X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma moja matka tez krawcowa:P

Jaroszka kochana brak słów po prostu. Alkohol rządzi człowiekiem...najgorsze co może być
    Mój mąż tez lubi przy sobocie dziabnąć browara i musze go kontrolować (choc on uważa ze ma wszystko pod kontrolą...taa).
    Wiesz jaroszka powiem Ci jedno pamiętaj: Nigdy nie rozmawiaj z mężem po pijaku (ktoś mi kiedyś mądry to powiedział) bo i tak się z nim nie dogadasz. Po prostu z nim nie gadaj dzisiaj. Ale na trzeźwo trzeba porozmawiać bez dwóch zdań! Musisz mu wmawiać ze alko nim rządzi i niech się pilnuje i tak nie może być!!!
    Ach te chłopy...

Mój jest za granicą ale tez juz dziś bronkuje (teraz ma labę bo żony nie ma obok która marudzi) :P .

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowa pora dziewczyny :*
    Widze ze temat alkoholu na topie.. eh Jaroszka nic chyba nie poradzisz na to picie dopoki on nie zrozumie ze robi zle i ze picie piwa w takich ilosciach nie jest normalne..
    Moj maz niestety tez pije codziennie piwo a raczej 2 moze 3 klotnie sa o to od zawsze ale nic mu nie idzie wytlumaczyc twierdzi ze musi sie odstresowac i dlatego pije... jego tatus robil kiedys podobnie teraz po 2 zawalach teoretycznie pic nie moze ale zdarza mu sie w ciagu dnia wypic piwo albo kieliszek czegos mocniejszego jak tego nie zrobi to jest zmierzly jak cholera.. do mojego meza nie dociera ze sa to poczatki alioholizmu ze jak czegos trzeba sie napic koniecznie to jest uzależnienie.. ja sie podobo czepiam tylko..
    Wiec jaroszka i pozostale dziewczyny doskonale was rozumiem i nie mam pojecia co z tym zrobic bo ani prosba ani grozba odejscia nie pomaga :((

relgrl68722yz04m.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie po pijaku z nim nie gadaj, na mojego tez dzialalo jak szlam spacdo imnego pokoju, albo jego wyganialam, a rano focha mialam.

polkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Battinka dobrze radzi . Dzis to Ty sie do niego nie odzywaj,ale jutro dorwij drania i wygarnij mu . Czy te chlopy to maja piane zamiast mozgu . Nic nie rozumienia, nigdy nie sa winni i tylko nam nerwy psuja .

polkosia lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika...ano właśnie, ani groźba ani prośba. I to jest to, zobaczyli (bo mój też, chociaż nie jeśli chodzi o alkohol), że to tylko moje gadanie i nic sobie z tego nie robi

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile ja juz z nim tych rozmów przeprowadzalam....chyba poprostu za późno sie za niego wzięłam.
    Nieraz spokojnie mu tłumaczyłam, ze nie chce zeby pił, ze sie martwię o jego zdrowie, o nadciśnienie, to nie sa moje widzimisie, ja na serio nie chce stracić męża przed 40 stka....a on jak nadal bedzie tyle pił to skończy marnie....
    Ja tez lubię sie czasem napić....ale kto wypija dziennie prawie 8 browarów???
    I jeszcze nie widzi problemu, bo przeciez nie pil dwie godziny, tylko cały dzien a to przeciez kurwa różnica!!!
    Tym tekstem mnie rozwalił.....

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój D wtedy dzień przed moim wyjazdem do Pl,wtedy co poszło o te rachunki i to, że nie mam jak jechać i za co nawet do polski, uchlał się jebnął na łózko, a ja spałam w tym drugim pokoju bez mebli, na śpiworze na podłodze, zasnął na łóżku i miał mnie w dupie. Podeszłam ze szklanką wody i wylałam mu na pysk. Obudził sie, przyszedł na chwile do mnie po czym wrócił i znów zasnął. Taka byłam wściekła, że nawet gdyby coś mi się stało nie szłoby go dobudzić i opanować, że...pocięłam mu naklejki, które miał nakleić na tylnie szyby w samochodzie, przykleiłam mu je na twarz, na ręce. Dodatkowo wzięłam nożyczki i zaczęłam ucinać mu włosy z głowy.

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika tak mam to samo.....gada, ze sie czepiam, a jak mu mowię, ze nie ma picia to odpyskuje, ze nie mam prawa mowić mu co ma robić. Ja widzę, ze jes t duży problem, bo moj maz - bardzo spokojny człowiek - jak zaczynam temat jego picia to sie od razu spina i złości, nie umie normalnie pogadać.....wiec dla mnie jest jasne, ze to sa juz początki alkoholizmu....:(

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co w takim wypadku zrobić?

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikaaaa hahaha mistrz!!!!

Dziękuje, bo rozweselilas mnie.....:):):):)
    I co on na to ?????

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn przepraszam, ze sie śmieje, bo sytuacja była chujowa!!!! Ale to co zrobiłaś ekstra.....aż ja mam ochotę coś odj****ac

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety ja jestem taka, że też nie panuję nad emocjami czasem
    no jak to co, jak oblałam mu pysk wodą to się obudził, przyszedł przepraszał
    a na drugi dzień no cóż...chodził po mieszkaniu, wiedział, że źle zrobił, taki jak dziecko zagubione, sprzątał, a ja leżałam na tym śpiworze w drugim pokoju.
    jeszcze nastawiłam mu budzik na 3 w nocy specjalnie żeby myślał , że już do pracy, jebnął się spać spowrotem, a rano jak budzik zadzwonił o 6 to i tak do pracy nie poszedł, pisałam do jego szwagra żeby dał znać w pracy.
    później zrobiło mi się go szkoda po kilku godzinach przytuliłam go i powiedziałam, że damy sobie rade...a później jak mnie odwoził w sobote o tej 4 dopiero zapytał czy bardzo widać te ścięte włosy. O naklejkach nie powiedział nic, mimo, żę kupiliśmy je na zjeździe BMW, na którym byliśmy jeszcze w polsce i strasznie się wkurzał kiedyś jak nie mógł ich znaleźć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 23:59

• annggela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilke ;) co do alkoholu to ten sam pronlem z mezem mam, na wakacjach id 12 za piwo sie lapie i srednio 8 dziennie pije :/ codzien mu wypominalam, rozmowy byly i nic. Szkoda gadac.
    Wrocilismy z imprezy z extra jednym dzieckiem, takze mamy ich 3 lacznie.
    Uciekam, do juterka i nie denerwowac sie tymi kut****
    Buziolki :***

Mikejla lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jednak go ruszyło i wiedział ze zasłużył!!!! Skoro nie dostałaś opiernicza za te naklejki i włosy...
    Kurwa my to jesteśmy takie emocjonalne psiochy.....zamiast trwać w postanowieniu nie odzywać sie, miec focha to nam sie tych kutasow szkoda robi i odpuszczamy....a ten moj to jeszcze jaki pamietliwy jest, do tej pory wypomina mi, ze kryzys, który mieliśmy to z mojej winy....a to nieprawda....zrobiłam kilka rzeczy, których żałuje teraz, ale on sie do tego przyczynił....

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam temperament po ojcu, ale gdyby moj D nie był taki nie wiem czy bym sie odważyła mu uciąć włosy i spieprzyć naklejki...a jakby nakrzyczał to dostałby gorszy opierdol. wiedział, że zabrałam klucze od samochodu, dokumenty itd, wiec gdyby zaczął się rzucać to auta by nie zobaczył i czym by do pracy jeździł :D

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka widzisz...twój jest pamiętliwy, ale czy tylko jeśli chodzi o takie rzeczy? czy jeśli np coś do niego mówisz, to wie co mówisz i pamięta? bo mój mąż ja np. wyjebie mu całą litanie a on zapamięta ostatnie 2 słowa albo wcale

• agaton Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,przerąbane z tymi chlopami.
    Ja to bym Jaroszka na Twoim miejscu chyba jutro zagadala,ze Ci się nie podoba,ze on tak pije i jak on Ci powie,ze to kontroluje,to powiedz mu,żeby np 2 tygodnie nie pil skoro nie widzi problemu i jak sie będzie z tym czul. Sam może zauważy, czy potrafi bez alko funkcjonować,czy tylko myśli kiedy się napic.
    Ja na studiach piłam tez sporo,ale chyba swoje wypilam i juz mi się tak nie chce;) zreszta zawsze mi szkoda dnia następnego. Jakbym miała zmarniwac na kaca to bym miała dola. A piwka jednego bym sie napiła,nie powiem;) ale to jeszcze trochę:)
    Jaroszka,jakos musisz przetrwać ta noc,ale ja bym pewnie spac nie mogla,tylko bym w glowie przerabiala wszystko. Ale obyś jakos potrafila te myśli odrzucić. A moze spróbuj za każdym razem,jak jest pijany wywalać go z lóżka,mize to cos pomoże. Powiedz,ze z pijanym nie chcesz spac.
    Mikejla,akcja pierwsza klasa:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie, ze nie!!! On ma pamięć wybiórcza !!!! Jak mu kurwa wygodnie

Mikejla lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Oczywiscie, ze nie!!! On ma pamięć wybiórcza !!!! Jak mu kurwa wygodnie

A no widzisz, czyli chyba nie jest odosobnionym przypadkiem...

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton juz takie testy były ..... Raz wytrzymał 2 tygodnie....ale dawno temu, teraz nie chce nawet o tym słyszeć...zakazy i nakazy na niego nie działają.

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1542 1543 1544 1545 1546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ