Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki, dawno się nie odzywałam ale regularnie Was czytam Bardzo się cieszę, że Wasze dzidzie rosną całe i zdrowe- gratuluję ;* A ja też dziś byłam na USG i chciałam się Wam pochwalić moim małym bączkiem
Magnosia, polkosia, Anastazjaaa, paula1, nat_alia, Bunia86, ola.321, Małgorzatka, Natka88, miska2503, FreshMm, Muffinka1019, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ITKA wrote:ja tez pewnie jedna z ostatnich bede...dzisiaj umówiłam pierwsza wizytę na 03 marca :-o
Też mam wizytę 3 marca. Będziemy czekać razem Zastanawiam się czy jeszcze nie skoczyć na betę w piątek, może na chwilę mnie to usatysfakcjonujeITKA lubi tę wiadomość
-
Bunia86 wrote:Dziewczyny a mi przełożyli wizytę z piątku na czwartek zawsze to jeden dzień szybciej
Super te Wasze fasoleczki hmmm...już nie mogę się czwartku doczekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:57
Bunia86 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
ITKA wrote:cudny GROSZEK Gratuluję !
-
paula ja na 9 idę też się nie mogę doczekać
paula1 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Rzodkiewka, śliczności Zmierzyli CRL?
Kaśku lubi tę wiadomość
-
U niektórych z nas jeszcze za wcześnie na oglądanie fasolek. Pomyślicie, że oszalałam, ale wyciągnęłam zdjęcia z poprzednich usg, sprzed prawie 10 lat i oglądam, myślę, analizuję. Mam nadzieję, że już niedługo będziemy mogły wszystkie oglądać nasze kochane maleństwa i forum będzie pełne radości, pisków, ochów i achów.
paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
ewa13 wrote:Gratulacje śliczny groszek a masz jakieś objawy ciąży.Do tez jestem w 4 tygodniu ale tylko jak narazie to brak okresu i się trochę martwię czy to normalne jedna ciaza mi obumarła w 6 tygodni i teraz strasznie się boję jutro mam wizytę u lekarza o 16.30 chyba oszaleje.
Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam.
P.S. Jeżeli jesteś w 4 tygodniu to nie wiem czy lekarz coś będzie w stanie stwierdzić. Ja idę dopiero za 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:19
-
My tu stwierdzamy, ze juz dzidek dosyc spory jest a moj maz widzac dzisiejsze Usg stwierdzil-cos maly ten moj syn..... Rece opadaja.....On to by najlepiej chcial zeby juz mial ale 14 cm, strasznie niecierpiliwy...Wiec ja mu sie odgryzlam, ze za to pulchniutki po tatusiu:)))
LaSavia, paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Ja tez mam jednego Aniołka ale staram się nie wariować. Wiem, że to strasznie zabrzmi ale podobno 1 wczesne poronienie to "norma" po prostu "zdarza się". Inaczej dziecko urodziłoby się chore. Teraz mamy cieszyć się tą ciążą a nie ciągle się bać bo kiedyś się nie udało. Każda ciąża jest inna i każdy ma inne objawy. Mnie w zasadzie tylko piersi bolą.
Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam.
P.S. Jeżeli jesteś w 4 tygodniu to nie wiem czy lekarz coś będzie w stanie stwierdzić. Ja idę dopiero za 2 tygodnie.mała.mi, Małgorzatka, Bunia86, linka220, dodinka lubią tę wiadomość