Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka, to już wiem o co chodziło mojemu lekarzowi. Powiedział, że jakby coś się działo, to najpierw mam dzwonić czy jest w mieście, i jak coś do niego lecieć, a nie do szpitala, bo podobno tam właśnie różnie bywa, i można przeżyć całkiem niepotrzebny stres... co to za kraj, żeby kobieta w ciąży musiała się bać jak zostanie przyjęta na izbie...
Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem jakaś dziwna, mdłości mam ale bardzo leciutkie, ale apetytu zero. Mogłabym zjeść kanapkę, a potem miskę zupy na kolację.
Zrobiłam sobie śniadanie do pracy i jeszcze go nie ruszyłam, a już 11:00. Wcześniej nie potrafiłam wyjść z domu bez śniadania.
-
Nynusia Tobie rowniez zycze spokojnej;) i powodzenia na jutrzejszej wizycie;)
Katarzyna czmu dziwna? Kazda z nas przechodzi ciaze inaczej;) to zalezy od dnia i od tego co malenstwom jest potrzebne;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 11:11
-
dodinka wrote:https://bellybestfriend.pl/galeria-zdjec-usg-wyniki.html?category=all&from=6&to=6
zdjęcie mojego maleństwa
Mi się otwarła strona z kilkoma zdjęciami i nie wiem, która fasolka jest Twojaale wszystkie fajne
Jak poznać Twoją, jaki jest opis przy niej?
jak ja się cieszę, ze dużo piszecie, mam co robić, kiedy sobie tak leżę ^^
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja ju po wizycie:)Zarodka jeszcze nie widać, ale jest piekny pęcherzyk z ciałkiem ciążowym:) Lekarz powiedział, że wszytsko wskazuje na to, że ciąża się dobrze rozwija:) Wg usg jest starsza o 3 dni, czyli 5t5d. Kolejna wizyta za 3/4 tygodnie:)Ciesze się ogromnie:D
FreshMm, Małgorzatka, Katarzyna87, ola.321, paula1, nat_alia, Kaśku, dodinka lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Ja ju po wizycie:)Zarodka jeszcze nie widać, ale jest piekny pęcherzyk z ciałkiem ciążowym:) Lekarz powiedział, że wszytsko wskazuje na to, że ciąża się dobrze rozwija:) Wg usg jest starsza o 3 dni, czyli 5t5d. Kolejna wizyta za 3/4 tygodnie:)Ciesze się ogromnie:D
Amerie lubi tę wiadomość