X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z odwiedzin mamy mojego Jerrego...no normalnie masakra. Mój ojciec sobie wymyślił, że piesek musi odwiedzić mame, władował sie babie na chate i zachwala jaki on cudowny, jak to on cudownie go nie traktuje bla bla. A dlaczego nie pojechał sam? Bo wypił piwo w pracy. To apropos tematu o alkoholu z rana. Normalnie nigdzie nie pojedzie mama, ani nic bo on zawsze już wypił piwo. A jak ja chce gdzieś jechać, to wypytuje gdzie po co na ile

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika eh daj spokój: (
    Angela mój maluch bardzo leniwie dziś tez ale ruszył się w kąpieli dwa razy:) nie zbyt mocno ale ruszyl

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja się rusza, chociaż tyle dobrego :) jeszcze mi w chacie podłogi do umyca tylko zostały :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez się rusza !!!
    Zjadlam płatki z mlekiem to podskoczył pare razy i teraz D przyszedł nagadal się , na mizial , " wyklepal" hehe i mały skoki odpierniczal ! Uffffff ...
    Ja wyszlam z kąpieli , D poszedł na zakupy jednak Ja mam czas dla siebie chwile , potem Ja obiad a on powiedział ze będzie sprzatac .
    Przejął się ze wczoraj tak źle się czulam i dziś ze mały tak malo sie ruszał , tyle co nic.

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszczy się o was i super :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No troszczy ale swoje wady ma , dzisiaj napisałam jak mnie wkurzyl i wgle ze momentami czuje się samotna to Nynusia zdarzyła tylko odczytać bo chciałam edytować dopisać cos to kuzwa skasował się cały: /
    No mniejsza ale mam nadzieje ze ok będzie .
    Ale co do dziecka to codziennie mówi do Brzuska , całuje i wgle kopy zbiera które mega sprawiają mu przyjemność:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysia też dziś mi stracha narobiła, bo od rana do 11 nic, a ostatnio nad ranem była mocno aktywna. Mąż po pączki skoczył i zaraz ciut pokopała, ale też lekko. Chyba dziś taki dzień :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się Wishbear bardziej podoba :) Jakiś taki wyraz "twarzy" przyjemniejszy :P Ale dziecku to i tak wszystko jedno.

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bardzo ciesz,ze mój luby nie lubi alkoholu za bardzo. A jeszcze powiedzial,ze jak jestem w ciąży to on nie będzie pil w ogóle to jestem tym zachwycona,choc nie oczekiwalam tego,bo on i tak prawie nie pije :) teraz obydwoje pijemy kwas chlebowy hehe:)
    Ciekawe czy na swoje urodziny 30te sie napije;)
    Moja Balbina ma różne dni,nieraz tak Malo sie rusza. Szczególnie jak jest gorąco i jak ja dużo chodzę i chyba ja kolysze do snu:) ale głębokie wdechy przepona przeważnie pomagają:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zmiana planow . :)

Jedziemy do Teściowej na grilla i na noc , jutro przywiezie nas do domku i sama wpadnie na obiadek do nas:)
    Posprzatane wiec lajcik , Zakręt naszykowany i niedlugo ruszamy :)

Mikejla lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze moj M jest w mniejszości z tym piciem....większość Waszych facetów nie pije....normalnie aż bym chciała mu to powiedzieć, z jednak kurwa nie wszyscy piją!!! I tak bedzie miał coś ciekawego do odpowiedzenia.....juz nawet wiem co, ze pewnie piją tylko nie przy Was haha....on jest zacofany jeżeli chodzi o podejście do alkoholu....tak mnie to wpienia....

Zak cieszę sie, ze mały sie uaktywnił, Mika u Ciebie chyba tez lepsze samopoczucie cio?

Zaraz sie szykuje na wyjście ze znajomymi. Dobrze, bo jak siedzę w tym domu to bzika dostaje i mam wrażenie, ze lamusieje.
    Jedyny minus....maz bedzie pił...ehhh

Miłej soboty niunie :*

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc babeczki !
    Jaroszka nie jestes w mniejszosci . Moj tez lubi sobie piwko wypic , a szczegolnie latem . Walsnie bylam wywiesc trzy kosze butelek do segregacji i to z dwoch tygodni . Pozytywna rzecz taka , ze on wie kiedy przestac i nigdy sie nie upija . Na poczatku tez sie balam , bo jego ojciec alkoholik ( nawet go nie znam) . No coz nie kazdy jest idealny ;)

Ja dzisiaj zaszalalam i sprzatnelam generalnie caly dom . Okna pomyte , firanki wisza czyste , wszystko pachnie i blyszczy , zakupy tygodniowe zrobione ,pranie sie suszy ,a ja nareszcie mam czas dla siebie i wieczorem bede sie ogarniac ;)
    Oczywiscie teraz cierpie , bo brzuch boli i twardnieje ,ale ja nie potrafie roboty rozlozyc na czesci . Taka moja wada .
    Do wieczorka ,bo zapomnialam , ze ja jeszcze obiadu nie jadlam . Ide cos ciagnac :)
    I cos stary mi marudzi , ze trzeba jechac na wysypisko , wice odpalam autko i fru...

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, jak ja Ci zazdroszczę! Ja to jak sprzątam to łącznie z szafkami i szufladami, oglądam wszystko co znajdę, jaram się potem, że to znalazłam i tym sposobem sprzątam jedno pomieszczenie na dzień :D

jaroszka, lojkalojka, Blondik, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide w gosci zaraz ... Co mige zrobic do jedzenia na szybko.. Blagam o pomoc

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sałatka kochana :)

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masę jajeczną podaną w chrupkach Cheetos :D

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, a ja pospałam trochę...teraz się tak najadłam, że dalej leże...aż mi brzuch bardziej wyszedł ;)

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;) widze, ze o piciu... Moj za kolniez nie wylewa nigdy,dopiero kak tu przyjechalismy to sie uspokoil, no a jak w ciaze zaszlam to jeszcze mniej pije, tak jak teraz mogloby zostac.

Dzis oddalismy komode z lidla, pieniadze zwrocili i w ogole wszystko bez problemu ;)
    Nowa komoda malej juz stoi w sypialni, juz ciuszki powkladane ;) musze sie uzbroic w poajace i polspiochy bo tego mam najmniej, ale za to body- zawrotne ilosci ;)
    No i czapek mam sporo ;) a skarpetek malo ;)

Hanka dzisiaj grzeczna ;) pokazuje mamusi, ze wszystko ok ale w kosc nie daje ;)
    Posprzatalysmy dzis prawie cale mieszkanie i teraz padam na cycki ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Zazdroszczę lojka że tak fajnie to ogarnęłas! Mnie to czeka po urlopie narazie odpoczywam :D

A co do picia to mój nie pije ale dziś taka imprezka że opilismy wszystko i D zaszalal a ja tam się z tego cieszę bo ma urlop i niech korzysta w de wgl nie pije więc jak najbardziej niech sobie nie żałuję :D

Zakręcona mam nadzieję że u ciebie.lepiej i już się tak nie denerwujesz i będzie.okej :* mikejla u ciebie również :*

Tak cichutko tutaj mam nadzieję że dobrze spedzacie sobotę!
    Siostra D upiekla takie ciacho że jak zjadłam kawałek taka pychotka że mały tak zaczął się wypychac że zrobił furorę na grilku :D

Uciekam laski na grilla dalej zajrzę w nocy do was :* odpoczywajcie!

Mikejla lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka kochana przepraszam ale byłam na działce i teraz czytam.
    Tam masz przy każdym pytaniu dowiedz się więcej i tam odpowiedz na pytanie. Jak dobrze pamiętam dałam ze obydwie odpowiedzi poprawne a w przedostatnim 91proc a w opisowym lalam wodę i napisałam mała rozprawke! !

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1538 1539 1540 1541 1542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ