będzie chciał np obiad u mnie to działa. .
-
Kurwa post mi zniknął: /
A chciałam edytować bo dopisać cos i jeblo eh trudno .
Mniej zawracania Wam głowy
Kochana no może , te chłopy takie durne są: (
A mnie ciężko sama wiesz ze jest nie denerwowac się: ( eh zdrzemne się bo malo spalam i tak a moze nerwy mi przejdą całkowicie w śnie :p -
nick nieaktualnyHej
mialam dac znac po wizycie u diabetologa
Wg norm cukrzyce mam, jednak pani dr mowila, ze normy lekko przekraczam i jak jej powiedzialam, ze kolacje zjadlam miedzy 20-21 i to w dodatku spory kawalek szarlotki i kubek mleka, to sie zaczela smiacno i nie chciala mi fundowac jeszcze raz glukozy 75g, a kazala tylko zrobic glikemie krwi, dala glukometr, bo zeby sie nie zastanawiac, czy ta cukrzyca jest, czy nie. Mam mierzyc i jesc wszystko oprocz slodyczy i z mlekiem uwazac.
Poki co to po normalnym jedzeniu mam cukier taki, jak moj tato na czczo ;P norm nie przekraczam, wiec ta szarlotka mi wyniki zalatwila rowno ;P
A teraz jade na usg 3trym, trzymajcie kciuki za moja wiercipieteola.321, agaton, annggela, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Hehe dobre babelek
)
A ja mam stracha dzis... tak mnie kluje w dole jakby szyjka a maly gmera kolo pachwiny i tak mega nisko go czuje jakby mi glowka na ta szyjke napieral...
Ciesze sie tylko ze lekarz juz w pon i zobaczymy czy wszystko ok...
-
Dziewczynki, dwa pytania z cyklu - kto podpowie/doradzi
)
1. Olejek migdałowy -> do masażu krocza, podobno najlepiej z witaminą E. Gdzie się coś takiego kupuje, jakieś konkretne marki?
2. USG 3D/4D z nagrywaniem na płytę CD - gdzie fajny lekarz w Warszawie? Ile za takie USG płaciłyście?
Do tej pory robiłam tylko 2D, ale myślę nad zrobieniem 3D/4D, nawet nie tyle jako badanie medyczne tylko żeby pamiątka była.
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi -
No i mamy tekst dnia wczorajszego: "Jebal ja ten pies co zostawia Ci pod drzwiami !!!" Autor Zakrecona
Wczoraj o 12 Was nadrabialam i jak to zobaczyłam to padlamHahaha Zak bez Ciebie i Twoch tekstów to nie byłoby to samo!
Uwielbiam Cię :*
Paulla strasznie współczuje przeżyć, ale wiesz co jest tego jedna dobra strona...... przynajmniej tak Ci baba wyrobi "twarda dupę", ze juz nic nie bedzie w stanie Cię złamać.....to co powiedziała to ludzkie pojęcie przechodzi....ja wymieklam, bez kitu nie wierze, ze własna matka moze tak powiedzieć....trzymaj sie :*
Szczęśliwa dziękuje, ze pytasz! Tak wczoraj juz sie zdecydowanie lepiej czułamna szczęście to był chwilowy spadek formy!
Szalejesz widzę w tej PL ! Dobrze korzystaj ile wlezie!!!!
Muszę sprawdzić co tam jeszcze pisalyscie
ZWZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:a nas jest tu więcej i każda trzyma kciuki i dobrze życzy, więc nieteściówka nie ma szans
a poza tym Zakręt lubie sie napierdalać, jaroszka też coś tam wspominała że komuś by zajebała, ja też już mam troche na koncie więc jak tylko się rozpakujemy a ona się nie uspokoi to gang październikówek ją dojedzie
Mika następna !!!! Hahaha gang z nas zrobiła
Wariatka :*
Ps. Jak bedzie trzeba to jasne, ze dojadę starsza Panią, lubię wkurwiac mochery!!!! -
Paula1 zdjecia rewelacja! Tez bede robić sesje, ale za miesiąc, chce miec jeszcze większy brzuchol.
Bedą rowniez w negliżu,ale tylko góra, bo gałki bede miała.
Bąbelek Twój brzucho uroczy!
Rozmawialyscie o TP, ja z miesiączki mam 28.10, ale na usg w 16 tygodniu gość mi wyliczył 24.10, wiec tego sie trzymam, bo na każdym usg mały jest starszy kilka dni, a nawet łeb ma 10 dni większy. Zobaczymy ci powie Pietrasik na usg 3try.
polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Dobra juz jestem na bieżąco....
Zak dzisiaj lepiej? Pisałas wczoraj o tych bezdechach i etc....?
Zazdroszczę Wan, ze Wasi partnerzy nie przepadają za alkoholem....niestety moj uwielbia piwo i pije często, do tego w weekendy wino, a z kumplami wódka tez nie pogardzi....to jest moja najwieksza bolączka.....i jego najwieksza wada....ja ciagle na to narzekam, chodzę za nim i gadam mu...on ma mnie dość i czasem to wiem, ze sie nawet ukrywa z tym piciem zebymmmu tylko nie gadala...a odzywki ma takie dziecinne, ze masakra....np. Wszyscy piją , albo inni piją codzienniei i ćpają, wcale nie pie duzo ani często! ( taa jasne...co weekend od piątku do niedzieli). Najgorsze w tym wszystki jest to, ze ja jestem strasznie na to wyczulona, bo moj ojciec jest alkoholikiem i pamietam jego początki, tez piwko popijał....dodatkowo matka mojego męża to rowniez alkoholik....co miesiąc kurwa przepija emeryturę...od pół roku nas na obiad zaprasza, ale tylko gada, a jakoś zrobić nie moze, a siedzi na dupie w domu i ogląda nim stop tv....teść pracuje, wiec czasem nie ma jej jak upilnował....generalnie nie jest kolorowo....dziecka jej napewno nie zostawię, bo jeszcze jara jak smok w tym ich mieszkanku....jebie zawsze, nawet przy mnie sie nie hanuja z paleniem...
Noooo to sie wygadalam uhhhh