X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dziś mi daje w kość strasznie mi daje po zebrach ale też zdarzają jej się dni lenia.

Jejku dziewczynki byłam na działce od około 13 zjadłam wszystko co się tylko dało a jeszcze to swieze powietrze dało mi to w kość

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza dzisiaj . Wszystkie pewnie ,albo imprezuja , albo griluja :) Korzystajcie kochane :)
    Ja sobie polezalam , zadzwonilam do corci do Pl ( tak bardzo za nia tesknie :( ) i teraz ide na kolacje .Bede wcinac salate z pomidorem , avocado i mozzarela - uwielbiam :)

Moj synek to ma takie napady wiercenia . Ale jeszcze nie zaserwowal mi konkretnych kopniakow . On jakis dziwnie grzeczny jest ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 21:09

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysia prawie nic dziś się nie ruszała, ale staram się nie panikować ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja leże i czekam aż się rozkręcą.......

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia Ty, która jest najbardziej rozsądna z nas ? :) spokojnie. Może nie dałaś jej do jedzenia czegoś co lubi lub się obraziła, wiesz, kobiety mają swoje humorki :D

lojkalojka, polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu może ma słabszy dzień , odpoczywa sobie, na pewno jutro Cie mocno Skopie i będziesz nam pisac jak lata po brzuszku !

Mika a co u CB tez slabe kooniaki? Mozxe tez maluszek dziś odpoczywa jak to w sobotę :)

Lojka oj tesknota to normalne , a corcia na wakacjach w pl ?? Bo juz nie pamiętam albo ominelam :(

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, moj tez uwaza ze weekend to czas na napicie sie piwek lub drinkow bo caly tydzien pracuje wiec mu sie nalezy. Tylko ze on uwaza ze sie nie upija, nawet jak zasnie po imprezie na siedzaco to tlumaczy to zmeczeniem a nie upiciem...Ja przed ciaza tez bylam imprezowa, wiec staram mu sie nie zrzedzic, alr jest uprzedzony ze od ok. 36 tyg koniec bo musze miec w razie co transport do szpitala- 40 km. Niby mam tescia Pietro nizej ale ha sie boje z nim jezdzic :|
    Ja wlasnie wrocilam z grila od sasiadow, nazarta jak cholera :) moj wrocil jeszcze ale Sam z siebie obiecal ze jeszcze dwa piwka I do mnie wraca.
    Moja mala tez mnie dzis nastraszyla, bo byly godziny ze sie w ogóle nie ruszala ale na grilu nadrobila za caly dzien ;)
    Miłego wieczorka kochane :)

iv09hdge6yql001e.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa - nie nie, moja normalnie dzisiaj, też słabiej ale czuje ją :) za to boli mnie brzuch znowu tak jakby mięśnie jak się za długo na brzuchu leży, ale mimo to wcinam bób :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika Ty na brzuchu lezysz? Możesz jeszcze?

Polkosia może się obrócila i wali w narządy ?

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie, nie leże na brzuchu tylko na pokracznie bokiem. Mówie tylko, że boli mnie tak brzuch jak jeszcze wtedy jak za długo leżałam na brzuchu np.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha kumam. Ja tez tak mam ze tak jakby mnie coś uwieralo ja juz sama nie wiem jak się mam układać.

A moje golenie na ślepaka tylko dużo krwi dziś przyniosło masakra chyba jednak mężu musi zacząć to robić

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja właśnie dziś się depilowałam :) golareczką, i jeszcze widzę więc jest ok. Pisałam wcześniej, ale powtórzę, zauważyłam rozstępy u siebie po bokach ud, tak niżej bioder. To zamiast w brzuch to chyba idzie mi w nogi

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rozumiem :)
    Mika ja mam na nogach najbardziej na udach od wewnętrznej strony i na bokach , ale ja tak mam odkad skończył am 15 lat , za szybko uroslam albo cos. Teraz jak narazie nie ma nic nowego , ale smary je się bio oilem i te z nóg bardzo bledna i prawie są niewidoczne bo juz dużo zbladlo , zobaczymy będę dalej smarowac :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika witaj w klubie dopiero co mówiłam ze nie mam ale odkryłam właśnie w tym samym miejscu co Ty ale u mnie uda strasznie przytyły :/

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w poniedziałek pójdę kupić coś żeby zacząć smarować

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruje palmersem te stare co miałam zbladly i to.bardzo mam nadzieje ze te tez pokonam

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczeslia_mamusia tak moje dziecko w pl na wakacjach pierwszy raz sama , bez may :( Ale chyba swietnie sie bawi , bo ani razu nie powiedzialami mi , ze teskni .

Polkosia Klemetynka poprostu musi czasem sobie poleniuchowac ;) Jutro nadrobi pewnie ze zdwojona sila :)
    Nynusia czyli byla krwawica :) Normalnie Edward nozycoreki Cie dopadl ;) A nie mozesz podlozyc jakiegos lusterka pod piczke? Ja tak czasami robilam w pierwszej ciazy jak luby nie mogl .

Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogła się obrócić, bo ruchy jakieś jak przez mgłę i w innych miejscach.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też zauważyłam że coś chyba uda mam większe niż zwykle, jutro ubiorę swoje spodnie dżinsowe i zobaczymy

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka hahahaha fajnie to ujelas. Właśnie musze kupić lusterko bo mam malutkie i kurde nic w nim nie widzę hah

Polkosia ja to nawet raz czułam jak mała fikla i wtedy ledwo ledwo ja czułam bo najprawdopodobniej się przykleila plecami i tyle z tego było. Nie martw się ważne ze cokolwiek czujesz

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1539 1540 1541 1542 1543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ