Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka no właśnie wydaje mi się ze w III trymestrze będzie wiadomo jak to z terminem porodu będzie. Im bliżej tym więcej wiemy.
Aaa właśnie ja to się dziś witam w III trymestrze i 7 miesiącu!!Nynusia, agaton, PauLLa, annggela, paula1, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Uuu nie zostawiłabym z taką teściowa swojego dziecka. Tym bardziej ze pali, popija..
Mój teściu pali ale wychodzi na balkon. Jeśli na dzialce jesteśmy to idzie dalej zapalić jak siedzę na tarasie. Hmm a mój tata jak się dowiedział rok temu o pierwszym wnuczku to rzucił fajki a palił dobre 20 lat.agaton lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, bo widocznie u Pietrasika termin ci się nie zmienił. Chodzi o genetyczne USG, to I trymestru. Pietrasik mówił mi w czw że to USG się liczy, ew to USG II trymestru (jak ktoś nie ma mierzonego dziecka wcześniej). Mi nic nie mówił, znaczy, że termin mi się zgadza z OM po prostu
Bąbelek, dawałam artykuły i to nieprawda. Dziecko raz będzie większe raz mniejsze, bo się różnie rozwija. Pytałam się ciebie czy wiesz na jakiej podstawie ci zmieniono o 2 (!) tyg TP. Przecież wiesz, kiedy miałaś owulacje i co dzieciak o 2 tyg bardziej rozwinięty? W jaki sposób? Wszystko czy tylko 1 parametr?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 10:17
-
Bąbelek wrote:Uuu nie zostawiłabym z taką teściowa swojego dziecka. Tym bardziej ze pali, popija..
Mój teściu pali ale wychodzi na balkon. Jeśli na dzialce jesteśmy to idzie dalej zapalić jak siedzę na tarasie. Hmm a mój tata jak się dowiedział rok temu o pierwszym wnuczku to rzucił fajki a palił dobre 20 lat.
Wow, ale tatuś kochany
Teściowie nie maja balkonu, wiec pala w kuchni przy otwartym oknie, ale i tak wszystko do mnie leci, bo salon jest na przestrzał z kuchnia....dlatego nie jeżdzę do nich....bardzo rzadko. -
Współczuję alkoholików. Straszne to jest. Moj L też lubi piwko sobie popić albo whisky z cola, jak w domu jest. Ja go ochrzaniam za to, że po co itp. Przynajmmiej fajki rzucilismy razem i 2 lata nie palimy. Znaczy on na imprezach, jak sam z kolegami wyjdzie, to pali, bo wszyscy palą
. W nocy jebiacy nimi wrócił. Nienawidzę już tego smrodu! Swoją drogą upil się tak, że 3x rzygal
w takich momentach mam ochotę jak dziecku zabronić mu wychodzić z tą durna bandą chlejusow. Jak ojcowie (2 ich tam bylo) małych dzieci też tacy wracali do domu, to na miejscu żon bym ich kuzwa nie wpuściła
-
Cześć kochane :)zaniemoglam wczoraj i tylko czytałam co pisalyscie.
Polkosia mój tata tez rzucił fajki jak urodził się mój młodszy brat
Jaroszka na dzień dobry uśmiech "na każdym usg ma łeb coraz większy"
Jeśli chodzi o teściów dzwoniła rano teściowa z grecji ale nie odebrałam bo co jej teraz mam powiedziec ze w Polsce zostaje bo jej syn sobie nie radzi? Teścia nie znam bo to alkoholik i nikt z nim nie utrzymuje kontaktu -
nick nieaktualnyHej,
odebrałam wczoraj wyniki badań krwi i mam pytanie, pamiętam, że któraś z Was pisała kiedyś, że morfologia kobiet w ciąży może odbiegać od norm przyjętych ogólnie dla kobiet... Żelazo mam w normie, biorę suplementy a czerwone krwinki i tak mi spadają...
Czy przy takich wynikach powinnam się martwić czy nie? Będę wdzięczna za odpowiedź...
WBC - 11,2 [4,0-10,0]
RBC - 3,6 [3,8-5,2]
HGB - 10,7 [11,5-16,0]
HCT - 31,4 [36,0-47,0]
-
Hehe Jaroszka co racja to racja laski są mega
a myślicie że R zgodzi się na brak wizyt u naszego Synka, niestety ja nie. Ale cieszę sie że mam więcej do powiedzenia jako matka
Jejku witam sie z Wami...padam na twarz...w nocy kot wychodził na dwór i wchodził do domu chyba z 8razy...po wczorajszej przejażdżce do mojej mamy fiksuje i daleko od domu nie odchodIno i nawet nic nie zjadłam a zgage miałam...buuu...
Aaaaaaa dziś wieczorem do siostry mojej jedziemy:D tej w ciąży:D no i fajnieznowu z dala od nietesciowki
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Moi jedni dziadkowie palili, a dziadek w kółko rzucał. Niestety przy kimś palącym to ciężko i miał tylko krótkie przerwy. Okazało się, że ma raka i wtedy w 1 dzień rzucił. Wycięli mu nerkę i od tamtej pory nie tknął papierosów. Babcia pali nadal jak smok i już strasznie śmierdzi. Nie da się jej nawet przekonać by spróbowała... A tak poza tym to w moim otoczeniu nikt nie pali, nawet znajomi żadniKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn