Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wracam z odwiedzin mamy mojego Jerrego...no normalnie masakra. Mój ojciec sobie wymyślił, że piesek musi odwiedzić mame, władował sie babie na chate i zachwala jaki on cudowny, jak to on cudownie go nie traktuje bla bla. A dlaczego nie pojechał sam? Bo wypił piwo w pracy. To apropos tematu o alkoholu z rana. Normalnie nigdzie nie pojedzie mama, ani nic bo on zawsze już wypił piwo. A jak ja chce gdzieś jechać, to wypytuje gdzie po co na ile
-
Mój tez się rusza !!!
Zjadlam płatki z mlekiem to podskoczył pare razy i teraz D przyszedł nagadal się , na mizial , " wyklepal" hehe i mały skoki odpierniczal ! Uffffff ...
Ja wyszlam z kąpieli , D poszedł na zakupy jednak Ja mam czas dla siebie chwile , potem Ja obiad a on powiedział ze będzie sprzatac .
Przejął się ze wczoraj tak źle się czulam i dziś ze mały tak malo sie ruszał , tyle co nic.agaton lubi tę wiadomość
-
No troszczy ale swoje wady ma , dzisiaj napisałam jak mnie wkurzyl i wgle ze momentami czuje się samotna to Nynusia zdarzyła tylko odczytać bo chciałam edytować dopisać cos to kuzwa skasował się cały: /
No mniejsza ale mam nadzieje ze ok będzie .
Ale co do dziecka to codziennie mówi do Brzuska , całuje i wgle kopy zbiera które mega sprawiają mu przyjemność -
Klementysia też dziś mi stracha narobiła, bo od rana do 11 nic, a ostatnio nad ranem była mocno aktywna. Mąż po pączki skoczył i zaraz ciut pokopała, ale też lekko. Chyba dziś taki dzieńKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja to bardzo ciesz,ze mój luby nie lubi alkoholu za bardzo. A jeszcze powiedzial,ze jak jestem w ciąży to on nie będzie pil w ogóle to jestem tym zachwycona,choc nie oczekiwalam tego,bo on i tak prawie nie pije
teraz obydwoje pijemy kwas chlebowy hehe:)
Ciekawe czy na swoje urodziny 30te sie napije;)
Moja Balbina ma różne dni,nieraz tak Malo sie rusza. Szczególnie jak jest gorąco i jak ja dużo chodzę i chyba ja kolysze do snu:) ale głębokie wdechy przepona przeważnie pomagają
-
Widzę, ze moj M jest w mniejszości z tym piciem....większość Waszych facetów nie pije....normalnie aż bym chciała mu to powiedzieć, z jednak kurwa nie wszyscy piją!!! I tak bedzie miał coś ciekawego do odpowiedzenia.....juz nawet wiem co, ze pewnie piją tylko nie przy Was haha....on jest zacofany jeżeli chodzi o podejście do alkoholu....tak mnie to wpienia....
Zak cieszę sie, ze mały sie uaktywnił, Mika u Ciebie chyba tez lepsze samopoczucie cio?
Zaraz sie szykuje na wyjście ze znajomymi. Dobrze, bo jak siedzę w tym domu to bzika dostaje i mam wrażenie, ze lamusieje.
Jedyny minus....maz bedzie pił...ehhh
Miłej soboty niunie :* -
czesc babeczki !
Jaroszka nie jestes w mniejszosci . Moj tez lubi sobie piwko wypic , a szczegolnie latem . Walsnie bylam wywiesc trzy kosze butelek do segregacji i to z dwoch tygodni . Pozytywna rzecz taka , ze on wie kiedy przestac i nigdy sie nie upija . Na poczatku tez sie balam , bo jego ojciec alkoholik ( nawet go nie znam) . No coz nie kazdy jest idealny
Ja dzisiaj zaszalalam i sprzatnelam generalnie caly dom . Okna pomyte , firanki wisza czyste , wszystko pachnie i blyszczy , zakupy tygodniowe zrobione ,pranie sie suszy ,a ja nareszcie mam czas dla siebie i wieczorem bede sie ogarniac
Oczywiscie teraz cierpie , bo brzuch boli i twardnieje ,ale ja nie potrafie roboty rozlozyc na czesci . Taka moja wada .
Do wieczorka ,bo zapomnialam , ze ja jeszcze obiadu nie jadlam . Ide cos ciagnac
I cos stary mi marudzi , ze trzeba jechac na wysypisko , wice odpalam autko i fru...
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka, jak ja Ci zazdroszczę! Ja to jak sprzątam to łącznie z szafkami i szufladami, oglądam wszystko co znajdę, jaram się potem, że to znalazłam i tym sposobem sprzątam jedno pomieszczenie na dzień
jaroszka, lojkalojka, Blondik, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej laski
widze, ze o piciu... Moj za kolniez nie wylewa nigdy,dopiero kak tu przyjechalismy to sie uspokoil, no a jak w ciaze zaszlam to jeszcze mniej pije, tak jak teraz mogloby zostac.
Dzis oddalismy komode z lidla, pieniadze zwrocili i w ogole wszystko bez problemu
Nowa komoda malej juz stoi w sypialni, juz ciuszki powkladanemusze sie uzbroic w poajace i polspiochy bo tego mam najmniej, ale za to body- zawrotne ilosci
No i czapek mam sporoa skarpetek malo
Hanka dzisiaj grzecznapokazuje mamusi, ze wszystko ok ale w kosc nie daje
Posprzatalysmy dzis prawie cale mieszkanie i teraz padam na cycki ;/Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej laski. Zazdroszczę lojka że tak fajnie to ogarnęłas! Mnie to czeka po urlopie narazie odpoczywam
A co do picia to mój nie pije ale dziś taka imprezka że opilismy wszystko i D zaszalal a ja tam się z tego cieszę bo ma urlop i niech korzysta w de wgl nie pije więc jak najbardziej niech sobie nie żałuję
Zakręcona mam nadzieję że u ciebie.lepiej i już się tak nie denerwujesz i będzie.okej :* mikejla u ciebie również :*
Tak cichutko tutaj mam nadzieję że dobrze spedzacie sobotę!
Siostra D upiekla takie ciacho że jak zjadłam kawałek taka pychotka że mały tak zaczął się wypychac że zrobił furorę na grilku
Uciekam laski na grilla dalej zajrzę w nocy do was :* odpoczywajcie!Mikejla lubi tę wiadomość
-
Jaroszka kochana przepraszam ale byłam na działce i teraz czytam.
Tam masz przy każdym pytaniu dowiedz się więcej i tam odpowiedz na pytanie. Jak dobrze pamiętam dałam ze obydwie odpowiedzi poprawne a w przedostatnim 91proc a w opisowym lalam wodę i napisałam mała rozprawke! !jaroszka lubi tę wiadomość