Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie nie panikuję
Ale w sumie cieszę się, że nie zaczęłam liczyć ruchów jeszcze, bo jak widać nieregularne nadal. Chyba poczekam do tego 30tc, ale wg USG.
Uciekam spać, jutro mam ciężki dzieńObiecałam sobie, że ogarnę kuchnię na błysk, a mam naprawdę mega dużo szafek... Chcę już zrobić generalne porządki przed porodem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 21:59
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja dziewczyny jestem wierna Mustelli na rozstepy i jak na razie nie mam nic nowego . Oczywiscie stare sa na udach i cyckach , ale tego juz sie nie pozbede . Wazne , zeby nowe sie nie pokazaly .
A ja rozmyslam i szuka inspiracji w necie,bo chce zrobic jakas dekoracje dla syna nad lozeczko . Moze kupie literki i jej jakos ozdobie i do tego kilka pluszakow przyczepie .BATTINKA lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kiedys kazdej kolezance co rodzila dziecko robilam haftowane obrazki i moze teraz jak pojde na L4 tez cos wydziergam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 22:03
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Nynusia wrote:Jaroszka kochana przepraszam ale byłam na działce i teraz czytam.
Tam masz przy każdym pytaniu dowiedz się więcej i tam odpowiedz na pytanie. Jak dobrze pamiętam dałam ze obydwie odpowiedzi poprawne a w przedostatnim 91proc a w opisowym lalam wodę i napisałam mała rozprawke! !
Zrobiłam tak samo, ale potem złapały mnie wątpliwości, ze jednak tylko jedna jest poprawnaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 22:12
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ja to nie wiem jeszcze, czy wynająć mieszkanie czy zostać lepiej u rodziców, chociaż będzie dużo pieprzenia na pewno. Mnie już pewne rzeczy rażą, np mój starszy brat niby nie mieszka w domu, ale myśli, że zawsze będzie czekał na niego pokój - jak teraz przerobimy go na pokój dla dziecka to będzie szał. Mój młodszy brat do dzisiaj nie ma jakby swojego pokoju tylko klitke na przeciw mojego, bo jak tamten pan i władca przyjeżdża to TO JEST JEGO POKÓJ I CH.J. Wyrzzuca go i młody musi spać tam. Nie sprząta, nie pomaga, traktuje dom jak hotel, w dodatku robi syf i nie szanuje tego, że ktoś sprząta w tym domu.
-
nick nieaktualnyPolkosia, mi lekarka na pytanie czy musze liczyć ruchy powiedziała, że wystarczy ze jak przez 2h nie poczuje albo będzie b słabo to wtedy się położyć i liczyć. A jak jest normalnie to dać sobie spokój z liczeniem. Ja mam często tak ze po kilku aktywnych dniach Małego jest 1-2 dni spokoju. I bardzo reaguje na pogodę - jak jest gorąco to mało się rusza. A tak btw ja jeszcze jak mam wątpliwości, przykładem dopplera i jeśli tętno jest ok to się nie martwię.
polkosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dla mnie to normalnie, że jak przyjeżdżam (czy jak wcześniej przyjeżdżałam ze studiów do rodziców), to sprzątam po sobie, w soboty oczywiście pomagam wysprzątać dom, robię zakupy do domu, oczywiście ze swojej kasy, a nie każe mamie dać jeśli mam coś kupić. Gotuję itd, a ten kretyn raz wypieprzył wszystkie rzeczy z pralki, wstawił swoje włączył i poszedł w chuj. Pranie się skończyło - nie robiłam nic, później patrzę, mama zapieprza na góre i rozwiesza jego pranie, ale się wtedy wkurwiłam i na nią wydarłam, że uczy ich robić nic
-
Mikejla wrote:Dla mnie to normalnie, że jak przyjeżdżam (czy jak wcześniej przyjeżdżałam ze studiów do rodziców), to sprzątam po sobie, w soboty oczywiście pomagam wysprzątać dom, robię zakupy do domu, oczywiście ze swojej kasy, a nie każe mamie dać jeśli mam coś kupić. Gotuję itd, a ten kretyn raz wypieprzył wszystkie rzeczy z pralki, wstawił swoje włączył i poszedł w chuj. Pranie się skończyło - nie robiłam nic, później patrzę, mama zapieprza na góre i rozwiesza jego pranie, ale się wtedy wkurwiłam i na nią wydarłam, że uczy ich robić nicRobimy drugiego Dziedzica
-
lojkalojka wrote:Ja dziewczyny jestem wierna Mustelli na rozstepy i jak na razie nie mam nic nowego . Oczywiscie stare sa na udach i cyckach , ale tego juz sie nie pozbede . Wazne , zeby nowe sie nie pokazaly .
A ja rozmyslam i szuka inspiracji w necie,bo chce zrobic jakas dekoracje dla syna nad lozeczko . Moze kupie literki i jej jakos ozdobie i do tego kilka pluszakow przyczepie .
Widzę ze we dwie używamy Mustelito naprawdę super krem.
Tez dziś na allegro patrzałam litery ale trza za jedną dać ok 13 zl (swoją drogą co za zdzierstwo) a jak mi potrzeba 6 to juz ok 80zl wyjdzie. Ładnie te literki wyglądają ale jakoś mi kasy szkoda i sie zastanawiam:Plojkalojka lubi tę wiadomość
-
Zakocona a ja od wczoraj ,,jadę,, z tymi ćwiczeniami co mi podesłałas link. Tyłek w górze na klęczkach i kołysanie biodrami...komicznie to wygląda. No cóż córa nie musi już iść do cyrku bo ma występy codziennie w domu...za darmo:P
stokrotka25, Nynusia lubią tę wiadomość
-
No i apropo właśnie urządzania pokoiku ten wywód cały był hehehe, że jeszcze nie wiem gdzie co i jak.
Wiedźma - oczywiście, że nie będzie chrzestnym chociaż będzie wojna, on mnie nie szanuje, nie widzi że jestem w ciąży, kiedyś mu mówiłam żeby przyniósł mi drzewo z garażu - mi nie jest zimno. Tyle usłyszałam.
Ja chcę wybrać chrzestnych normalnych dla mojego dziecka, nie tak jak rodzice wybierali nam - kto popadnie. -
BATTINKA wrote:Zakocona a ja od wczoraj ,,jadę,, z tymi ćwiczeniami co mi podesłałas link. Tyłek w górze na klęczkach i kołysanie biodrami...komicznie to wygląda. No cóż córa nie musi już iść do cyrku bo ma występy codziennie w domu...za darmo:P
Oj tam oj tampodeślij linka bo chyba przegapiłam
i co to za krem na rozstępy>