WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola miejsca coraz mniej: D

ola.321 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co czytam o tych waszych torbach i takie zestawy a nawet więcej trzeba zabrać w Łodzi do szpitala MP ! Masakra jakas a do szpitala do którego Ja jade rodzic to tylko właśnie dla siebie parę rzeczy kosmetycznych a resztę dają . Pewnie polowy z tego nie uzyjecie no ale jak mus brania to mus nie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia :*

Nenka ja poprzednio spakowalam też córkę to miałam wielką torbe i położne musiały targać ją za mną jak zmieniałam sale ale nikt nie raczył powiedzieć że dla dzidzi tylko na wyjście. Teraz wiem to od innej ciężarówki ;)

Kciuki za wizytujące:*

My po drugim śniadaniu. R o 4:30 pobudka do pracy,odruchowo wstałam zrobić kanapki do pracy...nie mogłam do 7mej spać a o 10tej mój mnie obudził smsami :/ jest gorąco...ide zamknąć te okna bo zwiędne....zazdroszczę Wam klim i wiatraków,ja nie mam nic...w nocy było aż zimno...wywalilam dupsko i pieżynka w nogi poszła...ciuszki na sznurku wiszą a mi nie chce się po nie na te słońce wychodzić :(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wszystko sprawdzone na stronie szpitala co musze wziac i z roznych for co dziewczyny pisaly.. takze tyle tego musi byc i wszystko uzyje na 100%

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, no muszę wierzyć, bo bym zwariowała :)
    Polkosiu leż i odpoczywaj, dacie radę!
    Ja torbę dopiero będę pakować, myślałam, że jak zacznę w sierpniu to się dziwić będziecie, a tutaj no proszę.
    Olu, moja Mała też się rozpycha. Najlepsze jest to, że wiem że jest już ułożona główkowo bo codziennie czuję jej czkawkę zaraz nad mą piczką.
    Wczoraj pierwszy raz walnęła mnie w żebro :)

ola.321, annggela, ss, Nynusia lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Odwiedziłam wc tylko 5razy od 2-7. Jest postęp i jestem zadowolona.

Jaroszka śliczny komplecik do łóżeczka.

Trzymam kciuki za dobre wieści po wizytach.

annggela, soraya, jaroszka, Lexie, agaton, Magnosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem o ile, niestety, ale miałam długą ponad 4 cm miesiąc temu, więc musiała się sporo skrócić. Mam iść na USG w tym tygodniu, to się dowiem.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ola miejsca coraz mniej: D

hehehe :)
    no urwis mały sobie robi za wszelką cenę miejsce a tu nic z tego ;)

Polkosia - kurcze no właśnie zastanawiam się jak będzie u mnie bo ostatnio 20 lipca dostałam informację że lekko się skraca ale bez komentarza że muszę leżeć - więc stwierdziłam że pewnie to już ten czas, a Ty odpoczywaj!!!

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia tylko bez stresu, odpoczywaj kochana. Teraz jedynie co cie bolec bedzie to paluszki od pisania na forum ;)
    Wiedzma, tez moge isc prywatnie, chodzi o to, ze bardziej podoba mi sie system w Polsce i jakby wszedzie bylo tak samo jak tu to nikt by nie narzekal. Nie moge sie doczekac malego i najchetniej codziennie bym go podgladywala ;)

Ja jeszcze sie nie pakuje, poczekam. Chcialabym kupic sobie walizke bo moje rozwalone sa, tak czy siak czy torbe czy walizke bede miala i tak maz bedzie nosic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 10:38

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu wszystko będzie ok :) zobaczysz.
    Ja też postanowiłam zawierzyć w system. Na początku się bałam bardzo ale z tyg na tydzień stresu ubywało na szczęście i np teraz nie chciałabym prowadzić w PL ciąży, chociażby po przejściach mojej mamy i kilku znajomych ;/

Ale jestem kurde zmęczona tą dzisiejszą nocą a tu jeszcze dziś Wiktorii pilnuję znowu ;/

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ok ! :) Ja tylko mowie tak bo pamietam jak moja znajoma ostatnio rodziła właśnie w MP co kazali aż tyle nabrać , sprawdzili ja przed wejściem ! Normalnie w torbach grzebali jej bo stwierdzili ze za dużo noworodków maja i mam żeby każdemu dawać wszystko po czym w szpitalu użyli trochę a część została ale kazali przynieść i koniec inaczej maz miał wracać po rzeczy. :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma może idź się zdrzemnij kochana co ? Zameczysz się: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Polkosia no to musisz odpoczywać! będzie dobrze:)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę się zdrzemnąć bo mam ją dostać między 10 a 12 więc jak mnie obudzą to będę jeeszcze bardziej padnięta ;/ nic odeśpię jak już ją oddam :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu, odpoczywaj:)
    A co podnośnie tych wczorajszych bas=dań? jest ok? bo wczortaj miałam gości i i od wieczora jakaoś nie nie nadrobiłam...

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba , ze tak . :) wspolczuje .
    Ja to pewnie wykoncze się dziś tym siedzeniem w szpitalu jak co miesiąc i czekaniem na usg hehe
    Umawiają na godzinę a wyczytuja jak chcą: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nenka ok ! :) Ja tylko mowie tak bo pamietam jak moja znajoma ostatnio rodziła właśnie w MP co kazali aż tyle nabrać , sprawdzili ja przed wejściem ! Normalnie w torbach grzebali jej bo stwierdzili ze za dużo noworodków maja i mam żeby każdemu dawać wszystko po czym w szpitalu użyli trochę a część została ale kazali przynieść i koniec inaczej maz miał wracać po rzeczy. :)

WTF!?

• ss Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciuki zacisniete i zaczynam was nadrabiac.
    mowicie ze to juz w brzuchu sie temperament ksztaltuje? to my bedziemy miec przeje...,w nocy nie spi,w dzien szaleje,kopie matke tak nie raz bolesnie ze glaszcze i prosze zeby sie na chwile zdrzemnął...ale co sie dziwić jak oboje rodziców z "ADHD":P no nic moze go jakoś okiełznamy,cudze dzieci nas sluchają to może i nasze nie będzie miało wyjścia;P
    zamówiłam łózeczko,natali pisala ze konczy komplecik dziś wiec coś ruszylo u nas;) bo do tej pory bylo ze wszystkim kiepsko.

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No serio Ci mowie , szpital w chuuuu *** dobry itp , jeden z najlepszych w Łodzi bo maja mega sprzęty dla wcześniaków i wszystko ale kuzwa ludzie i jakieś metody bez sensu .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    kciuki zacisniete i zaczynam was nadrabiac.
    mowicie ze to juz w brzuchu sie temperament ksztaltuje? to my bedziemy miec przeje...,w nocy nie spi,w dzien szaleje,kopie matke tak nie raz bolesnie ze glaszcze i prosze zeby sie na chwile zdrzemnął...ale co sie dziwić jak oboje rodziców z "ADHD":P no nic moze go jakoś okiełznamy,cudze dzieci nas sluchają to może i nasze nie będzie miało wyjścia;P
    zamówiłam łózeczko,natali pisala ze konczy komplecik dziś wiec coś ruszylo u nas;) bo do tej pory bylo ze wszystkim kiepsko.
    Mam to samo SS właśnie:) i dlatego aż boje się ze Oskar da w życiu popalić hhahah

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1685 1686 1687 1688 1689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ