Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim, mi lekarz kazał pominąć, jeśli zapomnę.
Ja wracam z USG. Jest pęcherzyk, w macicy, jest ciałko żółte i zarodek dopiero malutki 1,3 mm, ale jest Za dwa tygodnie wizyta i wtedy powinno być już serduszko. Na pewno będę miała młodszy wiek ciąży niż w suwaczku, bo zarodek malutki i późna owulacja, ale to dokładnie 5 marca sprawdzimyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:57
ola.321, aanaa, Katarzyna87, Arielka, paula1, Małgorzatka, Fatim, nat_alia, Kaśku, FreshMm, dodinka, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Fatim, mi lekarz kazał pominąć, jeśli zapomnę.
Ja wracam z USG. Jest pęcherzyk, w macicy, jest ciałko żółte i zarodek dopiero malutki 1,3 mm, ale jest Za dwa tygodnie wizyta i wtedy powinno być już serduszko. Na pewno będę miała młodszy wiek ciąży niż w szwaczku, bo zarodek malutki i późna owulacja, ale to dokładnie 5 marca sprawdzimy
Moja fasolka w czasie wizyty będzie "w Twoim wieku", też mam nadzieję zobaczyć choćby 1,3mm cudo!
Masz focię?polkosia lubi tę wiadomość
-
Amerie i polkosia gratulacje fasoleczek Ja jeszcze do czwartku muszę czekać
Malgosia nie jesteś leń, ja też jeszcze w łóżeczku i tak próbuje się zebrać, zeby skoczyć po jakiś kremik do smarowania, ale mi się nie chce
Anastazja jak u Ciebie z dzidzią? daj znaćAmerie, Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
gratuluje dziewczyny widoku maleństw
ja już też nie mogę doczekać się na wizyte a do piątku mam jeszcze troche czasu...Małgorzatka, paula1, Amerie lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie i gratuluję udanych wizyt
co do wielkości maluszka to on może jeszcze nadgonić
u mnie 2 tygodnie temu w środę gin mówiła że był 5t5d i miał ok 3mm, a po tygodniu w następną środę dzidziuś wielkością odpowiadał 7t2d i miał już 1,13mm.
polkosia lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Mi się otwarła strona z kilkoma zdjęciami i nie wiem, która fasolka jest Twoja ale wszystkie fajne Jak poznać Twoją, jaki jest opis przy niej?
jak ja się cieszę, ze dużo piszecie, mam co robić, kiedy sobie tak leżę ^^
Fasolka 6t i 1d 4mm tętno 124/minpaula1, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Jestem po wizycie.
Serduszko pięknie stukalo ale z tych emocji zapomniałam jakie to parametry.
Wszystko w jak najlepszym porządku wiek z usg 7t3dc, wiec idealnie.
Datę porodu wyznacza na kolejnym usg które będzie za trzy tygodnie.
Siedziałam tam prawie dwie godziny, miałam wywiad usg znów wywiad, badanie moczu, badania krwi.... Strasznie dużo tego.
Jestem taaaaaaaka szczęśliwa ze nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Dzięki za kciuki z takim wsparciem musiało się udać dziękuję
Lecę się zdrzemnac bo padam na ryjek
Aaaa i dziś powiedzialam tiago, jest szczęśliwy i całuje brzuszek mówiąc mój ukochany bratMałgorzatka, paula1, Kaśku, aanaa, ola.321, ITKA, dodinka, Nynusia, Katarzyna87, polkosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej dziewczyny,
Jestem po wizycie.
Serduszko pięknie stukalo ale z tych emocji zapomniałam jakie to parametry.
Wszystko w jak najlepszym porządku wiek z usg 7t3dc, wiec idealnie.
Datę porodu wyznacza na kolejnym usg które będzie za trzy tygodnie.
Siedziałam tam prawie dwie godziny, miałam wywiad usg znów wywiad, badanie moczu, badania krwi.... Strasznie dużo tego.
Jestem taaaaaaaka szczęśliwa ze nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Dzięki za kciuki z takim wsparciem musiało się udać dziękuję
Lecę się zdrzemnac bo padam na ryjek
Aaaa i dziś powiedzialam tiago, jest szczęśliwy i całuje brzuszek mówiąc mój ukochany brat
No nareszcie Super Ana bardzo się cieszę razem z Tobą :* :* :* :* :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaa gratuluje fasolki;)
Ja jak pokazalam mojemu malemu zdjecie i powiedzialam ze to braciszek lub siostrzyczka to zabral mi zdjecie wlozyl do plecaka i powiedzial ze to jego braciszek i bedzie go kochal, a siostrzyczki kochac nie bedzie;) ale on codziennie mowi co innego;) narazie mowi ze dzidzie Kocha:)