Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
BATTINKA wrote:No Anastazja twoja fasolka to juz taka wypasiona super widzę nabiera kształtów.
U mnie to chyba lipa będzie... brzuch nie boli ale za to krzyż dokucza 24/h ( chyba cos nie tak
Battinka nawet nie wolno ci tak mysleć!!!!! bo jak zaraz do d...py nakopie !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 17:57
Małgorzatka, polkosia, paula1, Mo_niczka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:No Anastazja twoja fasolka to juz taka wypasiona super widzę nabiera kształtów.
U mnie to chyba lipa będzie... brzuch nie boli ale za to krzyż dokucza 24/h ( chyba cos nie takITKA, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Gratuluję wszystkich groszków, fasolek i bijących serduszek utrwalonych na zdjęciach i innych mediach:)
Żeby ukoić swoje nerwy poszłam dziś na betę. W ciągu 6 dni ładnie wzrosła do 16078 (24 dpo). HCG podwaja się co 1 dni 20 godzin (44 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 3602 mlU/ml (111.3%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
Na wykresie jestem zawsze pomiędzy średnią a max, więc można powiedzieć, że na 1-2 dni przestaję się stresowaćMałgorzatka, Anastazjaaa, ola.321, ola.321, paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję dzisiejszych USG
Polkosia i Anastazja śliczne fasolki
Ja dziś w pracy na nic czasu nie miałam, jakiś taki zakręcony dzień. Właśnie wróciłam, ale zaraz musze jeszcze skończyć pracę bo nie wyrobiłam się dziś ze wszystkim.
M nie ma, wraca jutro więc może jakiś babski wieczór dziś sobie zrobięMałgorzatka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Anastazja piękny bobas Nie wiem czy Ty masz to samo ale jak patrzę na to zdjęcie to normalnie jakby dzidziol zasłanial sobie oczka robił akuku
Battinka ja się dołącze do Itki i z miłą chęcia Ci dokopię za takie pisanie !!! Mnie również boli krzyż i to nie raz ale nie wkręcam sobie takich rzeczy !! Nie można tak myśleć ... Organizm pracuje i choć tego nie widać odczuwasz to w taki sposób . A jeśli takie Ci myśli do głowy przychodzą to idź do lekarza żeby Cię uspokoił bo stres Ci najbardziej szkodzi Słonko :* :* :* Jest dobrze i tego się trzymaj :*paula1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
~Rewianka~ wrote:Battinka, uważaj, bo zaraz poza krzyżem będzie bolał Cię tyłek Małgorzatka i Itka mają poważne zamiary...
Dokładnie Anastazja wyobraźnia swoje robi~Rewianka~, LaSavia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgorzatka wrote:Trzeba jakoś wybijać głupie myśli co nie
Bardzo pochwalam Wasze metody (na mnie też działają ), ale biorąc pod uwagę liczbę przedstawicielek oświaty w naszej grupie, obawiam się, czy nie jesteśmy w mniejszości
paula1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a mi przełożyli wizytę z piątku na czwartek zawsze to jeden dzień szybciej
~Rewianka~, paula1 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26