Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem
Nasz Skarab ma CRL- 4mm FHR 124/min GS- 16,7
SZCZĘŚLIWAWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:13
polkosia, mała.mi, ola.321, miska2503, Małgorzatka, ITKA, nat_alia, Katarzyna87, paula1, Anastazjaaa, Nynusia, Kaśku, Natka88, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wytłumaczcie mi jedno...jak się dowiedziałam o ciąży to zrobiłam progesteron i wynosił 57, lekarz zalecił luteine 100 dwa razy dziennie. No i tak biorę sobie tą luteinkę od 2 tygodni, a dzisiejszy progesteron mam 65. Czyli za wiele po tej luteinie nie wzrósł. I moje pytanie jest takie, czy luteina dopochwowa wpływa na wynik badania z krwi? (wydaje mi się, że tak, ale to by znaczyło, że bez niej miałabym zły jej poziom)
-
polkosia wrote:Kasia, też tak wyczekiwałam Teraz tak do USG odliczam
A któraś z dziewczyn jeszcze nie była na USG?
no ja jeszcze nie byłam buuu
w sobotę testowałam , jutro dopiero moge się zarejestrować do gina, mam nadzieję ze nie bede musiała czekac ze 3 tygodnie - niezłe ma terminy i to prywatnie
-
Małgorzatka wrote:Maja Szczęśliwa Mamusia i Itka napiszcie mi termin porodu
już już piszę
24 października
dzisiaj cały dzien mnie nie było przy kompie, nie dajeci mi szans na nadrobienie, tempo macie oszałamiające
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Tez mnie boli brzuch @-wo ponoć macica się rozciąga, oby! Bo też panikuje
mnie tez boli, wczoraj po spacerze to musiałam troche poleżec żeby przeszło, ogólnie staram się nie panikować
Anastazja i musze Ci powiedziec ze na pewno byłyśmy na tym samym forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 19:54
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Ja się boję olejków uzywać bo jak chodizłam na rehabilitację (masaż pleców 3-4 razy w tygodniu przez pół roku) to miałam taką wysypkę na plecach że masakra, strasznie mnie zapychały. W końcu zamienili na zwykłą oliwkę dla dzieci naturalną ale nic to nie pomogło i tak. Do tej pory leczę się z czerwonych krost na plecach a od tygodnia znowu mnie wysypało, chyba hormony..
Bunia chce powiedzieć ze kosmetyki Mustella sa świetne!i zawsze polece.dzieki temu kremowi nie mam po ciąży z córcia ani jednego rozstępy dlatego szczerze polecam na pewno nie pożałujesz!polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Itka, wcześniej niż za 2 tygodnie to pewnie i tak niewiele zobaczysz Więc spokojnie, zaraz Ci zleci. Ja mam wrażenie, że dopiero co wczoraj pisałam, że za 2 tygodnie USG
ITKA lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Itka i Lilmama dopisałam
Dziewczyny ratujcie mnie mój M robi domowy ketchup cała kuchnia w pomidorach normalnie masakraBunia86, paula1, Katarzyna87, Kaśku, dodinka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Itka, wcześniej niż za 2 tygodnie to pewnie i tak niewiele zobaczysz Więc spokojnie, zaraz Ci zleci. Ja mam wrażenie, że dopiero co wczoraj pisałam, że za 2 tygodnie USG
polkosia, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochane te wasze porady przy życiu trzymają...wzięłam 2 nospy leżę i juz jest lepiej o wiele lepiej!
Ale musze powiedziec ze chyba do pracy przestanę chodzić bo po 15 nadrobić was tutaj na forum to nie lada gratka tyle piszecie ! Hehepaula1, Kaśku, FreshMm lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny jesteście kochane te wasze porady przy życiu trzymają...wzięłam 2 nospy leżę i juz jest lepiej o wiele lepiej!
Ale musze powiedziec ze chyba do pracy przestanę chodzić bo po 15 nadrobić was tutaj na forum to nie lada gratka tyle piszecie ! Hehe
Cieszę się że już Ci lepiejpolkosia, BATTINKA lubią tę wiadomość