X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nie panikuję :P Ale w sumie cieszę się, że nie zaczęłam liczyć ruchów jeszcze, bo jak widać nieregularne nadal. Chyba poczekam do tego 30tc, ale wg USG.

Uciekam spać, jutro mam ciężki dzień :( Obiecałam sobie, że ogarnę kuchnię na błysk, a mam naprawdę mega dużo szafek... Chcę już zrobić generalne porządki przed porodem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 21:59

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, aaaa rozumiem , na pewno tęskni ale pewnie ma tyle zajęć ze nie ma kiedy myśleć o tym , juz niedługo się zobaczycie :*
    A z lusterkiem dobry pomysł , tez o tym ost myslalam :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny jestem wierna Mustelli na rozstepy i jak na razie nie mam nic nowego . Oczywiscie stare sa na udach i cyckach , ale tego juz sie nie pozbede . Wazne , zeby nowe sie nie pokazaly .

A ja rozmyslam i szuka inspiracji w necie,bo chce zrobic jakas dekoracje dla syna nad lozeczko . Moze kupie literki i jej jakos ozdobie i do tego kilka pluszakow przyczepie .

BATTINKA lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys kazdej kolezance co rodzila dziecko robilam haftowane obrazki i moze teraz jak pojde na L4 tez cos wydziergam .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 22:03

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Masę jajeczną podaną w chrupkach Cheetos :D

WTF ???!!!!

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo super pomysł, na pewno będziesz miała chwilke i cos fajnegio wymyslisz ! Zazdroszcze talentu ja jestem noga a raczej ręka i to dwie lewe ręce :D

Uciekam spać, regenerować się :) dobranoc mamusie :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Jaroszka kochana przepraszam ale byłam na działce i teraz czytam.
    Tam masz przy każdym pytaniu dowiedz się więcej i tam odpowiedz na pytanie. Jak dobrze pamiętam dałam ze obydwie odpowiedzi poprawne a w przedostatnim 91proc a w opisowym lalam wodę i napisałam mała rozprawke! !

Zrobiłam tak samo, ale potem złapały mnie wątpliwości, ze jednak tylko jedna jest poprawna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 22:12

Nynusia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze.i sie nudze, moj poszedl spac... No to ja soe bawie w moje dekupazenie, juz.w salonie nie jest tak czysto jak bylo :D
    Mam tylko nadzieje, ze sie obudzi i pojdzie z psem no ja juz dzis nie ide

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chce kupic literki i je ozdobic ;)

lojkalojka lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie wiem jeszcze, czy wynająć mieszkanie czy zostać lepiej u rodziców, chociaż będzie dużo pieprzenia na pewno. Mnie już pewne rzeczy rażą, np mój starszy brat niby nie mieszka w domu, ale myśli, że zawsze będzie czekał na niego pokój - jak teraz przerobimy go na pokój dla dziecka to będzie szał. Mój młodszy brat do dzisiaj nie ma jakby swojego pokoju tylko klitke na przeciw mojego, bo jak tamten pan i władca przyjeżdża to TO JEST JEGO POKÓJ I CH.J. Wyrzzuca go i młody musi spać tam. Nie sprząta, nie pomaga, traktuje dom jak hotel, w dodatku robi syf i nie szanuje tego, że ktoś sprząta w tym domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, mi lekarka na pytanie czy musze liczyć ruchy powiedziała, że wystarczy ze jak przez 2h nie poczuje albo będzie b słabo to wtedy się położyć i liczyć. A jak jest normalnie to dać sobie spokój z liczeniem. Ja mam często tak ze po kilku aktywnych dniach Małego jest 1-2 dni spokoju. I bardzo reaguje na pogodę - jak jest gorąco to mało się rusza. A tak btw ja jeszcze jak mam wątpliwości, przykładem dopplera i jeśli tętno jest ok to się nie martwię.

polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to normalnie, że jak przyjeżdżam (czy jak wcześniej przyjeżdżałam ze studiów do rodziców), to sprzątam po sobie, w soboty oczywiście pomagam wysprzątać dom, robię zakupy do domu, oczywiście ze swojej kasy, a nie każe mamie dać jeśli mam coś kupić. Gotuję itd, a ten kretyn raz wypieprzył wszystkie rzeczy z pralki, wstawił swoje włączył i poszedł w chuj. Pranie się skończyło - nie robiłam nic, później patrzę, mama zapieprza na góre i rozwiesza jego pranie, ale się wtedy wkurwiłam i na nią wydarłam, że uczy ich robić nic

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Dla mnie to normalnie, że jak przyjeżdżam (czy jak wcześniej przyjeżdżałam ze studiów do rodziców), to sprzątam po sobie, w soboty oczywiście pomagam wysprzątać dom, robię zakupy do domu, oczywiście ze swojej kasy, a nie każe mamie dać jeśli mam coś kupić. Gotuję itd, a ten kretyn raz wypieprzył wszystkie rzeczy z pralki, wstawił swoje włączył i poszedł w chuj. Pranie się skończyło - nie robiłam nic, później patrzę, mama zapieprza na góre i rozwiesza jego pranie, ale się wtedy wkurwiłam i na nią wydarłam, że uczy ich robić nic
    Ojj... Znam to, co prawda moj brat ma dopiero, tzn juz 13 lat ale jak ma cos zrobic... Masakra ja w jego wieku juz bylam samodzielna i mialam obowiazki w domu

3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ten, co przyjeżdża skończył 28, młody ma 15. Najgorsze, że ten stary nikogo nie szanuje, mało tego - on chce być chrzestnym mojej Madzi. Oj nie chce nawet opowiadać jak się zachowywał na moim ślubie, połowe wieczoru przeryczałam

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciec to sobie moze ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Ja dziewczyny jestem wierna Mustelli na rozstepy i jak na razie nie mam nic nowego . Oczywiscie stare sa na udach i cyckach , ale tego juz sie nie pozbede . Wazne , zeby nowe sie nie pokazaly .

A ja rozmyslam i szuka inspiracji w necie,bo chce zrobic jakas dekoracje dla syna nad lozeczko . Moze kupie literki i jej jakos ozdobie i do tego kilka pluszakow przyczepie .

Widzę ze we dwie używamy Musteli :) to naprawdę super krem.
    Tez dziś na allegro patrzałam litery ale trza za jedną dać ok 13 zl (swoją drogą co za zdzierstwo) a jak mi potrzeba 6 to juz ok 80zl wyjdzie. Ładnie te literki wyglądają ale jakoś mi kasy szkoda i sie zastanawiam:P

lojkalojka lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona a ja od wczoraj ,,jadę,, z tymi ćwiczeniami co mi podesłałas link. Tyłek w górze na klęczkach i kołysanie biodrami...komicznie to wygląda. No cóż córa nie musi już iść do cyrku bo ma występy codziennie w domu...za darmo:P

stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i apropo właśnie urządzania pokoiku ten wywód cały był hehehe, że jeszcze nie wiem gdzie co i jak.

Wiedźma - oczywiście, że nie będzie chrzestnym chociaż będzie wojna, on mnie nie szanuje, nie widzi że jestem w ciąży, kiedyś mu mówiłam żeby przyniósł mi drzewo z garażu - mi nie jest zimno. Tyle usłyszałam.
    Ja chcę wybrać chrzestnych normalnych dla mojego dziecka, nie tak jak rodzice wybierali nam - kto popadnie.

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Zakocona a ja od wczoraj ,,jadę,, z tymi ćwiczeniami co mi podesłałas link. Tyłek w górze na klęczkach i kołysanie biodrami...komicznie to wygląda. No cóż córa nie musi już iść do cyrku bo ma występy codziennie w domu...za darmo:P

Oj tam oj tam :) podeślij linka bo chyba przegapiłam :) i co to za krem na rozstępy>

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litrerki tez mozna uszyc samemu, wyjdzie taniej ;)

Mikejla lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 1540 1541 1542 1543 1544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ