Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb3468234f0e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73faa2487b7d.jpg
A to my dzisiajZakręconaOna, onka, zakocona, lojkalojka, PauLLa, rah, Lexie, stokrotka25, paula1, Bąbelek, agaton, ola.321, dodinka lubią tę wiadomość
-
Mika to samo chciałam napisać ! Mój syn kocha mamusi pęcherz !
A co do picia alkoholu tez uważam ze to duży plus , nie jest dretwy ale nie pija bo nie lubi:) a pozatym jest zapalonym kulturysta i dla niego ta!ie rzeczy przy treningach do gówno .
Za to Ja lubię pić i imprezowac i o:) haha -
Witajcie wieczorowa pora !
Wpadlam , poczytalam i uciekam . Zmeczona jestem po tygodniu .
Dzis tez mam jakis markotny dzien i do tego tak brzuch mnie w robocie rozbolal ,ze jak wrocilam do domu to usnelam i obudzilam sie o 20 . Ale juz spowrotem leze w wyrku i czekam , az moj laskawy ksieciunio przyjdzie wymasowac mi stopy kremikiem .Cos mi sie chyba nalezy
A tak wogole to macie piekne te brzuchyCo jeden to ladniejszy i takie roznorodne .
A mialam sie zapytac caly dzien mam w jednym cycku dziwne uczucie jakby ktos mi szpilki wbijal . Czy to nrmalne ?
PS Wlasnie zaczelo padac u mnie po dwoch miesiacach suszyjupi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 23:26
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ZakręconaOna wrote:Rah kurcze przerabane macie z tymi lozyskami , a jakoś inaczej je czujecie ?
Z tego co czytałam, to tylko lozysko umiejscowione na przedniej ścianie (ja mam na boczno-tylnej) inaczej czuć, bo pozniej sie czuje ruchy dziecka i sa mniej wyraźne. Tak to chyba nie ma roznicy czy ono jest przyrośnięte 10cm wyżej czy niżej bo i tak zajmuje potem cała macice. A Ty czujesz gdzie masz przyrośnięte lozysko?hehehe
Jedyne co, to jak lozysko było przodujące (zakrywalo szyjke macicy) to czułam ciągniecie i pobolewanie w doje brzucha, tak nisko na linii włosów i niżej. Cały poziomy pas mnie tak pobolewal, kłuł, troche jak na @ czasami.
Teraz tez tam czasem cos czuje jak za duzo chodzę, ale to raczej taki tępy bol niz gwałtowny, taki dyskomfort i wtedy chodzę bardziej zgięta bo mam wrazenie ze sie tam za bardzo rozciąga. -
Aha w ten sposób , kuzwa dziwna przypadłość .
Ja mam łożysko od poczatku na przedniej ścianie i jedynie jak je odczuwam to jak pulsuje tylko .
Ja mimo przedniego łożyska pierwsze ruchy te pierwsze z pierwszych poczulam w 14 tyg , później w 16 i 18 zaczęło się rozkrecac a teraz to juz mały się aż wypycha .
rah lubi tę wiadomość
-
Hejo, jak zwykle pobudka po 5
fajne te wasze brzuszki, czytałam przed snem wasze posty i juz nic nie pamietam , coś o wrednej teściowej pauli:) Ekmmmm współczuje w poprzednim związku miałam tak samo a nawet gorzej cała rodzine ! Tak chujowa ze szkoda gadać
A my byliśmy u znajomych tak sie uśmiałam ze co chwile skurcz mnie łapałnie wiem czy mówiłam wam, mojego męża syn 7 letni u nas jest , na miesiąc przyleciał. Ci znajomi maja 3 kocięta trzy miesięczne i próbują komus oddać, wiec pytali sie małego czy kotka nie chce
oj ile myśmy sie nasłuchali ze on kotka chce, nie lubię kotów wiec nie ma opcji, szkoda mi sie go zrobiło
No trudno młody jest rozpieszczony i on wszystko chce, niech mamę namawia.