Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka deserek paluchy lizac !!!! A mój d by wciagal

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS, sówka jest swietna :)

Onka, narobiłas mi ochoty, tylko nie wiem czy bardziej na owoce czy na bita smietane ;D

My tez mamy dom pietrowy, ale poki co smigam i sprzata, a jak zle sie czuje to odpuszczam. Odkurzacz miedzy pietrami malz mi nosi, a pranie wieszam na poziomie z pralka, takze jeszcze nie jest zle:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka ale mi smaka narobiłaś chyba polece do sklepu po owoce jakies :P

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia właśnie miałam to samo powiedzieć ! Lece po owoce i gory porobie dziś z bita śmietaną i owocami <3

nick nieaktualny, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie natka88? strasznie mi sie spodobała;)) Kolezanka ma tą przytulankę
    http://19catgirl92.blogspot.com/2015/02/fisher-price-uspokajajacy-konik-morski.html
    i ostatnio bylam u niej, mały miał 3tyg a juz widac ze ją uwielbia,ona tak cichutenko i spokojnie grała a on w sekunde spał;))strasznie mi sie spodobala ale jak zaczełam szukać to mi ta sówka jednak skradła serce;))

Natka88 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dupery !
    Lece ogarnąć chate , siebie i na zakupy ruszam ! A cooooo . :) wrócę zrobię obiad , Was nadrobie a potem D na spacer wyciągne ! :)
    Aktywniejszy dzień zrobię:) do później laski

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie depilując się zauważyłam rozstępy po bokach nóg, tak niżej bioder ha czyli to dziadostwo dopadło i mnie :D

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To z "przytulanek" szmatko-pieluch, ktore dzieci tez uwielbiaja, zakochalam sie w tym: http://maylily.pl/produkt/snowka-szara

ss lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Laski jeszcze link do konkursu

http://nadobrypoczatek.com.pl/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=lookalike2_dziewczynka

Jak test rozwiązalas?

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Witam się już wolna i swobodna od pracy :D
    Teraz powoli będę ogarniać rzeczy w domku i zaczynam się relaksować na całego :)
    Moja mała strasznie uciska mi brzuch w prawym górnym miejscu, na tyle, że bardzo mnie to boli gdy się ruszam albo coś robię. Macie też tak?
    Oczywiście mała ma w tym miejscu pupkę albo plecki, bo czuję tam taką kulkę twardą uwypukloną, a położna stwierdziła, że już się obróciła główką w dół.

Dziś mi się śniło, że chodziłam z małą w wózeczku po mieście i strasznie płakała. Okazało się, że zapomniałam ją od samego początku karmić ;)

Jak tam weekend mija?

agaton lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha - moja koleżanka mi opowiadała kiedyś, że po wzięciu synka ze szpitala do domu, nie mogli uspokoić w nocy synka, a na drugi dzień przyszła jej mama i powiedziała, że jest zwyczajnie głodny :D zagłodziliby dziecko hehe

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia hallooooo

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak uwielbiaja to dzieci i czesto patrzec nie mozemy jak przychodza do zlobka z taka pielucha wygladajaca juz jak zuzyta ścierka do podlog im brudniejsza tym lepsza wg dziecka,pchaja do nosa ,do ucha, do buzi a rodzice twierdza ze wyprać to to nie ma szans,jedynie w nocy a jak sie nie daj boże obudzi to nocka z głowy,siedzi przed pralką i ryczy aż się nie wypierze:p i nie ma ze kupisz taka samą na zmianę, bo dziecko od razu pozna ze mniej brudna:D haha
    A jeszcze co bardzo lubia to coś w tym stylu http://allegro.pl/teddykompaniet-diinglisa-przytulanka-kocyk-szmatka-i4999440732.html
    Zwykły miś to już coraz rzadziej;)

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka gratuluje, teraz wypoczywaj ;)
    Onka zes narobila smaka na rabarbar, jak tu znajde to tez cos zrobie. Maz 3 dni prosil o Ciasto wiec juz biszkopt sie piecze potem krem i galaretka z brzoskwiniami, na wieczor ciasto bedzie gotowe ;)

Ja dzis podly dzien mam, maly mnie wystraszyl nie czulam go a dzis mialam meeega mocne skurcze narazie sie uspokoilo...

nick nieaktualny, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela mój mały wczoraj tez malo się ruszał a dziś jeszcze mniej: ( trochę się martwic zaczynam jednak bo wczesniej ruszył się parę razy opi ciągle spokój teraz , próbuje zachować zimna krew i pkwtarzam ze ok jest ale strach jednak jakiś się budzi ... I pozdrawiam z wanny hahaha jak cudnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśki bo ja twarda babka dla Synka i mojego R jestem :D

Muffinka niedawno pisałam o moim Synku że wypina się w jednym miejscu a mnie to bardzo boli. Ostatnio z drugiej strony znalazł taką miejscówke :P

Ja na obiad zrobiłam skrzydełka i smażone ziemniaki. Dzwonie po R kiedy przyjedzie bo obiad gotowy a on pomaga sąsiadom z zytem. Kombajn jeździ i wgl...a R głupio odp że już u nich jadł...wrrr wcinam loda i zapuszczam jakiś film na necie :P dzień lenia a wieczór z siostrą ;)

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa co do ruchów to jak mój Mały się nie rusza,szukam wygodnej pozycji i od razu budzę go. Czekam dosłownie niecałą minutę zwykle więc jak za którymś razem potrwa to dłużej będę wtedy w drodze na ip ;) uwierzcie że gdyby coś się działo wyczujecie to. I najlepiej w tym ostatnim trymestrze nie szaleć żeby mieć świadomość czy Dzidziol się rusza. Kontrola w miarę rozsądku:) ale to moje zdanie.. :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula u mnie dziś słabo pomaga rozbudzanie go: / dlatego lekki strach mnie ogarnia ale czuje tez wewnętrznie ze ok jest eh no mam nadzieje ze rozbudzi się książę:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Tylko ten whisbear to oryginalna wersja, a ten drugi (taki okragly straszny- wg mnie oczywiscie), to podroba (w sensie, ze jest mlodszy) i jest droższy ;)

kiedys tamte tez nazywały się szumisie ale laski które je wymyśliły zmieniły nazwę na whisbear bo sprzedawały się dobrze za granicę i chciały mieć bardziej uniwersalną nazwę. mi szczerze mówiąc te nowe szumisie też średnio się podobają ale kwestia gustu :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jak sie przekrecilam, reke delikanie przylozylam to po 5 sek kopa dostalam, a dzis rano probowalam ze 20 min, myslalam ze zawalu dostane. Polecialam po kanapki z czekolada i sok , zaczal sie ruszac ale leniwie. Brzuchol twardy jak kamien mialam rano, polknelam magnez i lepiej jest , zrobie sobie 3 dniowy zatrzyk magnezu jak to lekarz mi kazal.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1537 1538 1539 1540 1541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ