Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale cisza dzisiaj . Wszystkie pewnie ,albo imprezuja , albo griluja
Korzystajcie kochane
Ja sobie polezalam , zadzwonilam do corci do Pl ( tak bardzo za nia tesknie) i teraz ide na kolacje .Bede wcinac salate z pomidorem , avocado i mozzarela - uwielbiam
Moj synek to ma takie napady wiercenia . Ale jeszcze nie zaserwowal mi konkretnych kopniakow . On jakis dziwnie grzeczny jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 21:09
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Polkosiu może ma słabszy dzień , odpoczywa sobie, na pewno jutro Cie mocno Skopie i będziesz nam pisac jak lata po brzuszku !
Mika a co u CB tez slabe kooniaki? Mozxe tez maluszek dziś odpoczywa jak to w sobotę
Lojka oj tesknota to normalne , a corcia na wakacjach w pl ?? Bo juz nie pamiętam albo ominelam
-
Jaroszka, moj tez uwaza ze weekend to czas na napicie sie piwek lub drinkow bo caly tydzien pracuje wiec mu sie nalezy. Tylko ze on uwaza ze sie nie upija, nawet jak zasnie po imprezie na siedzaco to tlumaczy to zmeczeniem a nie upiciem...Ja przed ciaza tez bylam imprezowa, wiec staram mu sie nie zrzedzic, alr jest uprzedzony ze od ok. 36 tyg koniec bo musze miec w razie co transport do szpitala- 40 km. Niby mam tescia Pietro nizej ale ha sie boje z nim jezdzic
Ja wlasnie wrocilam z grila od sasiadow, nazarta jak choleramoj wrocil jeszcze ale Sam z siebie obiecal ze jeszcze dwa piwka I do mnie wraca.
Moja mala tez mnie dzis nastraszyla, bo byly godziny ze sie w ogóle nie ruszala ale na grilu nadrobila za caly dzien
Miłego wieczorka kochane -
A rozumiem
Mika ja mam na nogach najbardziej na udach od wewnętrznej strony i na bokach , ale ja tak mam odkad skończył am 15 lat , za szybko uroslam albo cos. Teraz jak narazie nie ma nic nowego , ale smary je się bio oilem i te z nóg bardzo bledna i prawie są niewidoczne bo juz dużo zbladlo , zobaczymy będę dalej smarowac
-
Szczeslia_mamusia tak moje dziecko w pl na wakacjach pierwszy raz sama , bez may
Ale chyba swietnie sie bawi , bo ani razu nie powiedzialami mi , ze teskni .
Polkosia Klemetynka poprostu musi czasem sobie poleniuchowacJutro nadrobi pewnie ze zdwojona sila
Nynusia czyli byla krwawicaNormalnie Edward nozycoreki Cie dopadl
A nie mozesz podlozyc jakiegos lusterka pod piczke? Ja tak czasami robilam w pierwszej ciazy jak luby nie mogl .
Nynusia, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojkalojka hahahaha fajnie to ujelas. Właśnie musze kupić lusterko bo mam malutkie i kurde nic w nim nie widzę hah
Polkosia ja to nawet raz czułam jak mała fikla i wtedy ledwo ledwo ja czułam bo najprawdopodobniej się przykleila plecami i tyle z tego było. Nie martw się ważne ze cokolwiek czujesz