Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ITKA wrote:ja tez pewnie jedna z ostatnich bede...dzisiaj umówiłam pierwsza wizytę na 03 marca :-o
tak mi sie jeszcze przypomniało odnośnie starszych braci...moja znajoma miała juz dwóch chłopaków i była w ciązy z dziewczynka. Jak mała przyszła na świat to pytam sie chłopaków no i jak? podoba wam sie siostra ? ... a oni mi rezolutnie dziecięcą polszczyzną odpowiedzieli : super ciociu, w końcu rodziła nam się suzonca ! suzonca powaliła mnie na łopatki
LaSavia mam nadzieje ze nie spotkał Cie los suzoncejLaSavia, ITKA, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:No to pięknie Ja mam dwie Coreczki i marzy nam się Chłopiec ale zobaczymy co sobie tam rośnie Starsza córcia też mówi o braciszku już nawet imię wybrała hehe młodsza tylko chostrzyczka(siostra) brat nie wchodzi w gre
cudnie bedziesz miała Trójeczka...jak byłam młoda i jeszcze zycia nie znałam to zawsze mówiłam ze chciałabym miec 3 dziewczynki, wiec rozumiem Twoją starsza Córcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:55
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Mój groszek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00c115063ab9.jpg
Szkoda, że taki mały, chciałam już to serduszko zobaczyć Może w przyszłym tygodniu skoczę do jakiejś kliniki na samo USG
cudny GROSZEK Gratuluję !polkosia lubi tę wiadomość
-
ale.ale wrote:Hej dziewczyny, nie nadążam Was czytać
Melduję, że byłam wczoraj na usg i wszystko w porządku, widać serce, tętno 120
Trochę się uspokoiłam, ale tak bym już chciała dojechać do 12 tygodnia... W pracy powiem w tym tygodniu, zbieram właśnie na to siły. A Wy jak, już się poprzyznawałyście?
powiedziałam tylko mamie ,siostrze i jednej przyjaciółce... no juz nie wytrzymałam no i WAM DZIEWCZYNKI 58 Kobitek zapisanych na pierwszej stronie plus moje 3 kobitki to daje ponad 60 osób ... no cóz dyskretna to ja nie jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:00
paula1, Kasia82, Małgorzatka, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
LaSavia wrote:Mala mi porozmawiaj z kierowniczka moze cos sie uda ztobic jesli to ostatni taki kurs to moze jakos da rade zrobic zebys szybciej zaliczyla:)
Kasia zgadzam sie z Toba ze ciaza to piekny czas ale jak kobieta sie dobrze czuje to myske ze fajnie cos robic aktywnie. Ja sie ciesze ze mi sie tzaczyna zaczyna:) mysle ze warto zrobic w tym czasie cos dla siebie;)
Ja też jestem jak najbardziej za aktywnością w tym czasie, ale na tyle, na ile wystarczy sił. To już każda z nas wie najlepiej, jak dla niej będzie dobrze.
A tak odnośnie mojego zamiłowania do aktywności, mieliśmy w tym roku jechać w Tatry Słowackie, później zmieniliśmy plany na Szklarską Porębę. Teraz mogę pomarzyć o aktywności jedynie nad polskim morzem i to jeśli lekarz nie będzie miał przeciwwskazań. Kocham góry, ale czego się nie robi...mała.mi lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Witaj Kasiu Podaj datę porodu dopiszę Cię do naszej listy z pierwszej strony
Polkosia no piękny groszek jak ktoś tu pisał (wybaczcie słabo z pamięcią) najważniejsze że jest domek kuchnia i bobas niech sobie rośnie zdrowo a na następnej wizycie na pewno usłyszysz bicie serduszka :* :*
Witaj, Małgorzatko! Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć. Moja data to 21.10. Ciekawa jestem czy potwierdzi ją lekarz i co powie usg, ale na samo usg muszę jeszcze poczekać co najmniej dwa tygodnie.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Witaj, Małgorzatko! Cieszę się, że mogłam do Was dołączyć. Moja data to 21.10. Ciekawa jestem czy potwierdzi ją lekarz i co powie usg, ale na samo usg muszę jeszcze poczekać co najmniej dwa tygodnie.
Kasia to sobie poczekamy razemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:16
-
ITKA wrote:powiedziałam tylko mamie ,siostrze i jednej przyjaciółce... no juz nie wytrzymałam no i WAM DZIEWCZYNKI 58 Kobitek zapisanych na pierwszej stronie plus moje 3 kobitki to daje ponad 60 osób ... no cóz dyskretna to ja nie jestem
Itka, bo grunt to być dyskretnym.Małgorzatka, LaSavia lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dwa yorki
ja to aaale "mądra" jestem musze chyba zacząć dwa razy czytać, żeby było ze zrozumieniem heheh
myslałam ze masz psa z takim pozytywnym " rozdwojeniem jaźni" hihi...
Fatim co dwa psy to nie jeden!Małgorzatka lubi tę wiadomość