Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jerrusia tulaj mocno
i proszę sie uspokoić, bo dzidzia razem z tobą sie złe czuje poważnie!!! Meliske do picia masz? Kurde normalnie to kielonek by pomógł
Masz coś do roboty? Zajmij sie czymsWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:16
-
Jaroszka, jasne kazdy wybiera co chce:) Whisbear'a tez mozna przyczepic wszedzie (poza raczka). Mnie szumis wizualnie nie przekonuje, mam chyba jakis uraz z dziecinstwa i bardziej mnie przeraza niz zaprasza do przytulenia;)
jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Tak wogole co nam wolno a czego już nie na tym etapie ciąży? Np ja normalnie to czuje się dobrze, nie mam chyba problemów z rozwarciem itd...albo tego nie wiem, no ale co mogę w domu robić a co nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:31
-
Hej laski , witam sie z wami w piekna sobote , od dzis zaczyna sie u nas rozpogadzac i caly tydzien ma byc piekne ! No chociaz jeden tydzien sie uda z pogoda !
Jaroszka ciesze sie ze u Ciebie lepiej :*
Zakrecona , Mikejla , mam nadzieje ze wasze humory tez sie poprawia i nastepny tydzien bedzie duzo lepszy !
Mikejla tez tak mysle zajmij sie czyms wycisz telefon i nie denerwuj sie , a co mozna co nie ? hmm ja sie czuje rewelacyjnie , brzucha prawie nie mam wiec robie wszytsko , czasem mi tylko sie zrobi slabo wtedy daje na luz .
A moj maly tak wariuje teraz ze brzuch na lewo i prawo lata
Green trzymamy kciuki i czekamy na piekne fotki :*
Ja lece malowac paznokcie , bo o 15 zaczynamy imprezke , urodziny mojego D
Wiec trzeba wszykowac wszystko! Milego dnia :*Mikejla, jaroszka lubią tę wiadomość
-
baw sie dobrze
no chodzi mi np. o mopa z wodą, albo odkurzacz, czy noszenie prania, mam dosyć strome schody w domu, nie wiem czy noszenie nawet głupiego odkurzacza jest wskazane, bo niby to lekkie, ale pare kilo ma. Nie wiem, wole sie dowiedzieć niż później mieć do siebie pretensje
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
U mnie przepiękna pogoda tez dziś wiec żyć się chce .
Humor lepszy , poprawiła mi go Mama z Ciotka i juz git , sniadanko zjadlam i gadulcze z nimi . Ciotki wczoraj imprezowaly tez z Mama wczoraj u nas i teraz na działkę jada się smażyć i grilowac ..
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,własnie machnęłam 3 okna i jestem z siebie dumna ze po trzech dniach lenistwa sie udało;))Mikejla ja ogolnie od poczatku mam problemy ze skurczami twardnieniem i kregoslupem ale szyjka jak narazie super trzyma wiec ok.Staram sie robic w domu to co trzeba poza wspinaniem sie na krzesła itd, bo upadek jest niebezpieczny jednak.A poza tym uwazam ze sam organizm podpowiada kiedy mozesz sobie pozwolic a kiedy "dość idz się połóż".Wlaśnie teraz mi mówi "odpocznij"
więc skonczyłam na 3 oknach i odpoczywam na forum;))
Co do szumisia jakos od poczatku do mnie nie przemawia ale mam wielką chrapkę na taką przytulankę
http://allegro.pl/fisher-price-przytulanka-sowka-uspokajacz-cdn55-i5569798114.html -
SS dokładnie , Ja tez robię wszystko prawie ale jak czuje ze muszę stopa zrobić to zwyczajnie IDE się kłaść .
Ja tez problemów z szyjka nic nie mam , za 10 dni mam USG !aaaaale doczekać się nie mogę a 3 trymestru mam pod koniec sierpnia jakoś tez .
ss, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zastanawiam się cos dziś na obiadek upierniczyc ... Mam ochotę na pewno na ubite ziemniaki i mizerie do tego , tylko jakie mięso ... Oooo zrobię żeberka chyba , dawno nie było .
Muszę wstać posprzatac trochę , sama iść sie wykąpać ale zrobie sobie relaksujaca kąpiel ! Tego mi trzeba:) -
nosic za ciężko napewno nie mozna i tez mam schody i po nich raczej z odkurzaczem czy wiadrem z woda nie spaceruje ,bo po pierwsze moge przez cos przepasc i upaść a po drugie przy twardnieniach i skurczach nie wskazane szarpac sie z tym,ale tak po mieszkaniu gdzie nie ma schodow to spoko.
A jak ci słabo i ciezko sie oddycha to mi pomaga lezenie na prawym boku.Na plecach wrecz sie dusze i uszy zatyka wiec nie polecam;)choc i tak nie powinno sie lezec na wznak to chocbym o tym zapomniala to zaraz organizm przypomina:P -
nick nieaktualnyu mnie dziś pomidorowa + na deser biszkopt z rabarbarem i sałatka owocowa (melon, arbuz, nektarynki, borówki, bita śmietana i poziomki z własnego ogródka)
strasznie dużo piszecie, nie wyrabiam
ja juz Wam wspominałam - będę odtwarzać szumy i kołysanki z USB, szumisia nie kupuję.
muszę zacząć spisywać, czego mi brakuje w wyprawce, kurczę, nie tak łatwo
co do TP - na luxmedzie jest dokładny opis, jak się wyznacza TP i napisali, że liczy się TP wg OM, korygowany przez I USG genetyczne (między 11-14 tc). Później każde dziecko inaczej się rozwija i TP z USG są niemiarodajne.
btw - co do duszności - ja mam już nie tylko na plecach, ale i na lewym boku. tylko na prawym mnie nie męczą zupełnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 13:15
ss, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
ss wrote:nosic za ciężko napewno nie mozna i tez mam schody i po nich raczej z odkurzaczem czy wiadrem z woda nie spaceruje ,bo po pierwsze moge przez cos przepasc i upaść a po drugie przy twardnieniach i skurczach nie wskazane szarpac sie z tym,ale tak po mieszkaniu gdzie nie ma schodow to spoko.
A jak ci słabo i ciezko sie oddycha to mi pomaga lezenie na prawym boku.Na plecach wrecz sie dusze i uszy zatyka wiec nie polecam;)choc i tak nie powinno sie lezec na wznak to chocbym o tym zapomniala to zaraz organizm przypomina:P
Byłam zdenerwowana przez szwagierke i męża - standard, nic nie pomagało ale już przeszło i sie zajęłam porządkami -
Mika dobrze , ze przeszło :*
Ja mam dom piętrowy i tez nawet z praniem na gore na nie latam , Damian odkurza w domu Ja bardziej kurze i resztęa i on WC myje bo ja się w domestosach nie bawie
SS Ja ostatnio ze schodów bym spadła bez niczego a co dopiero jak bym z czymś szła hahah