Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
SS, sówka jest swietna
Onka, narobiłas mi ochoty, tylko nie wiem czy bardziej na owoce czy na bita smietane
My tez mamy dom pietrowy, ale poki co smigam i sprzata, a jak zle sie czuje to odpuszczam. Odkurzacz miedzy pietrami malz mi nosi, a pranie wieszam na poziomie z pralka, takze jeszcze nie jest zle:)onka lubi tę wiadomość
-
no nie natka88? strasznie mi sie spodobała;)) Kolezanka ma tą przytulankę
http://19catgirl92.blogspot.com/2015/02/fisher-price-uspokajajacy-konik-morski.html
i ostatnio bylam u niej, mały miał 3tyg a juz widac ze ją uwielbia,ona tak cichutenko i spokojnie grała a on w sekunde spał)strasznie mi sie spodobala ale jak zaczełam szukać to mi ta sówka jednak skradła serce;))
Natka88 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Witam się już wolna i swobodna od pracy
Teraz powoli będę ogarniać rzeczy w domku i zaczynam się relaksować na całego
Moja mała strasznie uciska mi brzuch w prawym górnym miejscu, na tyle, że bardzo mnie to boli gdy się ruszam albo coś robię. Macie też tak?
Oczywiście mała ma w tym miejscu pupkę albo plecki, bo czuję tam taką kulkę twardą uwypukloną, a położna stwierdziła, że już się obróciła główką w dół.
Dziś mi się śniło, że chodziłam z małą w wózeczku po mieście i strasznie płakała. Okazało się, że zapomniałam ją od samego początku karmić
Jak tam weekend mija?agaton lubi tę wiadomość
-
O tak uwielbiaja to dzieci i czesto patrzec nie mozemy jak przychodza do zlobka z taka pielucha wygladajaca juz jak zuzyta ścierka do podlog im brudniejsza tym lepsza wg dziecka,pchaja do nosa ,do ucha, do buzi a rodzice twierdza ze wyprać to to nie ma szans,jedynie w nocy a jak sie nie daj boże obudzi to nocka z głowy,siedzi przed pralką i ryczy aż się nie wypierze:p i nie ma ze kupisz taka samą na zmianę, bo dziecko od razu pozna ze mniej brudna:D haha
A jeszcze co bardzo lubia to coś w tym stylu http://allegro.pl/teddykompaniet-diinglisa-przytulanka-kocyk-szmatka-i4999440732.html
Zwykły miś to już coraz rzadziej;)Blondik lubi tę wiadomość
-
Muffinka gratuluje, teraz wypoczywaj
Onka zes narobila smaka na rabarbar, jak tu znajde to tez cos zrobie. Maz 3 dni prosil o Ciasto wiec juz biszkopt sie piecze potem krem i galaretka z brzoskwiniami, na wieczor ciasto bedzie gotowe
Ja dzis podly dzien mam, maly mnie wystraszyl nie czulam go a dzis mialam meeega mocne skurcze narazie sie uspokoilo...onka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Angela mój mały wczoraj tez malo się ruszał a dziś jeszcze mniej: ( trochę się martwic zaczynam jednak bo wczesniej ruszył się parę razy opi ciągle spokój teraz , próbuje zachować zimna krew i pkwtarzam ze ok jest ale strach jednak jakiś się budzi ... I pozdrawiam z wanny hahaha jak cudnie
-
Miśki bo ja twarda babka dla Synka i mojego R jestem
Muffinka niedawno pisałam o moim Synku że wypina się w jednym miejscu a mnie to bardzo boli. Ostatnio z drugiej strony znalazł taką miejscówke
Ja na obiad zrobiłam skrzydełka i smażone ziemniaki. Dzwonie po R kiedy przyjedzie bo obiad gotowy a on pomaga sąsiadom z zytem. Kombajn jeździ i wgl...a R głupio odp że już u nich jadł...wrrr wcinam loda i zapuszczam jakiś film na neciedzień lenia a wieczór z siostrą
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Aaa co do ruchów to jak mój Mały się nie rusza,szukam wygodnej pozycji i od razu budzę go. Czekam dosłownie niecałą minutę zwykle więc jak za którymś razem potrwa to dłużej będę wtedy w drodze na ip
uwierzcie że gdyby coś się działo wyczujecie to. I najlepiej w tym ostatnim trymestrze nie szaleć żeby mieć świadomość czy Dzidziol się rusza. Kontrola w miarę rozsądku:) ale to moje zdanie..
-
Natka88 wrote:Tylko ten whisbear to oryginalna wersja, a ten drugi (taki okragly straszny- wg mnie oczywiscie), to podroba (w sensie, ze jest mlodszy) i jest droższy
kiedys tamte tez nazywały się szumisie ale laski które je wymyśliły zmieniły nazwę na whisbear bo sprzedawały się dobrze za granicę i chciały mieć bardziej uniwersalną nazwę. mi szczerze mówiąc te nowe szumisie też średnio się podobają ale kwestia gustu -
Zawsze jak sie przekrecilam, reke delikanie przylozylam to po 5 sek kopa dostalam, a dzis rano probowalam ze 20 min, myslalam ze zawalu dostane. Polecialam po kanapki z czekolada i sok , zaczal sie ruszac ale leniwie. Brzuchol twardy jak kamien mialam rano, polknelam magnez i lepiej jest , zrobie sobie 3 dniowy zatrzyk magnezu jak to lekarz mi kazal.