Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Itka, wcześniej niż za 2 tygodnie to pewnie i tak niewiele zobaczysz Więc spokojnie, zaraz Ci zleci. Ja mam wrażenie, że dopiero co wczoraj pisałam, że za 2 tygodnie USG
mam taką nadzieję
Małgorzatka dziekuję
co do smarowideł to tez polecam olej kokosowy jest świetny. W pierwszej ciąży używałam tylko oliwki dla dzieci i musze przyznac ze nimo że przytyłam AŻ 24 KG !!! to nie miałam rozstepu ani jednego...wiec albo ta oliwka albo tak jak któraś z was pisała takie geny:-) -
BATTINKA wrote:Dziewczyny jesteście kochane te wasze porady przy życiu trzymają...wzięłam 2 nospy leżę i juz jest lepiej o wiele lepiej!
Ale musze powiedziec ze chyba do pracy przestanę chodzić bo po 15 nadrobić was tutaj na forum to nie lada gratka tyle piszecie ! Hehe
mam ten sam problem nie moge nadrobić czytaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:10
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ja jak zwykle wieczorkiem dopiero czytam,
Mi pękła dzisiaj plomba w zębie, pojechałam do stomatologa i musiała mi wyrwać jedną ściankę szóstki bo też pękła przy samym dziąśle. Za tydzień jak się wygoi idę na odbudowę.
W czwartek idę na wizytę z usg. Już nie mogę się doczekać -
soraya wrote:W czwartek idę na wizytę z usg. Już nie mogę się doczekać
też mam pękniętą szóstkę i jak pójde z młodym na poczatku marca to poproszę, żeby też mi nadrobiła
no no jutro będzie kumulacja USG i zdjęć, jak to któraś już pisała. do końca tyg trochę tego będzie dobrze, że ten czas tak szybko leci...
Super Dodinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:43
Małgorzatka, dodinka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hej!
We mnie dziś wstąpił leń nad lenie
Nic mi się nie chce, na fb udostępniłam post:
"Najgorsze jest zawsze pierwsze 5 dni po weekendzie"
A mam tyle do zrobienia Gdzie moje siły?
Jak Wasze brzuszki? Mój już się chyba troszkę powiększył. Jest taki wypełniony.
Acha, i gratuluję dzisiejszych zdjęć bobasów i dzisiejszym nowym mamuśkom!Małgorzatka, ITKA, dodinka lubią tę wiadomość
-
ITKA wrote:mnie tez boli, wczoraj po spacerze to musiałam troche poleżec żeby przeszło, ogólnie staram się nie panikować
Anastazja i musze Ci powiedziec ze na pewno byłyśmy na tym samym forumITKA lubi tę wiadomość
-
ja też zmykam...jutro mam ciężki dzien w pracy
Muffinka czyli byle do weekendu
Anastazja nawet ten sam nick miałaś widzisz jak jestem pamiętliwa
mam nadzieje ze jutro będziecie się chwalić pięknymi fotkami, chociaż tak oko nacieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 21:20
Muffinka1019 lubi tę wiadomość