Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z odwiedzin mamy mojego Jerrego...no normalnie masakra. Mój ojciec sobie wymyślił, że piesek musi odwiedzić mame, władował sie babie na chate i zachwala jaki on cudowny, jak to on cudownie go nie traktuje bla bla. A dlaczego nie pojechał sam? Bo wypił piwo w pracy. To apropos tematu o alkoholu z rana. Normalnie nigdzie nie pojedzie mama, ani nic bo on zawsze już wypił piwo. A jak ja chce gdzieś jechać, to wypytuje gdzie po co na ile

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika eh daj spokój: (
    Angela mój maluch bardzo leniwie dziś tez ale ruszył się w kąpieli dwa razy:) nie zbyt mocno ale ruszyl

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja się rusza, chociaż tyle dobrego :) jeszcze mi w chacie podłogi do umyca tylko zostały :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez się rusza !!!
    Zjadlam płatki z mlekiem to podskoczył pare razy i teraz D przyszedł nagadal się , na mizial , " wyklepal" hehe i mały skoki odpierniczal ! Uffffff ...
    Ja wyszlam z kąpieli , D poszedł na zakupy jednak Ja mam czas dla siebie chwile , potem Ja obiad a on powiedział ze będzie sprzatac .
    Przejął się ze wczoraj tak źle się czulam i dziś ze mały tak malo sie ruszał , tyle co nic.

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troszczy się o was i super :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No troszczy ale swoje wady ma , dzisiaj napisałam jak mnie wkurzyl i wgle ze momentami czuje się samotna to Nynusia zdarzyła tylko odczytać bo chciałam edytować dopisać cos to kuzwa skasował się cały: /
    No mniejsza ale mam nadzieje ze ok będzie .
    Ale co do dziecka to codziennie mówi do Brzuska , całuje i wgle kopy zbiera które mega sprawiają mu przyjemność:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klementysia też dziś mi stracha narobiła, bo od rana do 11 nic, a ostatnio nad ranem była mocno aktywna. Mąż po pączki skoczył i zaraz ciut pokopała, ale też lekko. Chyba dziś taki dzień :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się Wishbear bardziej podoba :) Jakiś taki wyraz "twarzy" przyjemniejszy :P Ale dziecku to i tak wszystko jedno.

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bardzo ciesz,ze mój luby nie lubi alkoholu za bardzo. A jeszcze powiedzial,ze jak jestem w ciąży to on nie będzie pil w ogóle to jestem tym zachwycona,choc nie oczekiwalam tego,bo on i tak prawie nie pije :) teraz obydwoje pijemy kwas chlebowy hehe:)
    Ciekawe czy na swoje urodziny 30te sie napije;)
    Moja Balbina ma różne dni,nieraz tak Malo sie rusza. Szczególnie jak jest gorąco i jak ja dużo chodzę i chyba ja kolysze do snu:) ale głębokie wdechy przepona przeważnie pomagają:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś zmiana planow . :)

Jedziemy do Teściowej na grilla i na noc , jutro przywiezie nas do domku i sama wpadnie na obiadek do nas:)
    Posprzatane wiec lajcik , Zakręt naszykowany i niedlugo ruszamy :)

Mikejla lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, ze moj M jest w mniejszości z tym piciem....większość Waszych facetów nie pije....normalnie aż bym chciała mu to powiedzieć, z jednak kurwa nie wszyscy piją!!! I tak bedzie miał coś ciekawego do odpowiedzenia.....juz nawet wiem co, ze pewnie piją tylko nie przy Was haha....on jest zacofany jeżeli chodzi o podejście do alkoholu....tak mnie to wpienia....

Zak cieszę sie, ze mały sie uaktywnił, Mika u Ciebie chyba tez lepsze samopoczucie cio?

Zaraz sie szykuje na wyjście ze znajomymi. Dobrze, bo jak siedzę w tym domu to bzika dostaje i mam wrażenie, ze lamusieje.
    Jedyny minus....maz bedzie pił...ehhh

Miłej soboty niunie :*

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc babeczki !
    Jaroszka nie jestes w mniejszosci . Moj tez lubi sobie piwko wypic , a szczegolnie latem . Walsnie bylam wywiesc trzy kosze butelek do segregacji i to z dwoch tygodni . Pozytywna rzecz taka , ze on wie kiedy przestac i nigdy sie nie upija . Na poczatku tez sie balam , bo jego ojciec alkoholik ( nawet go nie znam) . No coz nie kazdy jest idealny ;)

Ja dzisiaj zaszalalam i sprzatnelam generalnie caly dom . Okna pomyte , firanki wisza czyste , wszystko pachnie i blyszczy , zakupy tygodniowe zrobione ,pranie sie suszy ,a ja nareszcie mam czas dla siebie i wieczorem bede sie ogarniac ;)
    Oczywiscie teraz cierpie , bo brzuch boli i twardnieje ,ale ja nie potrafie roboty rozlozyc na czesci . Taka moja wada .
    Do wieczorka ,bo zapomnialam , ze ja jeszcze obiadu nie jadlam . Ide cos ciagnac :)
    I cos stary mi marudzi , ze trzeba jechac na wysypisko , wice odpalam autko i fru...

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, jak ja Ci zazdroszczę! Ja to jak sprzątam to łącznie z szafkami i szufladami, oglądam wszystko co znajdę, jaram się potem, że to znalazłam i tym sposobem sprzątam jedno pomieszczenie na dzień :D

jaroszka, lojkalojka, Blondik, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide w gosci zaraz ... Co mige zrobic do jedzenia na szybko.. Blagam o pomoc

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sałatka kochana :)

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masę jajeczną podaną w chrupkach Cheetos :D

Blondik lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, a ja pospałam trochę...teraz się tak najadłam, że dalej leże...aż mi brzuch bardziej wyszedł ;)

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ;) widze, ze o piciu... Moj za kolniez nie wylewa nigdy,dopiero kak tu przyjechalismy to sie uspokoil, no a jak w ciaze zaszlam to jeszcze mniej pije, tak jak teraz mogloby zostac.

Dzis oddalismy komode z lidla, pieniadze zwrocili i w ogole wszystko bez problemu ;)
    Nowa komoda malej juz stoi w sypialni, juz ciuszki powkladane ;) musze sie uzbroic w poajace i polspiochy bo tego mam najmniej, ale za to body- zawrotne ilosci ;)
    No i czapek mam sporo ;) a skarpetek malo ;)

Hanka dzisiaj grzeczna ;) pokazuje mamusi, ze wszystko ok ale w kosc nie daje ;)
    Posprzatalysmy dzis prawie cale mieszkanie i teraz padam na cycki ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski. Zazdroszczę lojka że tak fajnie to ogarnęłas! Mnie to czeka po urlopie narazie odpoczywam :D

A co do picia to mój nie pije ale dziś taka imprezka że opilismy wszystko i D zaszalal a ja tam się z tego cieszę bo ma urlop i niech korzysta w de wgl nie pije więc jak najbardziej niech sobie nie żałuję :D

Zakręcona mam nadzieję że u ciebie.lepiej i już się tak nie denerwujesz i będzie.okej :* mikejla u ciebie również :*

Tak cichutko tutaj mam nadzieję że dobrze spedzacie sobotę!
    Siostra D upiekla takie ciacho że jak zjadłam kawałek taka pychotka że mały tak zaczął się wypychac że zrobił furorę na grilku :D

Uciekam laski na grilla dalej zajrzę w nocy do was :* odpoczywajcie!

Mikejla lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka kochana przepraszam ale byłam na działce i teraz czytam.
    Tam masz przy każdym pytaniu dowiedz się więcej i tam odpowiedz na pytanie. Jak dobrze pamiętam dałam ze obydwie odpowiedzi poprawne a w przedostatnim 91proc a w opisowym lalam wodę i napisałam mała rozprawke! !

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1538 1539 1540 1541 1542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ