Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
LaSavia wrote:Anastazjaa gratuluje fasolki;)
Ja jak pokazalam mojemu malemu zdjecie i powiedzialam ze to braciszek lub siostrzyczka to zabral mi zdjecie wlozyl do plecaka i powiedzial ze to jego braciszek i bedzie go kochal, a siostrzyczki kochac nie bedzie;) ale on codziennie mowi co innego;) narazie mowi ze dzidzie Kocha:)
A mój mąż gapa zapomniał dziś telefonu do pracy, wiec poczeka sobie na dobre wieści do wieczoraaanaa, Małgorzatka, paula1, ITKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam LaSavia
dziewczynki gratuluje fasolek i Dodinka fotka tez pikna
LaSavia wrote:Anastazjaa gratuluje fasolki;)
Ja jak pokazalam mojemu malemu zdjecie i powiedzialam ze to braciszek lub siostrzyczka to zabral mi zdjecie wlozyl do plecaka i powiedzial ze to jego braciszek i bedzie go kochal, a siostrzyczki kochac nie bedzie;) ale on codziennie mowi co innego;) narazie mowi ze dzidzie Kocha:)
mój siedmiolatek jeszcze nic nie wie...ale jak kiedys rozmowa zeszła na temat rodzeństwa to stwierdził, ze przyszły bart to ma gdzie spać czyli razem z nim w pokoju, a siostra ...to do przyczepki niezły ma plan
na razie z informacjami o ciazy poczekam, najpierw chciałm powiedzieć dopiero po I trymestrze, teraz wiem że to nie jest realne bo juz mnie język świerzbi a jeszcze u lekarza nie byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 13:51
aanaa, dodinka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dodinka gratuluję to musi być piękny moment widząc pikające serduszko ja na swoją wizytę czekam do piątku
Płakać mi się chciało jak lekarz zapytał widzi pani jak miga ten punkcik i potem włączył dźwięk i mówi to serduszko cudowne uczucieMałgorzatka, Kaśku, Natka88, Anastazjaaa, Fatim, nat_alia, paula1, ITKA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, to i ja do Was dołączę.
Testowałam w walentynki, ale mój mąż już wcześniej podejrzewał ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:17
aanaa, Kaśku, nat_alia, Małgorzatka, paula1, ITKA, ~Rewianka~, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Mam mały dylemat i może Wy mi coś podpowiecie. w zeszłym roku zaczęłam kurs kwalifikacyjny, który kończy się w październiku. Nawet jak będę się dobrze czuć to ten ostatni miesiąc nie uśmiecha mi się tam jeździć (a kawałek muszę dojechać) no i nie wiem co robić. Jeszcze nie zapłaciłam i wolałabym nie przepuszczać tej kasy (1600zł) jeżeli bym tego kursu nie skończyła, a zbliża się ostateczny termin płatności. Jestem w kropce -
Mala.Mi nie ma pewnosci jak sie bedziesz czuc, wie moze byc roznie. Jak jeszcze nie zainwestowalas to moze lepiej oodpuscic i zaczac na swiezo juz na maciezynskim, bedziesz miala troche odskoczni od pieluch i wiedza bedzie swieza
mała.mi lubi tę wiadomość
-
Ja bym sobie odpuściła, przecież będziemy miały termin na październik. Za 1600 zł. to już dużo do wyprawki kupisz, a kurs nie ucieknie, jeszcze zdążysz go zrobić.
Ja mam trochę gorzej. Muszę wytrwać w pracy choćby do połowy maja, bo przez wzgląd na staż, który kończę, nie mogę mieć zwolnienia dłuższego niż 30 dni pod rząd. Mam nadzieję, że nie każą mi leżeć plackiem, tak jak to było na początku pierwszej ciąży, bo inaczej trzy lata mi przepadną i będę musiała zaczynać od nowa.mała.mi, paula1 lubią tę wiadomość
-
witaj kasia82
Anastazja super
mała mi ciężka sprawa... moze spróbuj pogadac z prowadzącym kurs.. przedstaw jaka sytuacja i czy nie bedziesz mogła czegoś zaliczyć w sierpniu i tylko w pazdzierniku odebrac dyplom ukonczenia kursu... bo na dzien dzisiejszy nikt nie powie Ci jak bedziesz się czuła...
mała.mi, Kasia82, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Mala mi Ja tez bym zrobila jak nat_alia pisze;) dowiedz sie jak to by wygladalo. Ja od kwietnia zaczynam kurs i uzgodnilam ze na czas porodu i pologu bede mogla zawiesic kurs i dokonczyc go jak bede gotowa;) to tez jakies rozwiazanie. Porozmawiaj zawsze mozna cos wymyslec razem;) pytanie tez jak zalezy Ci na kursie i czy mozna go zrobic kiedy indziej. Tylko pamietaj ze po porodzie nie bedziesz miala tak szybko wolnego czasu;) a tak kurs by byl juz zrobiony;) kobiety w ciazy maja wieksza motywacje
mała.mi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie nadążam Was czytać
Melduję, że byłam wczoraj na usg i wszystko w porządku, widać serce, tętno 120
Trochę się uspokoiłam, ale tak bym już chciała dojechać do 12 tygodnia... W pracy powiem w tym tygodniu, zbieram właśnie na to siły. A Wy jak, już się poprzyznawałyście?
Kasia82, Katarzyna87, paula1, Małgorzatka, ITKA, ~Rewianka~, mała.mi, FreshMm, Muffinka1019, _analiza lubią tę wiadomość