Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka, to już wiem o co chodziło mojemu lekarzowi. Powiedział, że jakby coś się działo, to najpierw mam dzwonić czy jest w mieście, i jak coś do niego lecieć, a nie do szpitala, bo podobno tam właśnie różnie bywa, i można przeżyć całkiem niepotrzebny stres... co to za kraj, żeby kobieta w ciąży musiała się bać jak zostanie przyjęta na izbie...
Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem jakaś dziwna, mdłości mam ale bardzo leciutkie, ale apetytu zero. Mogłabym zjeść kanapkę, a potem miskę zupy na kolację.
Zrobiłam sobie śniadanie do pracy i jeszcze go nie ruszyłam, a już 11:00. Wcześniej nie potrafiłam wyjść z domu bez śniadania.
-
Nynusia Tobie rowniez zycze spokojnej;) i powodzenia na jutrzejszej wizycie;)
Katarzyna czmu dziwna? Kazda z nas przechodzi ciaze inaczej;) to zalezy od dnia i od tego co malenstwom jest potrzebne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:11
-
dodinka wrote:https://bellybestfriend.pl/galeria-zdjec-usg-wyniki.html?category=all&from=6&to=6
zdjęcie mojego maleństwa
Mi się otwarła strona z kilkoma zdjęciami i nie wiem, która fasolka jest Twoja ale wszystkie fajne Jak poznać Twoją, jaki jest opis przy niej?
jak ja się cieszę, ze dużo piszecie, mam co robić, kiedy sobie tak leżę ^^
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja ju po wizycie:)Zarodka jeszcze nie widać, ale jest piekny pęcherzyk z ciałkiem ciążowym:) Lekarz powiedział, że wszytsko wskazuje na to, że ciąża się dobrze rozwija:) Wg usg jest starsza o 3 dni, czyli 5t5d. Kolejna wizyta za 3/4 tygodnie:)Ciesze się ogromnie:D
FreshMm, Małgorzatka, Katarzyna87, ola.321, paula1, nat_alia, Kaśku, dodinka lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Ja ju po wizycie:)Zarodka jeszcze nie widać, ale jest piekny pęcherzyk z ciałkiem ciążowym:) Lekarz powiedział, że wszytsko wskazuje na to, że ciąża się dobrze rozwija:) Wg usg jest starsza o 3 dni, czyli 5t5d. Kolejna wizyta za 3/4 tygodnie:)Ciesze się ogromnie:D
Amerie lubi tę wiadomość