Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za to moge caly czas spac;) naklepsze drzemki po kazdym posilku;)
Tak wygrzanie i herbata z miodem i cytryna dziala cuda. Jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to na zlosc zapalenie gardla i zapchane zatoki;) duzo czosnku i cytryny;)Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja dziś na skierowaniu na badania zauważyłam, że na pieczątce mojego lekarza poza ginekolog-położnik, jest też seksuolog kliniczny Się zdziwią w kadrach jak L4 z taką pieczątką przyniosę
polkosia, tomania2806, dodinka, Małgorzatka, paula1, Kaśku, FreshMm, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
właśnie się obudziłam, dziś rekord wstawania na siku - 5 razy! aż boję się co będzie później..
Z tym jedzeniem to ja mam tak że jeden dzień mam apetyt non stop a inny dzień nie mam w ogóle więc może się to jakoś wyrówna i sto kilo nie przytyje
Miłego dnia i udanych wizyt
Pasuje się zebrać do pracy..tomania2806, Małgorzatka, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyJa jak byłam w aptece chyba w pięciu to nigdzie nic mi nie chcieli dać na przeziębienie, tylko z receptą od lekarza. Ech wiec zostało mi picie herbaty i mleka z miodem.
Ja też tak mam że jednego dnia to bym jadła, jadła i jadła a drugiego na prawdę na nic nie mam ochoty żeby coś zjeść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:08
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Dziewczyny super wiadomości wszystkim Wam po wizytach i badaniach serdecznie gratuluję!! ;*
Dodinka a mnie się wydawało ze masz wizytę tak jak ja w środę hmm chyba mi się powaliło coś
Zmieniałam i opłacało sięMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
blondi123 wrote:Mi mdłości już przechodzą, ale nie mogę jeść nic słodkiego, ciągle chce mi się pić i non stop siku. Pozdrawiam
Ja kiedyś jadłam dużo słodkości a teraz nawet jednego cukierka nie zjem bleeeeeeeeeeeMałgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Czekam na wieści z usg waszych porannych
Witaj la savia rośnijcie zdrowo :-*
Ja dzisiaj w końcu się wyspałam ale leżę jeszcze dziewczyny oglądają bajkę także jeszcze mogępaula1, dodinka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Staram się dużo nie jeść, ale co robić jak co 2 godziny dopada mnie taki głód, że boję się że padnę? i przy głodzie pojawiają się mdłości, które przechodzą po jedzeniu...
Czyli znaczy, że z tym głodem nie jestem sama, pocieszyłyście mnie kochane, bo już myślałam, że sobie to wkręcam
Małgosia Ty sie wyspałas, a ja nie mogłam spać prawie całą noc, ale rano troche nadrobiłam. Moje dziecko poszło z tesciowa do pracy i zadzwonił o 8.00 - mamus spisz? no to mu odpowiedziałam, że już nie śpię
Dziewczyny dzisiaj mam kolejny dzień leżący, więc będę mocno trzymała kciuki i czekała na wiadomości.
(do wizyty w sumie 1 cały dzień )
Anastazja dawaj znać co u Was? bo widze ze o 9.00 miałaś USGWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:44
Małgorzatka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
LaSavia wrote:Ja po przeprowadzce nadal nie mam wagi wiec nie wiem ile wazylam przed i teraz;)
Paula jie powinno byc tak zle masz teraz spalanie takze nie powinnas sie przejmowac troche wiekszymi porcjami jedzenia;)
LaSavia gratulacje fasoleczkiNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
aanaa wrote:Ja jeść mogę ciągle. Zrobiłam sobie kanapki do pracy, wzięłam zdrowe przekąski a przed samą pracą poczułam tak silny głód, że wstąpiłam do sklepu i dokupiłam drugie tyle jedzenia. Staram się dużo nie jeść, ale co robić jak co 2 godziny dopada mnie taki głód, że boję się że padnę? i przy głodzie pojawiają się mdłości, które przechodzą po jedzeniu...Chyba przytyje 20 kg w tej ciąży
Witaj LaSavia
Mam tak samo:) co chwilę jestem głodna, więc często jem:) na szczęście odrzuca mnie na słodkości:)[/url]
[/url] -
Dziewczyny, ja w czwartek wylądowałam na Izbie Przyjęć. miałam małe krwawienie i spanikowałam. Jakiś lekarz idiota powiedział, że mam najprawdopodobniej puste jajo... byłam przerażona! chyba wszystkie łży wypłakałam! a wczoraj poszłam załamana na kontrolę do mojej Ginekolożki i zobaczyłam dzidziuśka... i serduszko mu juz bije:)
Małgorzatka, Kaśku, dodinka, Nynusia, FreshMm, Katarzyna87, ITKA, mała.mi lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
jacusianka wrote:Dziewczyny, ja w czwartek wylądowałam na Izbie Przyjęć. miałam małe krwawienie i spanikowałam. Jakiś lekarz idiota powiedział, że mam najprawdopodobniej puste jajo... byłam przerażona! chyba wszystkie łży wypłakałam! a wczoraj poszłam załamana na kontrolę do mojej Ginekolożki i zobaczyłam dzidziuśka... i serduszko mu juz bije:)
-
Paula ja z pierwszym przytylam 15 i zeszlo mi wszystko po urodzeniu procz 3 kg w cyckach;) ale maly byl duzy wiec sie nie dziwie. 2 miesiace po urodzeniu waga byla nizsza niz przed ciaza. Generalnie to lepiej jest jesc mniej a czesciej. Ja tak teraz patrze to tez jem co okolo 2-3 godziny z tym ze pomiedzy posilkami glownymi wcinam jablko lub jakis owoc.
Dodinka moze tak reaguje twoj organizm. A probowalas na sniadanie jesc musli z jogurtem naturalnym? Daje duzo sily na reszte dnia a raczej nie powinno powodowac nudnosci. Ja robie sama nie codziennie ale staram sie dosc czesto i dla mojego malego to zdrowe sniadanie: 2 lyzki platkow owsianych, rodzynki, zurawina, moga byc morele albo sliwka suszona, troche ziarenek np slonecznik siemie lniane i to zalewam goraca woda i czekam jakies 10 minut dodaje jogurt lub mleko. Moze byc np z owocami truskawka lub banan. Tych kupnych musli nie polecam bo to wszystko przetworzone. A tak wiesz co jesz;) sprobuj. A jak wstaniesz to zanim zjesz cokolwiek wypij szkalnke wody z cytryna. Porawia apetyt i niweluje mdlosci;)Małgorzatka, dodinka, paula1 lubią tę wiadomość