Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Laski na mamisima są szumisie w promocji i jeszcze przesyłka gratis !
kurcze kupilam ale nie miałam przesyłki gratis:/ wybrałam za to odbiór osobisty bo mają sklep w warszawie więc i tak mi wyjdzie za 102 złpolkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Paula ja teraz często nawet jak nie zjem mam zgagę. Musimy to przetrwać i juz
zgaga to pikuś przy końcówce ciąży
fajnie ze wyjeżdżasz odstresujesz się chociaż. Ja czekam na mojego jak z pracy wróci i też wybywamy nas działkę do rodziców a tam 10miesieczny bratanek. Niestety nie pobiegam sobie za nim.. Od wczoraj w końcu przemyślałam sprawę i naprawdę dużo leżę nawet teraz.
-
Bąbelek pewnie że pikuś ale jęczeć nikt nie zabronił
Wgl co do alkoholików to mój R nie pije nawet piwa. Te bezalko są zbawieniem. Zawsze jakieś piwo a palić nie palimy oboje. U R nikt nie pali z tych co tu mieszkają a u mnie tata ale odkąd jestem w ciąży stara się wychodzić do kotłowni.
Eee tam szumiś . Nie stać mnienianie wolę kupić
-
Arielka wrote:kurcze kupilam ale nie miałam przesyłki gratis:/ wybrałam za to odbiór osobisty bo mają sklep w warszawie więc i tak mi wyjdzie za 102 zł
To nie szumis tylko ten whisbear czy jakoś tak....szumis jest tańszy.
Ja kupie szumisia za 80 zl -
estrella wrote:Hej,
odebrałam wczoraj wyniki badań krwi i mam pytanie, pamiętam, że któraś z Was pisała kiedyś, że morfologia kobiet w ciąży może odbiegać od norm przyjętych ogólnie dla kobiet... Żelazo mam w normie, biorę suplementy a czerwone krwinki i tak mi spadają...
Czy przy takich wynikach powinnam się martwić czy nie? Będę wdzięczna za odpowiedź...
WBC - 11,2 [4,0-10,0]
RBC - 3,6 [3,8-5,2]
HGB - 10,7 [11,5-16,0]
HCT - 31,4 [36,0-47,0]
Estrella wyniki ok, aczkolwiek hemoglobina Ci spadła, jesteś juz w 3 trymestrze powinno pójść w gore. Skonsultuj z lekarzem, a narazie zaczęłabym jeść wołowinę i pic zielone koktajle. Nie ma sensu zażywać dodatkowego żelaza, bo piszesz, ze masz w normie. Ewentualnie kup sobie wit B12estrella lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:To nie szumis tylko ten whisbear czy jakoś tak....szumis jest tańszy.
Ja kupie szumisia za 80 zl
Tylko ten whisbear to oryginalna wersja, a ten drugi (taki okragly straszny- wg mnie oczywiscie), to podroba (w sensie, ze jest mlodszy) i jest droższyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 11:50
-
Pospalam trochę , a raczej odespalam ciutke nocki . Chuj co sobie będę żałować , potrzebuje to spie ! Jak nie teraz to kiedy ???
Wgle chyba łapie mnie przeziębieniemam fatalny nos , zawalony , bolacy od zatok , chrype , glowa mi peeeeeeka no jednym słowem fatalnie się czuje
Zaraz zasuwam na dol na herbatke z miodem i cytryna , a później imbir kupie eh .
Jaroszka hahaha no taaaaak ! Powinien ja ten pies wyjebac za słowa .źle babsko ale tak jak napisalas , nasza Paula jest silna i przez takie słowa coraz silniejsza ! I fajnie Paula ze jedziecie , odstresujesz się i nie musisz patrzeć na to świńskie babsko , szkoda ze kasy nie macie na wynajem swojego chociaż: (
Co do alkoholikow to mój były ojczym nim jest fakt popijam tylko piwko ale codziennie kilka a to juz jest alkoholizm nawet tak na badaniach specjalnych powiedzieli , leczyć się nie chciał nic , moja mama się pozbyła dziada ale to za dużo by opowiadać . Także tez wiem czy to" pachnie" ...
Jaroszka co do mojego bezdechu to minęło ale brzuszek nadal taki strasznie dziwny , teraz mnie biodra bola dodatkowo ale to norma!lne bynajmniej u mnie ale jak rano się wkurzylam to zrow bol przy pepku miałam i takie dziwne odczucie ale przeszło jakmsiem uspokoilam .
Chuj od dziś chociażby się walilo i paliło nie wkuwie się , ja nie chce na porodowce za wcześnie się znaleźć ! Ppstanowione
Mika Ty uważam powinnas powiedzieć teściowej ,Polkosia ma racje ... Matka to matka ! Twoja wie pomaga tobie , niech i jego wie ! Może pomoże cos i jemujaroszka lubi tę wiadomość
-
Ja jej nawet nie znam. Dzwoni i gada głupoty. Jeszcze jego siostra z pretensjami do mnie. Ciśnienie mi na pewno skończyło i nie potrafię się uspokoić. Właśnie miałam cie pytać. Żeby zarejestrować się w pl jako bezrobotna musze wymeldowac się z niemiec chyba prawda? Bo ten kretyn nie chce mnie wymeldowac...
-
Natka88 wrote:Tylko ten whisbear to oryginalna wersja, a ten drugi (taki okragly straszny- wg mnie oczywiscie), to podroba (w sensie, ze jest mlodszy) i jest droższy
Kiedyś wklejalam linka do szumisiow tam jest jego kilka wersji, a whisbear jest jeden...
Ja wybralam najtańsza i moim zdaniem najpraktyczniejsza zabawkę. Szumis zawieszka- mozna przyczepic do łóżeczka, do wózka albo na rękę - dla zainteresowanych przesyłam link: http://szumisiesklep.pl/kolekcja/szumisiowa-kolekcja/szumis-glowka
Po za tym moze i to podróba, ale akurat kilka znajomych ma wlasnie szumisia, tylko jedni maja whisbeara i naprawdę to jest dokładnie to samoale co kto woli
polkosia lubi tę wiadomość
-
Nie musisz ! Kto to sprawdzi , nikt .
Idziesz normalnie do urzędu się rejestrujesz i po sprawie , odchaczac się musisz jak jesteś w pl bo inaczej klapa .
Ja mam na siebie i na d umowę o mieszkanie , wszystko ze przebywał w UK , firme tu w UK i w pl " pracuje" również ... A wczesniej pracowałam również w firmie polskiej z pl ale można było w domu pracować na kompie nawet w WB
Tylko ze .... Jak bedziesz pobierać dodatki jakieś z pl mieszkając w pl to ok ale jak wyjedzkesz znów mieszkać do Niemiec biorąc kasę musisz to zgłosić bo cie ścigna i będzie kasę oddawać , tak moja tesciowa miała i wgle możesz mieć problem z dodatkiem! Rodzinnym nawet albo cos jak maz pracuje za granica bo on więcej zarabia na pl i jego będą ppdliczC .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 12:03
-
Ja nie zarabiam nic bo niedawno studia skończyłam wiec i tak chuj ze tak powiem. Zajebiście miesiąc temu się wyrejestrowywalam bo wyjeżdżam a teraz... W dodatku weźcie mnie uspokojcie jakoś bo czuję się coraz gorzej a oddychanie leżąc mi nie pomaga